21 Август, 2024 10:18 1 095 8

Джей Ло подаде документи за развод с Бен Афлек

  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • развод-
  • документи

Дженифър е подала документи pro per, което означава сама и без адвокат

Джей Ло подаде документи за развод с Бен Афлек  - 1
Снимка: БГНЕС
Дженифър Лопес направи това, което изглеждаше непредотвратимо - подаде молба за развод с Бен Афлек. TMZ научи, че има големи обрати, включително символиката в това на коя дата най-накрая е решила да го направи.

Джей Ло е подала съдебни документи на 20 август във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, но те не са били подадени от адвокат. Дженифър е подала документи pro per, което означава сама и без адвокат.

Тя посочва като дата на раздялата 26 април 2024 г. Двойката се е оженила в Лас Вегас на 16 юли 2022 г., вчерашният 20 август също е много важен в легендите за Бенифър.

На този ден се навършват 2 години от огромната и по-традиционна сватбена церемония, която те организираха в Джорджия. Така че едва ли изглежда като съвпадение, че Джен е подала документи точно на тази дата.


А сега ето и истинският шок - Джей Ло не казва в документите си дали има предбрачен договор, а запознати източници твърдят пред TMZ, че наистина няма такъв.

Това би означавало, че всички приходи или печалби, които Бен и Джен са реализирали по време на близо двегодишния си брак, са обща собственост.

Например, откакто са обвързани Бен се е снимал във филмите „Air“ и „Hypnotic“ и е продуцирал „The Instigators“. Преди няколко дни той приключи и снимките на „Счетоводителят 2“. Що се отнася до Джей Ло, по време на брака им тя участва в „Сватба с пушка“, „Майката“, „Това съм аз ... Сега“ и „Атлас“.

Това е четвъртият брак на Джей Ло и вторият на Бен и човек би си помислил, че предбрачният договор е повече от естествен за всеки от тях. Очевидно те са си мислели, че това е брак за вечни времена, но не се е получило така.

Според документите Дженифър се е отказала от съпружеска издръжка и иска от съдията да откаже такава и на Бен.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хм.....

    8 2 Отговор
    В последния филм който гледах с нея ясно си личеше , че много е разширила декарите на задният двор , а фасадата на постройката е безнадеждно за ремонт !
  • 2 гост

    8 0 Отговор
    всеки от тях е достатъчно успешен, за да няма нужда от парите на другия, за това едва ли ще се съдят и ще делят каквото и да било.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 .......

    6 2 Отговор
    Други сайтове пишат че развода вече е финализиран преди месеци,не че някой много го интересува.Имах позната на която съпруга и подаде молба за развод защото му се роди дете от друга жена но моята позната се заинати да си го върне у дома и не му даваше развод.Чак когато му се роди второ дете от другата жена видя,че усилията и са напразни и тя подаде молба за развод само и само всички да видят,че решението е нейно а не негово,просто безсмислен инат.Та и Лопес така.
  • 5 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ - "ЗВЕЗДИТЕ ": " ОТКРАДНАХА МИ ДЖИПА " -"ПРЕБИ МЕ " -- "КАРАХ ПИЛА " + И+ !!!! В САЩ : " РАЗВЕЖДА МЕ СЕ " --- "СЪБИРАМЕ СЕ " -- " ДЕЛИМ ДЕЦАТА " -- "РАВЕЖДОСЪБИРАМЕ СЕ " И + И + !?!?!?!?!?!?!?
  • 6 Гост666

    5 1 Отговор
    Тези двамата не разбраха ,че не са един за друг .
  • 7 бай Даньо

    3 1 Отговор
    Ехеййй, затъжихме се за вас... няколко дни не присъствахте в емисиите. Голям пропускотчитаме
  • 8 К.О.Т.арАК 🐱

    0 0 Отговор
    на 30г. държава те бяха / русначета разни на фронта помляха /ботоксовото шимпанзе , в бункера от страх се тресе /Димата не изтрезнява , по 1 Финландия на час унищожава / на наще ,,русофили,, клети ,от злоба треперят им ръцете ,колкото и им да се плаща , отдавна сън не ги хваща , не приемат и храна , зарад ВТОРА във света /тези кратки редове , ги нахвърли едно К.О.Т.ар.АЧЕ от БЕЛЕНЕ ,там каменоломни той открива , за копейките-с работа ще ги зарива , да си сложат нещо на софрата , да не драскат простотии в чата