19 Юли, 2024 07:00 4 399 0

Дневен хороскоп за 19.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е лесен ден за Девите

Дневен хороскоп за 19.07.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.

Телец

Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция, че днес все пак е петък и човек лесно се разсейва. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.

Близнаци

Радост, страст, любов, ключовите думи на лятото, ключовите думи за днес. Светът ще ви привлича със своите цветове, чувства и вълнения. И нищо не би могло да ви спре да бъдете част от този карнавал на Лятото. Заразявайте с живот и любов!

Рак

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.

Лъв

Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.

Дева

Не е лесен ден, но пък е много подходящ да извади наяве скритите ви сили и възможности. Излизането оз зоната на комфорт не е приятно, но е градивно, не забравяйте.

Везни

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Скорпион

Един много приятен петъчен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.

Стрелец

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета,, всичко което ви обещават.

Козирог

Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.

Водолей

Една приятна увертюра към почивните дни. Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.

Риби

Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА