7 Октомври, 2024 13:57 782 2

Киану Рийвс стана автомобилен състезател (СНИМКИ)

  • киану рийвс-
  • автомобили-
  • автомобилно състезание-
  • състезание-
  • кола-
  • актьор

Актьорът участваше в състезание за любители през уикенда

Киану Рийвс стана автомобилен състезател (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Киану Рийвс изгря в ново амплоа през изминалия уикенд. Екшън звездата натисна педала на професионалната си кариера в автомобилните състезания.

Киану Рийвс участва в състезанието Toyota GR Cup, състезателна серия, фокусирана върху аматьори, автомобилни ентусиасти и амбициозни състезатели, на легендарната писта Indianapolis Motor Speedway.

Сред 33 състезатели, Рийвс завърши на 25-то място в съботното състезание 1 и се класира на 24-то място в неделното състезание 2.

По време на състезанието в събота, Рийвс се завъртя на тревата, но в крайна сметка избегна сблъсък с другите автомобили и е невредим. След това актьорът продължи участието си в състезанието.

Колата на Киану бе с номер № 92 BRZRKR, препратка към графичния му роман “The Book of Elsewhere”, на който той е съавтор на с Чайна Мивил. Романът беше издаден през юли и е част от поредицата от комикси BRZRKR на Рийвс, първата от които той пусна през 2021 г.

Негов съотборник по време на събитието в събота беше звездата Коди Джоунс.

Това не е първият опит на Киану Рийвс в автомобилно състезание. През 2009 звездата от “Скорост” се състезава и спечели състезанието за знаменитости на Toyota Grand Prix в Лонг Бийч.

Лентата за адреналин в кръвта, в която си партнира със Сандра Бълок, празнува своята 30-та годишнина със специална прожекция във вторник в Лос Анджелис, на която и Бълок, и Рийвс трябва да присъстват.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 4 Отговор
    Глупости, тоя не може да шофира, дори се вози в градския транспорт.
  • 2 Бригада

    0 0 Отговор
    В Ню Йорк и да искаш да шофираш, ще стигнеш два пъти по-бавно, а метро има до всички точки. Ганьо го мързи да походи пеша и до кварталното магазинче за цигари, отива с автомобила.