6 Август, 2024 13:58 2 050 4

Никол Кидман има чисто ново Ламборгини, но кара старото си Субару

  • никол кидман-
  • актриса-
  • виктория бекъм-
  • ламборгини-
  • субару-
  • кола-
  • автомобили

Съпругът на кино звездата е маниак на тема коли, но тя разчита на вярната си стара кола

Никол Кидман има чисто ново Ламборгини, но кара старото си Субару - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Известната австралийска актриса Никол Кидман просто предпочита по-семплия начин на живот. Кино звездата доказа, че е малко по-земна, отколкото може да изглежда на фона на множеството награди и отличия, съпътстващи актьорската ѝ кариера.

В разговор с Виктория Бекъм тя сподели изненадващия вид кола, която кара.

Бекъм, която интервюира Кидман за австралийския Vogue, нямаше търпение да научи какъв автомобил кара звездата от "Мулен Руж". Разговорът беше провокиран от популярния момент на Бекъм миналата година, когато тя каза на зрителите в документалния си филм за Netflix, че е израснала в "работническа класа", само за да бъде оспорена от съпруга си Дейвид Бекъм, който настоя да сподели, че баща ѝ е карал Rolls-Royce.

"Наистина ли са те карали на училище с Ролс-Ройс?", зададе въпрос на Виктория Никол Кидман.

"Знаеш ли, баща ми имаше Ролс-Ройс, а също така имаше и бял ван. Аз произхождам от работническа класа и затова баща ми през 80-те години беше предприемач, започна бизнеса си с майка ми на кухненската маса и се справи много добре, така че си купи Rolls-Royce. Ходехме в обикновено училище и не живеехме в голяма къща, а в момента, в който спечели пари, си купи Rolls-Royce", обясни госпожа Бекъм.

"Един ден ходихме на училище с Ролс-Ройса, а друг ден - с микробуса, защото той все още работеше, беше търговец на едро с електроматериали и беше много работлив. Аз и братята и сестрите ми го молехме: "Може ли да отидем на училище с белия ван? Ние се ужасявахме от идеята да се возим в Ролс-Ройс. Как са се променили нещата! В днешно време бих казал: Не се притеснявай за микробуса, нека да отидем с Ролсройса! Но в онези дни просто искахме да се впишем."

От своя страна Никол Кидман признава, че автомобилите не са нейната стихия, въпреки че съпругът ѝ, музикантът Кийт Ърбан, има афинитет към тях.

"Съпругът ми е човек на автомобилите. Аз не съм човек на автомобилите", каза тя пред модния дизайнер. "Мен можеш да ме вземеш с каквото и да е, ще бъда щастлива. Харесва ми само да има климатик."

"Но какво караш?", попита я Виктория. "Точно това искам да знам. Какво кара Никол?"

"Така че ето какво. Съпругът ми ми купи Ламборгини", разкрива Кидман, преди да поясни, че не го управлява. "Но аз карам "Субару", а той - "Ламборгини".

Виктория Бекъм заяви, че може да си представи Кидман да излиза от Ламборгини, които са известни с уникалните си врати. "Харесва ми идеята Никол Кидман да спре някъде и вратите на колата - защото те са вратите на колата, които се вдигат нагоре, нали?"

Никол Кидман уточни, че нейният модел Ламборгини е този без уникалните врати - Urus - чиято цена започва от 275 000 долара.

"О, добре... Все още искам да си представя, че сте в това Ламборгини с издигащите се крила", продължи Бекъм.

"Мисля, че точно затова той ми го купи", каза Кидман за Ърбан. "Той обича бързите коли, обича всякакви коли. Това е неговото нещо. Той е момче от Куинсланд, дошъл е от нищото. Нещо като Дейвид, когато си казваш: "Ще се изградя и ще се превърна в това, което съм". Като теб, като мен. И четиримата сме се създали сами, нали?"

Това не е първият път, в който Кидман намеква, че води по-непринуден начин на живот. В интервю за списание Elle по-рано тази година актрисата обясни как животът в Тенеси ѝ дава възможност да бъде "обикновен гражданин".

"Харесва ми да бъда част от нещо, което не е свързано с работата ми, не е свързано с това коя съм аз, нищо от това", каза тя пред изданието за неща като даряване на памперси или посещение на детски болници. "Просто един гражданин, който живее в света. И децата ми също обичат този живот.", отбеляза тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    2 2 Отговор
    И мъжо и кара нови ламборгингжета ,а нея като субаруто.
  • 2 ццц

    6 0 Отговор
    Ламборгинито е регистрирано у нас и не може да мине преглед.....хи хи хи
  • 3 5+5

    7 0 Отговор
    че какво му е на Субаро-то...
  • 4 Яяяя виж ти

    6 0 Отговор
    Тая нарочни движи с дърт дизеляк, та да мое да мнава гратис ГТП у БГ!