23 Юли, 2024 10:16 1 333 7

Стрелецът на Доналд Тръмп търсил информация и за Кейт Мидълтън

  • доналд тръмп-
  • стрелец-
  • покушение-
  • кейт мидълтън-
  • томас матю крукс

В телефона на 20-годишния Томас Матю Крукс са открити снимки на принцесата на Уелс

Стрелецът на Доналд Тръмп търсил информация и за Кейт Мидълтън - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След като стрелецът, който направи опит за покушение срещу Доналд Тръмп, беше ликвидиран и разследването приключи, стана ясно, че престъпникът е имал планове за убийства на други високопоставени личности. В списъка на потенциалните жертви на Томас Матю Крукс са президентът Джо Байдън, директорът на ФБР Кристофър Рей и главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд.

Информацията беше извлечена от телефона и лаптопа на 20-годишния Томас Матю Крукс, където беше открит зловещият списък. Единствената личност без американско гражданство в списъка беше Кейт Мидълтън. В телефона му бяха намерени снимки на принцесата на Уелс и множество данни за личния ѝ живот. Престъпникът внимателно събирал всякаква информация за принцесата на Уелс.

Кралското семейство бе незабавно информирано за заплахата. Първоначално не се планираше името на Кейт да бъде оповестено публично, но то беше споменато на брифинг за политици след покушението и телевизионният канал NPR го разпространи.

Кейт се появи на Уимбълдън няколко часа след покушението срещу Тръмп в Америка. До последния момент не беше ясно дали ще успее да присъства на публичното събитие, тъй като вече половин година съпругата на принц Уилям се бори с тежката диагноза рак и трудно понася химиотерапията.

Все още не е ясно защо Крукс е търсил Кейт. От ФБР отказаха коментар, когато DailyMail.com се свързали с тях. Дворецът Кенсингтън също е отказал коментар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а те го гласяха за мандат...

    4 0 Отговор
    Global Press: Байдън умира и няма да оцелее тази нощ.
  • 2 кейти умира бавно от рак

    2 2 Отговор
    била е следващата цел на самозваната Барета - Трактор . Какво ли няма в мрежата . програмки за ренгеново гледане на тяло с дрехи . смъква ги да гледаш . Камила е слаба за тръмпи . ЮСА форевер .
  • 3 Глупости

    9 1 Отговор
    Тоя папуняк нее излизал от родната си ферма
    Може да изровите че и от си дзин пин се е интересувал
    говежди неможачи
  • 4 оня с големия

    6 2 Отговор
    а нема ли снимки на ШИШИ,ТИКВУН..............ДОГАН
  • 5 Да , бе

    11 0 Отговор
    Търсил бил ? Момчето не е било наред с главата !

    Коментиран от #6

  • 6 „А НЕ бе”

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Да , бе":

    Като нашите московските МОНЕТИ.....щъ
  • 7 бушприт

    2 0 Отговор
    Стрелецът на Доналд Тръмп...Стрелецът,който рани Доналд Тръмп. Стрелецът не е лична собственност на Доналд Тръмп.