17 Август, 2024 05:20 1 194 7

Лекарка от Хюстън: Сънуването на секс с демони води до импотентност

  • д-р стела имануел-
  • секс-
  • сънища

Родената в Камерун д-р Стела Имануел твърди, че е "божията бойна брадва"

Д-р Стела Имануел, малко известна лекарка от Хюстън, стана популярна по свят с интересните си медицински теории, предаде NOVA.

Имануел например е изразявала предположение, че извънземна ДНК е била използвана в медицински лечения и че учените планират да разработят „ваксина“, която да направи невъзможно човек да стане религиозен.

Освен това тя твърди, че да сънуваш секс с демони води до импотентност. Имануел е получила медицинската си степен от университет в Нигерия през 1990 г., според базата данни на Тексаския медицински съвет. На страницата си във Facebook Имануел казва, че е родена в Камерун и описва себе си като „Божията бойна брадва и оръжие за война“.

През 2020 година американската певица Мадона прикрепи видео на Стела Имануел, която хвалеше хидроксихлорохина като чудодеен коронавирусен лек. Различни клипове от речта на Имануел се разпространиха бързо в интернет, въпреки че хидроксихлорохинът, антималарийно лекарство, според данните не се е оказал ефективен срещу COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    9 1 Отговор
    тази и вудумагия ще ти стори с мерак !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Град Козлодуй

    6 1 Отговор
    Моля глупости на Търкалета
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост666

    4 0 Отговор
    Хахахаха голяма веселба падна с тази . Нещо и хлопа дъската .
  • 6 Доц. Ангел Кунчев

    4 3 Отговор
    Идеална е!
    То властите ни убеждаваха, че Файзер са направили ваксини срещу Ковид, които са “безопасни и ефективни”, но се оказа точно обратното. Тези с ваксините е разболяха от Ковид и започнаха да се запушват вените им от съсиреци.
    Същото ниво на компетентност имат и правителствените лекари като тази черната. Но поне станаха много богати.
  • 7 Кой

    5 0 Отговор
    Пък сънув секс с демони? Но недай Боже да сънувам секс с тая , поне една седмица импотенция е гарантирана!