22 Юли, 2024 07:00 4 505 0

Дневен хороскоп за 22.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е доста добър за Стрелците

Дневен хороскоп за 22.07.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден, стимулиращ за вашето социално и личностно израстване, тъй като ви насърчава да изследвате нови идеи, да се свързвате с другите на по-дълбоко ниво и да допринасяте положително за света около вас, като същевременно поддържате баланс между вашите лични интереси и грижата за другите.

Телец

Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Близнаци

Обърнете по-голямо внимание не само на качеството, но и на количеството на храната си, защото през тази седмица сте склонни да трупате килограми. Днес бихте могли да осъществите полезни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички възможни отговорности.

Рак

Малко нервни ще сте в първия работен ден. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на вашето бързоречие. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.

Лъв

Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, макар че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, защото всяка ваша крачка се следи много внимателно.

Дева

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Везни

Днес ще се наложи да си изясните някои взаимоотношения, което няма да ви е много лесно. Шансът е на ваша страна, затова не бързайте да се отказвате, а действайте. Не всичко е такова, каквото ви се струва.

Скорпион

Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес с помощта на приятели може да постигнете много, дори повишение в службата или пък да си намерите нова работа.

Стрелец

Денят е доста добър за вас, ако сте и в отпуска, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките привечер ще ви накарат да се почувствате много романтично.

Козирог

Малко нервно започва тази седмица, но се сърдете на себе си. Поставили сте си толкова високи цели, че не е ясно кога ще успеете да ги покорите. Гледайте да си нямате вземане-даване с началници и държавни служители, не е във ваш интерес.

Водолей

Идеален ден за пътуване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко авантюристично настроени и защо не направите нещо необичайно. Само гледайте да не е свързано с крупни суми (при това чужди).

Риби

Ден много подходящ за почистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате нужда от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекалено на сънищата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА