9 Август, 2024 12:32 1 086 4

Арестуваха бившия на Кайли Дженър - Травис Скот след сбиване с бодигард в хотел в Париж (ВИДЕО+СНИМКА)

  • травис скот-
  • тимъти шаламе-
  • кайли дженър-
  • бой-
  • побой-
  • рапър-
  • арест-
  • париж

Според свидетели на инцидента рапърът е бил пиян, когато е налетял на бой на охранителя

Арестуваха бившия на Кайли Дженър - Травис Скот след сбиване с бодигард в хотел в Париж (ВИДЕО+СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският рапър Травис Скот е бил арестуван в Париж, Франция, според светските медии.

Съобщено е, че 33-годишният музикант е бил задържан в петък, 9 август, след кавга в хотел George V във френската столица. Свадата между рапъра и собствения му бодигард е възникнала в ранните часове на петък, като свидетели твърдят, че рапърът е бил пиян.

Инцидентът идва, след като Скот беше забелязан в четвъртък вечерта да се наслаждава на Олимпийските игри в града. Певецът беше заснет да вика от вълнение по време на полуфинала на мъжкия баскетболен отбор на САЩ срещу Сърбия.

По-рано тази седмица беше съобщено, че Скот трябва да се яви пред съда през септември заради друг инцидент в Маями. През юни певецът участва в бой на яхта.

Въпреки че обвинението му за злоупотреба с алкохол по време на този инцидент впоследствие е оттеглено, Скот все още е изправен пред обвинение за нарушаване на заповед. Инцидентът през юни доведе до това, че бившият на Кайли Дженър първоначално беше държан в изправителния център Търнър Гилфорд Найт, след като беше арестуван за причиняване на „безпокойство“; на лична лодка в яхтеното пристанище на Маями Бийч.

По онова време служители на полицейското управление на Маями Бийч казаха, че той е „пиян, причинява безпокойство, и го помолиха да напусне няколко пъти.“

Травис Скот, чието истинско име е Жак Бермон Уебстър, беше освободен срещу гаранция от $650. На снимката от ареста рапърът бе със зачервени очи. След това бяха публикувани и кадри от инцидента. Според TMZ, прокурорите официално оттеглиха обвинението срещу него за злоупотреба с алкохол на изслушване в Маями в четвъртък, на което Скот не присъства.

Освен тези очевидни кавги, също се казва, че Травис Скот е участвал в още една злополука по време на филмовия фестивал в Кан. Съобщава се, че напрежението е избухнало близо до техниката на диджея Ричи Акива.

През май беше съобщено, че Скот и неговият приятел Саутсайд са се сблъскали с АЕ Едуардс, който е приятел на Тайга, с когото бившата му партньорка Кайли Дженър имаше връзка преди години. Травис и Кайли имат две деца заедно, но от доста време те са разделени, като сега риалити звездата е с актьора Тимъти Шаламе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама

    8 0 Отговор
    Че сбърках! Прочетох - Арестуваха бившият Травестит на Джендър ! Много неясно ми стана , некак си...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дддд

    1 0 Отговор
    Да ги товарят и към Африка оградена със 20 метрова ограда да не шават!А онази не е ли една арменска цигганка?
  • 4 Както казват в Лондон:

    2 0 Отговор
    Маймуна сър…Маймуна