3 Октомври, 2024 09:10 1 815 13

Елтън Джон призна: „От мен не е останало много“ и изброи липсващите си органи

  • елтън джон-
  • филм-
  • премиера

Певецът е благодарен на семейството и феновете си, след като през годините е имал няколко здравословни проблема

Елтън Джон призна: „От мен не е останало много“ и изброи липсващите си органи - 1
Снимка: БГНЕС

77-годишният певец и автор на песни произнесе емоционална реч, докато присъстваше на премиерата на филма „Елтън Джон: Никога не е твърде късно“ на Нюйоркския филмов фестивал, придружен от съпруга си Дейвид Фърниш.

Докато говореше след излъчването на документалния филм, Джон - който също така изнесе серенада на публиката с „Tiny Dancer“ на събитието - разказа за здравето си, споделяйки: „Ако трябва да бъда честен с вас, не остана много от мен. Нямам сливици, аденоиди или апендикс. Нямам и простата.“

„Нямам дясна тазобедрена става, ляво коляно или дясно коляно. Всъщност единственото нещо, което ми е останало, е лявото ми бедро. Но аз все още съм тук. И не мога да ви благодаря достатъчно, вие сте хората, които ме създадоха. Искам да благодаря на Дейвид, Захари и Илайджа, че ме направиха най-щастливия човек на света“, продължи музикалната икона, визирайки партньора си и двамата им сина.

Джон и Фърниш - които сключиха брак през декември 2005 г. и официално завързаха възела девет години по-късно, след като еднополовите бракове станаха законни във Великобритания - посрещнаха по-големия си син, 13-годишния Захари, през 2010 г. чрез сурогатна майка.

През 2013 г. към семейството се присъединява синът им Илайджа, на 11 години, чрез същата сурогатна майка.

На събитието във вторник Джон каза за семейството си: „Намерих пълно и абсолютно щастие и блаженство, когато срещнах Дейвид и когато се сдобих децата си, нашите деца. И това ме удовлетворява толкова много. Никога не съм изпитвал такова щастие, каквото изпитвам сега“.

През годините Джон е бил открит както за семейния живот, така и за здравословните си проблеми, като на 3 септември разкри в Instagram, че има „ограничено зрение“ на едното си око след тежка очна инфекция.

През август 2023 г. представител на Джон увери, че изпълнителят на „Rocket Man“ е в „добро здраве“ след „подхлъзване“ във вилата му в Ница, Франция.

Няколко години преди това петкратният носител на „Грами“ отложи останалите дати от турнето си през 2021 г. за 2023 г., след като „падна неловко на твърда повърхност“, наранявайки бедрото си.

Във вторник Джон благодари на комбинацията от музика и на феновете си, че са го превели „през добрите и лошите времена“ по време на десетилетната му кариера.

„Дори когато бях в най-мрачните си моменти, все още свирех музика, все още записвах музика, така че трябва да благодаря на музиката за това, че беше най-невероятното вдъхновение за мен през целия ми живот“, каза Джон.

Събитието в Ню Йорк се състоя след световната премиера на документалния филм на Елтън Джон, който разглежда невероятния му живот, през септември на Международния филмов фестивал в Торонто.

Филмът „Елтън Джон: Никога не е късно“ ще има ограничено разпространение в кината в САЩ и Великобритания от 15 ноември. Премиерата му е по Disney+ на 13 декември, пише vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнус

    24 1 Отговор
    Прочетох за децата и до там, тръгна ми, щях да повърна.

    Коментиран от #4

  • 2 Накратко

    18 2 Отговор
    Отврат.
    Английският Азис.
  • 3 ьседс

    12 0 Отговор
    Амбреаж.
  • 4 „МЕ е”'..

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гнус":

    То ако видиш фреди меркури...мани
  • 5 КПСС БКП

    11 3 Отговор
    Педал !
  • 6 хъхъ

    12 2 Отговор
    Този е много надменен и груб. Гледах видео, в което няколко негови почитателя се качиха на сцената около него и започнаха да пеят с него, а той стана и си тръгна. Явно си презира публиката. Освен това крещи и псува по хора от екипа, все нещо не му харесва.
  • 7 Да,да

    8 0 Отговор
    Ауспухът как е?
  • 8 Механик

    6 0 Отговор
    Елтъне, Елтъне, да ти ... майката федалска, Елтъне!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бойкот на алчните от О-Л-Х

    5 0 Отговор
    Гнусен „PENDEL ин дъ уинд”...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    1 0 Отговор
    Тези как имат деца от инкубатор .
  • 13 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Двама ментално повредени хора и даже и деца имат отврат . Такива не трябва да гледат деца .