20 Юни, 2024 14:57 1 145 10

Екоактивисти нахлуха на летището с частния самолет на Тейлър Суифт и напръскаха самолетите с боя (ВИДЕО)

  • частен самолет-
  • тейлър суифт-
  • активисти-
  • екоактивисти-
  • петрол-
  • боя

Активистите сами са заснели как режат телената мрежа на летището и опръскват с боя самолета на поп звездата

Екоактивисти нахлуха на летището с частния самолет на Тейлър Суифт и напръскаха самолетите с боя (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Две активистки на организацията Just Stop Oil, която протестира срещу прекомерното използване на петрол, нахлуха в частно летище в района на летище Станстед във Великобритания, където е съхраняван частния самолет на поп звездата Тейлър Суифт.

Това се случи само часове, след като екоактивисти от същото НПО извършиха вандалска проява и върху Стоунхендж, като го напръскаха с оранжева боя, което предизвика огромно възмущение, предава Daily Mail.

Акцията започнала малко след 5 сутринта, когато двете протестиращи Дженифър Ковалски и Коул Макдоналд навлезли в частното летище и атакували самолети с помощта на пожарогасители, пълни с оранжева боя. Видео, направено от самите на мястото на акцията им, показва как активистите нагло прерязват телена ограда по периметъра на летището и преминават незаконно, за да стигнат необезпокоявани до машината на поп певицата.

След това двойката започва да боядисва със спрей самолетите на аеродрума. Малко по-късно вандалите са арестувани. Предвид обезпокоителните кадри, които самите те споделят и сериозността на нахлуването им на частна собственост, както и вандалската проява върху частно имущество, този път активистите може да се изправят пред сериозни съдебни последствия.

Тейлър Суифт в момента провежда британската част от турнето си, като в петък вечерта ще пее на стадион Уембли в Лондон.

По-късно излезе информация от летище Станстед, че самолетът на Тейлър Суифт всъщност не е бил сред напръсканите.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 активист

    15 1 Отговор
    Браво на децата! А сега им дайте по един парцал да ги почистят. :))))))))))))
  • 2 сащисан кравар

    11 8 Отговор
    Тейлър Суйфт е певачка на глобалистите и БайДрън!
  • 3 Решение

    21 1 Отговор
    Предлагам тези двете още утре да се метнат от някой мост над Темза. Нека да дадат пример и да спасят света от още 2 гърла, които консумират тези ресурси. Щях да ги посъветвам да ходят голи, тъй като и тениските и дрехите им са направени от синтетика(петрол), ама като ги видях по - добре облечени и от най - близкия мост.
  • 4 Сила

    11 10 Отговор
    Пак питам.... КЪДЕ СА ГОТИНИТЕ, КРАСИВИ, СЕКСАПИЛНИ ХОМОСЕКСУАЛНИ ДЕВОЙКИ ОТ ФИЛМИТЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ??!!?? Кви са тия двете некви грозни неща??!!??
  • 5 кви са тез годжи бери

    10 1 Отговор
    прасета еко
  • 6 Някой

    17 0 Отговор
    Сега, на тези "екоактивисти", дето е по-редно да им се вика екотерористи, да им налеят по една кутия боя в гъ.зо.вете. Какво са се хилнали като зелки - хем прости, хем грозни, хем самовлюбени. За жалост това е продукта на 70 години "демокрация" в Европа. Затова и ще изчезне - арабите и черните са почнали да се занимават с последното.
  • 7 Ив-ан

    14 0 Отговор
    Двете мърлi защо не се съблекат голи, а носят дрехи, най-вероятно от полиестер (пластмаса, от нефтени продукти), пък и режат с флекс, той не е ли от пластмаса и метал и ползват електроенергия?! Можеше поне със зъби да я прегризат оградата!
  • 8 цербер

    11 0 Отговор
    Екоактивистки нахлуха на летището ,където е частния самолет на Тейлър Суифт и напръскаха другите самолети с боя
  • 9 Мале Мила

    8 0 Отговор
    "Екоактивисти нахлуха на летището с частния самолет на Тейлър Суифт"
    тц, тц, тц .....
  • 10 алхимик

    6 1 Отговор
    Така де , ние ще караме коли с миксеров двигател , за да не замръсяваме , а те ще джиткат със самолети .