17 Юли, 2024 11:15 936 0

Бившият съпруг на Шанен Дохърти я определи като свой "ангел пазител"

  • шанън дохърти-
  • бивш съпруг-
  • ашли хамилтън-
  • ангел пазител

„Моята любов и възхищение към нея продължи много по-дълго от краткотрайния ни брак“, каза Ашли Хамилтън

Бившият съпруг на Шанен Дохърти я определи като свой "ангел пазител" - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият съпруг на Шанен Дохърти Ашли Хамилтън – за когото беше омъжена за пет месеца през 90-те години на миналия век, след като се познаваха от две седмици – отдаде почит на покойната актриса, описвайки я като свой „ангел пазител“.

Актрисата от „Бевърли Хилс, 90210“ почина след почти десетгодишна битка с рака, а Ашли похвали покойната звезда за това, че е била до него в някои от „най-мрачните му моменти“.

Той каза пред TMZ: „Шанен не беше само моя съпруга, тя беше моя ангел пазител“.

„Въпреки че нещата не винаги се получаваха по начина, по който се надявахме, тя беше до мен в някои от най-мрачните ми моменти“.

Моята любов и възхищение към нея продължи много по-дълго от краткотрайния ни брак“.

Ашли – който се ожени за Шанен през 1993 г., след като я познава само от две седмици – я похвали за това, че се бори с рака с „такъв стоицизъм“.

Той каза: „Да я гледам как се бори с тази ужасна болест с такъв стоицизъм беше вдъхновяващо за мнозина, но още повече за мен, тъй като съм преживял рака“.

Светът загуби една свободолюбива душа и сърцето ме боли за нея и за всички, които я обичаха. Нека тя почива в мир“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА