29 Август, 2024 13:15 1 324 6

Лана Дел Рей с ново гадже - ловец на алигатори (СНИМКИ)

  • лана дел рей-
  • ново гадже-
  • ловец на алигатори

Феновете на Лана Дел Рей са развълнувани, след като забелязаха певицата с нов тайнствен мъж

 Лана Дел Рей с ново гадже - ловец на алигатори (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Феновете на Лана Дел Рей са развълнувани, след като забелязаха певицата с нов тайнствен мъж.

Според слуховете номинираната за "Грами" 39-годишна изпълнителка се среща с Джереми Дюфрен, роден в Луизиана ловец на алигатори и екскурзовод.

Джереми Дюфрен е баща на две деца и работи като екскурзовод в Arthur's Air Boat Tours, малък бизнес, разположен в некорпоративната общност на Des Allemands, Луизиана.

Когато не е зает с провеждането на обиколки из блатата, Джереми прекарва дните си в хранене на алигатори, които той с удоволствие нарича "каджурските си дворни кучета."

Инстаграмът му е пълен с видеоклипове, в които той безстрашно общува с дивите обитатели на залива и се наслаждава на южняшки забавления като варене на раци и забавления край огньове със семейството си.

Лана Дел Рей и Джереми Дюфрен изглежда са се срещнали за пръв път през март 2019 г., когато Лана е взела участие в една от обиколките му с въздушна лодка по време на пътуване до Луизиана.

Певицата, която беше в града за фестивала BUKU Music + Art Project, сподели снимки от обиколката в социалните си мрежи, като дори тагна Джереми и промотира Arthur's Air Boat Tours.

Един от постовете показва как тя седи до Джереми, докато той ѝ помага да управлява въздушната лодка, а на друг той е на заден план, докато Лана позира с приятели.

Макар че двамата явно си допаднали по време на турнето, те не са започнали да се срещат тогава.

Лана се срещаше с Шон Ларкин, звезда от "Live PD", но този романс се разпадна през 2020 г. на фона на пандемията COVID-19.

Искрите между Лана и Джереми се разпалват отново през май 2024 г., когато тя се връща в Луизиана за фестивала Hangout.

Двойката беше забелязана да се държи за ръце преди концерта на Лана на фестивала в Лийдс на 25 август. След това те бяха забелязани да пазаруват в Harrods в Лондон и да вечерят в местен пъб, което породи слухове за романтична връзка.

Споменава се, че 39-годишната Лана Дел Рей и Джереми Дюфрен имат възрастова разлика от около 10 години.

Инстаграмът на Джереми разкрива, че той има рожден ден през март, което съвпада с неотдавнашната промяна в текста на песента, която Лана направи по време на концертно изпълнение.

Феновете бързо забелязаха, че тя е променила текста на песента си "Chemtrails Over the Country Club" от "You're born in December and I'm born in June" на "You're born in March and I'm born in June".

Въпреки че нито Лана, нито Джереми са потвърдили своя романс, уютните им излизания предизвикаха лудост сред феновете, които искат да научат повече за новия любовен интерес на Лана.

От безстрашните му умения за боравене с алигатор до непринудения му луизиански чар, Джереми Дюфрен със сигурност е неочаквана партия за певицата.

Като феновете продължават да спекулират, едно е ясно: любовният живот на Лана Дел Рей остава все така интригуващ.

Източник: www.the-sun.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк Балкански

    6 0 Отговор
    Малей по-грозен и оръфан не можа ли да избере, при нейния избор...
  • 2 Механик

    8 1 Отговор
    Какъв друг би се хванал с това нещо от снимката, освен ако не е ловец на КРОКОДИЛИ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дуньо простия

    4 0 Отговор
    Ето как, съдбата събира хората...
  • 5 Като

    4 0 Отговор
    гледам... и Лана, като Жана... има едни 100 кила. Пази боже...
  • 6 Kaлпазанин

    3 0 Отговор
    Да го прати насам тоя ,че и ние имаме тука много в пайнер и в сайта имахме даже един крокодил дето го направиха и мис