2 Октомври, 2024 07:31 3 032 13

Зрителите скочиха на тв шоуто "Пееш или лъжеш"

  • пееш или лъжеш-
  • галена-
  • димитър рачков-
  • зрители

Шоуто се завърна на малкия екран 8 години след първия си сезон, но зрителите са разочаровани

Зрителите скочиха на тв шоуто "Пееш или лъжеш" - 1
Кадър: NOVA

Не са никак положителни отзивите за наше популярно тв шо, завърнало се на екран.

Шоуто „Пееш или лъжеш“ се завърна на малкия екран 8 години след първия си сезон. Предаването вече се води от Димитър Рачков, който спечели зрителите със забавните си в първия епизод, но във втория претърпя крах.

Много зрители се разочароваха от музикалното шоу. Шегите на Рачков не успяха да разсмеят публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена, пише standartnews.com.

Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледа ѝ казваше: Боже, къде попаднах!?” или по-скоро се четеше: „Кои сте вие, а коя или къде съм аз?”. "Личеше си, че е смутена, но и не малко надменна!", коментира фен на шоуто. "Като добавя, че не хваща от шеги и забава с нея не става на сцената."

А тези личности в панела някак изкуствено се веселят, разбра се още от самото начало, че нещо му куца на шоуто. „Иван и Андрей не разбрах какво правят там? Казват по нещо, а имам чувство, че искат да си отбият номера и да си тръгнат, без значение какво са казали. А Ромина Тасевска такива глупости наговори, не че някой е очаквал повече от нея, но чак толкова не бива”, е мнението на друг.

А общото заключение на публиката е, че пак има нещо нагласено и то само заради Галена. В този втори епизод те забелязаха, че от 6-те участника 4-мата пеят, а само двама не могат, и коментират: ”Нещо не ми хареса този епизод, предния с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно, че Галена не иска да е там, а участва насила!”


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трол

    43 0 Отговор
    Сега разбирам, че е имало и първи сезон.
  • 3 Някой

    48 1 Отговор
    Абе, кои гледа тези тъпни, наречени " реалити" по нашите ТВ. Те са за ментално увредени хора, които си нямат личен живот
  • 4 Много

    3 31 Отговор
    Е хубаво предаването Весело и забавно

    Коментиран от #6

  • 5 Що ли

    32 1 Отговор
    ги гледате тези глюпотии?!
  • 6 Гост

    25 2 Отговор

    До коментар #4 от "Много":

    За безмозъчни става .
  • 7 Тв критик

    24 1 Отговор
    Защо се мъчат да правят толкова елементарни и прости предавания ,че чак и има кой да ги гледа и да ги коментира . Не гледайте тази предавания даже не гледайте нова и бТВ.

    Коментиран от #12

  • 8 Опааа

    21 2 Отговор
    Изключителна прОстотия! Рачков е лигльо! Никакво шоу не е това!
  • 9 Свободен

    8 0 Отговор
    Това ми напомня руското определение за телевизор - "ящик для идио.та"!
  • 10 Ти си

    1 0 Отговор
    Е той Рачков никога не е бил смешен и забавен - може би за деца от пети клас . Въобще у нас нямаме качествени стендап артисти , всичко е пълна боза като почнеш от куку , каналето , комиците и шоуто на Слави и свършиш с Рачков . Сцени и вицове от преди 40-50 години леко актуализирани и това е.
    Гостите в това "шоу" наистина се чудят какво правят в тая тъпия и как са могли да се прекарат , за това се усмихват насила и чакат да свърши да си вземат хонорара и дим да ги няма.
    Шоута за дебели а франчайз форматите ги окепазяват до неузнаваемост .....
  • 11 ПИТАНКА

    1 0 Отговор
    Е, как може да гледате подобни предавания и да им се възмущавате... Гледайте първо водещите
  • 12 СМЕШНО

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тв критик":

    Ама ни имат зрителите за 2-3 категории по-надолу, и ни заливат с простотии.
    Ячера гледах наш световен шампион по вдигане на тежести за ветерано, от всетовното в Норвегия, оставили са го сам , без придружители и средства..., натъжих се, а шампионът едва не се разплака от обида
  • 13 анатома

    0 0 Отговор
    Винаги прескачам канала като вида тъпия Рачков прескачам също тъпите игри по бтв единствено гледах последния печели но Камен во не става за там .