16 Юли, 2024 15:15 4 497 3

Ден преди смъртта си Шанен Дохърти се е развела

  • шанън дохърти-
  • актриса-
  • развод-
  • рак-
  • почина

Актрисата почина на 13 юли след дълга битка с рака

Ден преди смъртта си Шанен Дохърти се е развела - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В последните си дни Шанен Дохърти постига споразумение за развод с бившия си съпруг Кърт Исуариенко на 12 юли, само ден преди да почине след дълга битка с рака.

Актрисата от „Чародейките“, която почина на 13 юли на 53-годишна възраст, подписа молба за отказ от съпружеска издръжка в петък, 12 юли, само ден преди смъртта си. Според съдебни документи, получени от множество медии, Дохърти също така се е съгласила на „стандартно или безспорно разтрогване“ на техния брак. Това означава, че двойката е уредила по взаимно съгласие бракоразводното си дело извън съда.

Дохърти и Исуариенко сключват брак през октомври 2011 г. Актрисата от „Бевърли Хилс, 90210“ подава молба за развод през април 2023 г. след 11 години брак. Тогава представител на актрисата заяви пред „Фокс", че раздялата е била последното нещо, което Шанен е искала, но „била оставена без друг избор“.

Позовавайки се на документите за уреждане на отношенията между двойката, медията потвърди, че Дохърти е получила пълна собственост върху имението си в западната част на Малибу, три автомобила и четири банкови сметки. Шанен също е получила 100% от дела на съпружеската имуществена общност в пенсионните активи в нейния пенсионен план на SAG, наред с други подобни споразумения, пише БГНЕС.

В разгара на бракоразводната им борба през юли Дохърти заяви, че Исуариенко забавя получаването на така необходимата за нея съпружеска издръжка, като не ѝ предоставя финансова информация относно фотографската си работа. Актрисата твърдеше, че отчужденият ѝ съпруг удължава развода с надеждата, че тя ще умре, преди той да бъде задължен да плаща на съпругата си от 11 години, докато е жива.

Адвокатът на Исуариенко, Катрин Хеерсема, отрича твърдението на Дохърти, твърдейки, че клиентът ѝ е предложил споразумение за уреждане на спора през октомври 2023 г., но актрисата го е отхвърлила.

За първи път Дохърти е диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г. През 2017 г. актрисата заяви, че състоянието ѝ е отшумяло, само за да обяви през 2020 г., че то ракът се е върнал. По-късно тя разкри, че този път се бори с метастатичен рак в четвърти стадий.

Актрисата почина на 13 юли, като дългогодишният ѝ публицист Лесли Слоун съобщи новината на 14 юли. „В събота, 13 юли, тя загуби битката си с рака след дълги години борба с болестта. Преданата дъщеря, сестра, леля и приятелка беше заобиколена от близките си, както и от кучето си Бауи“, се отбелязва в изявлението на Слоун.

През ноември 2023 г. Дохърти заяви пред People, че все още не е приключила да живее, да обича, да твори и да променя нещата към по-добро. Актрисата изрази мнение, че макар да не се страхува от смъртта, все още не е готова да си отиде.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яяя-5666

    8 8 Отговор
    Който се занимава с украинци, свършва зле.
  • 2 Име

    5 1 Отговор
    Получила спокойствие накрая. Фотографа го очаква възмездие!
  • 3 1234

    4 2 Отговор
    Да встъпиш в официален брак в Америката си е признах на мозъчно разстройство. Повече от половината бракове се разпадат и се дължи издръжка до живот или нов брак. Няма жена на света , за която бих си го причинил. В същто време, понеже доста жени забогатяха , като им приложат тази схема е вой до небесата.