12 Август, 2024 13:44 2 495 9

Сашка Васева обяви тъжна новина за феновете си

  • сашка васева-
  • пирин фолк

Тази година певицата няма да участва в "Пирин Фолк"

Легендарната за родната поп-фолк сцена певица Сашка Васева обяви в социалните мрежи, че няма да участва във фестивала "Пирин Фолк".

"Скъпи мои приятели, относно всичките ви запитваня към мен за фестивала Пирин Фолк и моята поява тази година, отговарям ви тук: Благодарна съм на този фестивал, който ме е създал като разпознаваем артист и имах честта да се завърна на сцената през 2023 година, да взема максимален брой награди и да пея пред самият президент Румен Радев, който със присъствието си легитимира македонската песен в България! Всичко което е възможно да дам на този конкурс съм го дала, затова давам път на новите изпълнители! Благодаря ви, Сандански за любовта, аплодисментите ви и за всичко което си дадохме взаимно през годините! Завинаги ваша, Сашка!", написа Васева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти оздравявай

    11 1 Отговор
    Пеенето на сцена не е най-важното в живота.
  • 2 ехааа

    10 10 Отговор
    Оплакваше се ,че съпругът и бие т.е. домашно насилие. Бяха всякави саги иистерии със заболяванията и лечението и. Сега дойде апокалипсиса ,че няма да пее на Пирин фолк. Голяма работа,че няма да пее. Колко е платила за това извратено заглавие за да се прочете? Няма лоша реклама ,но да занимава народа с неиният личен живот и чуста ми идва в повече. Има хора който са преживели по-страшни неща, но не се хвалят и не пишат насам натам.Грубо е от моя страна ,но много си е повярвала Сашка.

    Коментиран от #9

  • 3 8685

    7 2 Отговор
    Не по- малка вина, имат и факти.бг
    Превърнали са се в типично скамерски сайт, съществуваш единствено заради кликбейт и реклами, дезиформацията на четящите, отделно.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Русия

    2 2 Отговор
    Венелина маринова ще и правя шаранче с надървена палка 😀🤌
  • 6 незнайко

    2 1 Отговор
    Браво, това е да осъзнаеш кога да спреш .
  • 7 тиририрам

    3 2 Отговор
    След чалга политиците, президентът се снима и с чалга певиците.
  • 8 Да,да

    1 0 Отговор
    Щях да си купя 10 билета.
  • 9 лечение

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ехааа":

    Другият път ще иска Вашето разрешение какво да пише.