3 Октомври, 2024 14:49 965 7

Детронираната "Мис България" Елизабет Кравец стана гримьорка

  • мис българия-
  • елизабет кравец-
  • гримьорка

През лятото организаторите на конкурса отнеха титлата от Кравец

Детронираната "Мис България" Елизабет Кравец стана гримьорка - 1
Снимка: Shutterstock

Най-скандалната Мис България, избирана в последните 15 години, Елизабет Кравец стана гримьорка.

Чаровната варненка от украински произход се е захванала с новото начинание, след като не успя да постигне това, за което мечтаеше, след като спечели короната.

Както е известно, през лятото организаторите на "Мис България“ отнеха титлата от Кравец, припомня plovdiv24.bg. Официалната позиция гласеше, че девойката не е спазила 8 точки от договора. Така той автоматично се прекратява. А титлата най-красива българка отива у нейната подгласничка.


От няколко дни Кравец е започнала да прави макиаж в Пловдив. Всъщност миската решава да се занимава с това точно след като избухна скандалът с отнемането на короната ѝ. Преди месеци хубавицата се чуди с какво да се захване, след като остава без планираните ангажименти покрай "Мис България“.

Попада на проекти за салони за красота. Самата Кравец от години има желание да гримира жени. Изкарва няколко курса. Дори в последните месеци преподава грим на специални семинари. И месеци по-късно вече отваря салона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор
    Да е жива и здрава България се нуждае от млади хора които да раждат деца
  • 2 Очаквайте

    11 5 Отговор
    По-късно да стане и стрийптизьорка, такива са нивата в иерархията на този бизнес. А когато си с осраински произход задължително имаш и предимство.
  • 3 Защо така

    16 2 Отговор
    Аз пък си мислех че ще стане научен сътрудник.
  • 4 Супер новина

    9 2 Отговор
    Но защо не я предават на живо и по CNN и Euronews
  • 5 Ко речи?

    6 4 Отговор
    Да ми гримира едноокия с червило.
  • 6 герап

    4 0 Отговор
    Добре е,че не е гримьорка на мъже. Че много мъже ще си ходят от нея с мокри гащи.

    Коментиран от #7

  • 7 Аха

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "герап":

    то мъжете ги гримират и подстригват брадати момчета в салони на всеки ъгъл. Странно но никой не коментира, явно доста им харесва.