4 Август, 2024 17:14 808 1

Киану Рийвс и Алекс Уинтър ще участват в пиесата „В очакване на Годо“

  • киану рийвс-
  • алекс уинтър-
  • пиеса-
  • в очакване на годо

Премиерата е планирана за есента на 2025 г.

Актьорите Киану Рийвс и Алекс Уинтър, които изпълняват главните роли в трите филма „Бил и Тед“, се завръщат за нова съвместна работа - този път на Броудей , предаде Асошиейтед прес.

Двамата ще участват в пиесата „В очакване на Годо“

Премиерата е планирана за есента на 2025 г. Режисьор е Джейми Лойд, номиниран четири пъти за награда „Тони“.

„В очакване на Годо“ е написана от драматурга Самюъл Бекет през 1949 г. В нея се разказва за Владимир и Естрагон, които очакват идването на мистериозния персонаж Годо, но той така и не пристига. Рийвс ще изиграе Естрагон, а Уинтър - Владимир.

Пиесата е представена за първи път на Бродуей през 1956 г. Оттогава е играна още три пъти, последно през 2013 г. с участието на Иън Маккелън и Патрик Стюарт.

С тази роля Киану Рийвс ще дебютира на Бродуей, докато Уинтър вече два пъти е участвал – през 70-те години на миналия век в „Кралят и аз“ (The King and I) и в „Питър Пан“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Това за бил и Тед е голяма простотия .