Last news in Fakti

19 Декември, 2023 16:48 4 717 21

5 знака, че вашият ангел пазител е наблизо

  • ангел пазител-
  • знаци

Някои хора вярват, че ангелите пазители са духовни същества, докато други вярват, че ангелът пазител е починал човек, който много ни е обичал.

5 знака, че вашият ангел пазител е наблизо - 1
Снимка: Shutterstock

Различните религии имат различни концепции за ангелите и те често се описват като божествени същества, които изпълняват задачи и имат специална роля за защитата, напътствието или комуникацията с хората.

Усещали ли сте някога присъствие в дома си, което не можете да обясните? Понякога може да е нежна топлина, която ви обгръща, оставяйки ви с усещане за мир. Някои хора вярват, че тези събития не са просто съвпадения, а знаци, че ангели са дошли в къщата ви.

Всеки от нас има свой ангел пазител, който ни закриля и пази, прави ни по-сигурни, по-безгрижни. Някои хора вярват, че ангелите пазители са духовни същества, докато други вярват, че ангелът пазител е починал човек, който много ни е обичал.

Днес ви представяме 5 знака, че имате ангел пазил вкъщи:

1. Пера

Намерили ли сте пера на неочаквани места, например на прага или в хола? Намирането на пера е класически знак, че ангелите показват присъствието си.

Тези деликатни знаци се считат за послания на любов и защита. Внимавайте за тези ефирни подаръци и прегърнете положителната енергия, която носят.

2. Нежни аромати

Друг знак, че ангелите са сред вас, е внезапната поява на сладки и приятни миризми. Тези аромати често се описват като фини и мимолетни, което ви кара да се чудите за техния произход.

Ако усещате аромат на парфюм или цветя без видим източник, това може да е знак, че божествени същества бдят над вашия дом.

3. Нежни докосвания

Чувствали ли сте някога нежно докосване по рамото? Смята се, че ангелите общуват чрез фини физически усещания.

Ако изпитвате тези нежни докосвания без никакво логично обяснение, това може да е знак, че къщата ви е убежище за небесни същества. Прегърнете тези моменти и почувствайте положителната енергия, която ви заобикаля.

4. Искри

Да станете свидетел на неочаквани искри светлина, особено в моменти на съзерцание или уединение, може да е знак за присъствието на ангел. Тези ярки светлини често се свързват с божествени същества, които се опитват да привлекат вниманието ви.

5. Тихи звуци

Чували ли сте някога тихи, успокояващи звуци, които сякаш идват от нищото? Смята се, че ангелите комуникират с фини звуци, като нежна музика или успокояващ шепот.

Ако се окажете заобиколени от успокояваща мелодия или уловите шепот, който носи усещане за мир, това може да е знак, че ангели изпълват дома ви с положителни вибрации, пише iwoman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    9 7 Отговор
    Който пият наркоман усеща
  • 2 св.Синод препоръчва

    7 5 Отговор
    Само ангел може да пази телефона ви от хакване..
  • 3 Сила

    6 7 Отговор
    Когато внезапно получа банков превод на 10 милиона евро..... без да съм ги имал
  • 4 Идън

    8 2 Отговор
    Има едно сладко ангелче с лък и стрели... Нищо не пази така добре както ако ви докосне негова стреличка...
  • 5 Много

    24 2 Отговор
    Са знаците! Понякога , буквално ще ви спасят живота ! Друг път , ще ви срещнат с голямата ви любов.....

    Коментиран от #8

  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 0 Отговор
    И не карайте по-бързо отколкото Вашият ангел-пазител може да лети ‼️
  • 7 Ваня

    11 12 Отговор
    Такива откачени глупости не бях чела (,а не съм в първа младост).Днешното безмозъчно поколение не му трябва много ,за да се зариби.скоро ще се върнем в праисторическата епоха.

    Коментиран от #9, #11, #15

  • 8 Идън

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "Много":

    Много са, но не на всеки е дадено да ги разчита- забелязва и тълкува. Това е деликатна тема.
  • 9 Прочети

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ваня":

    как се забременява, ама по китайски метод. От всеки виц, статия.
  • 10 Соваж бейби

    3 8 Отговор
    Вече съм на път да отхвърля тези суеверия.По моя хипотеза и експеримент това което ни пази е собствената ни душа всичко е вибрация и енергия / подсъзнателна защита която човеците на Земята са си внушили ангели /това което не съзнава човек,повечето/които са силно религиозни те са в нирвана приказки и легенди/.После ако носите бижю камък,тибетска мала...просто талисман също пази като излъчва енергия,контролира негатив...няма ангели хранители има демони те помагат на лошите!

    Коментиран от #13

  • 11 Естествено, че не вярваш

    9 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ваня":

    Комунделите ви насаждаха само вяра в партията и видяхме до къде ни доведоха. И аз съм от старите, но не приех това, което проповядваха, виждайки какво говорят и какво правят. Че не познаваш дадено явление не означава, че не съществува.

    Коментиран от #19

  • 12 анджео чувар

    2 3 Отговор
    Да не дава господ
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Идън":

    Точно така е Идън ,права си само че хората са живели в друга епоха и много неща не са били доказани.Разни шепоти ,звуци и необяснимо присъствие ,докосване ...това са демони някой в началото са мили за да те спечели когато се осъзнаеш вече е късно.Душата ни е по силна много хора не го съзнава,едва след дълга медитация опознаване тази материя която няма общо с религия .Имаме вътрешен инстинкт за съхранение някой го събужда други не .Самата ти аура излъчва енергия магнит вече какво привличаш е личен избор на съзнанието индивидуално.Казах лично моя хипотеза ,анализ ...не насилвам никой да ми вярва .А на тези със слабите ангели им са слаби демоните при някой изобщо не могат да пробват .Това ангелите е за заблуда и объркване едно и също поднесено с две версии като бус и денс версия на една и съща песен

    Коментиран от #20

  • 15 не са глупости

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Ваня":

    Завиждаш ли, че на теб не ти се обаждат?

    Коментиран от #21

  • 16 българин 777

    3 4 Отговор
    дайте ми числата от тотото и ще ви повярвам
  • 17 Арченеми

    7 0 Отговор
    А когато има неприятна миризма, шум, дразнещи звуци и искри, това признаци за демони ли са или комшията прави ремонт?
  • 18 херувимче

    1 1 Отговор
    6-ти знак, че имате наблизо ангел-пазител: Пускате си в тубата Саша Матич, който ви пее на ушенце Ангео чувар (ангел-пазител) и воала!!!
  • 19 джендърмерист

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Естествено, че не вярваш":

    А бе баш същият комунист си си, ама от модерните дето сте НЕОмарксисти!
  • 20 псевдо моралист

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Соваж бейби":

    След дълга медитация, но каква медитация? Има-нема над 10 вида медитации, коя от коя ту по става, ту по не става.. Или това за теб не е суеверие?
  • 21 Вили Лилковски

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "не са глупости":

    За какво точно да завижда? Твоя кога ти се обади за последно? Ей тъй без нищо, да си поприказвате просто.