Необходими продукти:
- 1 средно голяма глава червено цвекло;
- 2 с.л. цедено кисело мляко;
- 1 ябълка';
- 1 сварено яйце;
- 1 скилидка чесън;
- зехтин - 1 с.л.;
- сол - на вкус.
Начин на приготвяне:
Настъргвате цвеклото (сурово или варено) и ябълката.
Прибавяте цеденото кисело мляко и счуканата в хаванче скилидка чесън.
Овкусявате салатата с цвекло със зехтин и сол.
Обелвате свареното яйца нарязвам го и го поставяте отгоре, пише gotvachbg.
Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Разбира се,
Коментиран от #6
10:08 28.03.2025
2 ИВАН
Коментиран от #3
10:11 28.03.2025
3 Може би
До коментар #2 от "ИВАН":
с мастика?!Коментиран от #5
10:13 28.03.2025
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 Ясно е
До коментар #3 от "Може би":
че този от коментар 2,е аматьор.10:17 28.03.2025
6 Посетител
До коментар #1 от "Разбира се,":
Не винаги. Например, настъргано цвекло с олио и оцет, соев сос и сол - изобщо не се усеща землистия вкус. Друг начин е цвеклото да се подвари.12:48 28.03.2025
7 Пич
Коментиран от #8
13:10 28.03.2025
8 Даааа!
До коментар #7 от "Пич":
И любима храна за руснаците!Коментиран от #9
13:38 28.03.2025
9 Пич
До коментар #8 от "Даааа!":
Сложих ти плюс защото не бъркам храната с политиката !13:52 28.03.2025