19 Юли, 2024 10:15 1 584 14

Жени Калканджиева: Много ме е яд за „Мис България“! Съсипаха го този конкурс

  • жени калканджиева-
  • мис българия-
  • конкурс за красота

Самата Евгения дълги години се е занимавала с организацията на националния ни конкурс за красота

Много ме е яд за „Мис България“! Съсипаха го този конкурс. Името „Мис България“ са го дали на един чужденец! Как така чужденец ще дойде да прави в България „Мис България“, възмутено заяви Жени Калканджиева.

Самата Евгения дълги години се е занимавала с организацията на националния ни конкурс за красота. Тя започва през 1998 г. и го организира до 2015-а, когато решава, че вече не иска да се занимава с „Мис България“, тъй като е уморена от тежестта на конкурса. Така с него се заема Ирина Папазова, която си е партнирала с Калканджиева. През 2023 г. в „Мис България“ се намесва чуждестранно влияние - френският продуцент Гаел Бонел Санчез, пише Hotarena.bg.

"Аз когато правих „Мис България“ беше много трудно, но съумях да обединя конкурсите, вземайки лиценз за „Мис България“, „Мис Европа“, „Мис Свят“ ѝ „Мис Вселена“, и в тези години имаше една „Мис България“, а сега много хора дори не знаят имената на новите миски. В момента един държи лиценза за „Мис Свят“, друг държи името „Мис България“, трети държи лиценза за „Мис Вселена“. Не могат да се разберат помежду си и да направят един истински, хубав, национален конкурс“, сподели Жени Калканджиева.

„Всички правят едни халтури, едни глупости и както видяхме сега, на едната ѝ взеха короната и я сложиха на другата. Не знам какво не се разбраха, но много момичета си мислят, че слагат короната и дотам. „Мис България“ трябва да бъде посланик на кауза. Освен снимките, рекламите и т.н. тя трябва да има и социална дейност и да присъства в медийното пространство с позитивни призиви“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 1 Отговор
    Те държавата съсипаха, че един конкурс ли ❗
  • 2 Освалдо Риос

    24 0 Отговор
    Българката масово погрозня последните години от ГМО храните в чуждите вериги. Обезформи се, опростачи и меркантилизира. Рядко се намират вече истинските, красиви, скромни български жени.

    Коментиран от #4

  • 3 Не се коркай Калкан

    18 1 Отговор
    Сипи си едно и шмръкни, ше ти мине
  • 4 Изразявам

    23 0 Отговор

    До коментар #2 от "Освалдо Риос":

    Пълно съгласие , и като продължение ще кажа , че интелекта на българката толкова много се принизи , та се самообезобразява с татуировки , джуки , и прочие ! Когато световните звезди си заличават татуировките и си вадят пластмасите , нашите селяндурки още си мислят , че е модерно !
  • 5 Глав

    14 0 Отговор
    Мис България струва по скъпо по каталозите из Дубай.
  • 6 Хейт

    12 0 Отговор
    Горките миски! Няма да има къде да се чекне.
  • 7 БгТопИдиот🇧🇬

    14 0 Отговор
    "конкурсите" за начинаещи простифутки се опорочиха..
  • 8 Ами ти ма

    9 0 Отговор
    що ти вземаха конкурса, този чужденец как го прилапа? Щото беше пияна и нагърмяна,ли?
  • 9 анон

    6 0 Отговор
    ко ме занимавате с некви наркомани бе
  • 10 Изкукуригал

    5 0 Отговор
    Тая мутреса от къде се появи с тия надрусани очи беше позачезнала да тормози комшиите си с алкохолните и наркоманки изцепки
  • 11 Име

    3 0 Отговор
    Поне е естествено красива, не си слага много гримове и джуки, от "старата гвардия" е. Не знам защо се правят на такива - един мъж харесва или не харесва - всеки си има влакове и пътници. От друга страна - трябва да се образоват, не може с някакви - 2 срички.

    Макар, че - много интелектуални напъвания също не са необходими.
  • 12 !!!!!

    1 3 Отговор
    Жени срахотна си!!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ама

    4 0 Отговор
    Те съсипаха България,ти за конкурс за коvri се кахъриш...