30 Август, 2024 10:15 2 445 5

Бившият съпруг на Дженифър Анистън се сгоди за 23-години по-млада актриса

  • джъстин теру-
  • сгоден-
  • дженифър анистън-
  • бивш съпруг-
  • киновестивал във венеция-
  • никол брайдън блум

Никол Брайдън Блум подкрепи любимия си на червения килим във Венеция, демонстрирайки огромен диамантен пръстен

Бившият съпруг на Дженифър Анистън се сгоди за 23-години по-млада актриса - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият съпруг на Дженифър Анистън е сгоден.

Джъстин Теру, който беше женен за Анистън от 2015 до 2018 г., мина по червения килим на Международния филмов фестивал във Венеция в сряда, 28 август, заедно с приятелката си Никол Брайдън Блум, за да промотира новия си филм „Бийтълджус 2“.

30-годишната Блум носеше диамантен пръстен на безименния си пръст, което бързо предизвика слухове за годеж сред феновете. Когато двойката се изправи пред камерите, актрисата от "The Gilded Age" постави лявата си ръка върху ръката и торса на актьора от "Leftovers", показвайки на фотографите красивото бижу. След много шум, People по-късно потвърди, че двойката всъщност е сгодена.

Бившият съпруг на Дженифър Анистън се сгоди за 23-години по-млада актриса
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Макар че Теру и Блум — които имат 23-годишна възрастова разлика помежду си — се стремят да запазят връзката си възможно най-лична, те често са забелязвани да се наслаждават на забавни, романтични моменти заедно. За първи път двамата бяха забелязани заедно през февруари 2023 г. по време на събитие за Netflix в Ню Йорк. Няколко месеца по-късно бяха заснети да се наслаждават на вечеря в манхатънския ресторант Altro Paradiso. През октомври миналата година двойката беше забелязана да излиза заедно от фитнес зала.

Макар че актьорът от "Водопроводчици от Белия дом" и Анистън остават добри приятели — и прекарват време заедно след развода си през 2018 г. — Теру разкрива в интервю за Esquire през 2023 г., че предпочита да е в минимално популяризирана връзка. (Анистън, която преди това беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г., не е имала публична връзка след раздялата си с Теру.)

"Хората винаги ще искат да клюкарстват и да говорят разни неща, но трябва да намериш баланса," каза Теру. "И след като съм бил в публична връзка, много по-забавно е да не съм в публична връзка."


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    5 0 Отговор
    Външно тази разлика не им личи - изглеждат съвсем нормално, явно мъжът е младолик.

    Но хубаво е, че са се сгодили, явно човекът е сериозен!

    Коментиран от #3

  • 2 Тигре тигре тигре имаш ли пари

    4 0 Отговор
    Хубави жени
    Дърт козел млада върба лющеше
  • 3 Ми добре,

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    ама да ги видим след 10 години. Той на 63, тя на 40. Опитай се да си представиш картинката. На нея още й се живее и е в стихията си, на него вече му е омръзнало и няма тия сили. Ама да не ги мислим чак толкова, те толкова време заедно няма да изкарат.
  • 4 Ненчо Балабанов

    1 2 Отговор
    Тоя е кат мене бе

    Коментиран от #5

  • 5 Ми вярно е

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ненчо Балабанов":

    Само ти дето не си като него. Жалък пошъл имитатор.