Last news in Fakti

23 Ноември, 2017 18:01 3 572 14

Неделчо Михайлов: Не всички писатели умират от глад, Терзийски

  • неделчо михайлов-
  • калин терзийски-
  • петър волгин
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Петър Волгин тая реклама, която му направиха и с парите на Григор Димитров не може да я плати. Това написа в профила си във фейсбук бившият общински съветник и екскмет на „Владиславово" Неделчо Михайлов. Той захапа и Калин Терзийски.

Ето какво написа:

Не гледам тенис, защото нямам нерви, но ми е приятно като гледам репортажите на Григор Димитров. Израстна много това момче. Мисля, разбра, че проблемът му е най-вече в главата.
За друго искам да кажа две думи.
Петър Волгин тая реклама, която му направиха и с парите на Григор Димитров не може да я плати...
Не е смешно.
Медийни лешояди, не създали нищо през живота си надничат през оградата на славата, отъркват се в нея, белким и те заблестят...
Не става така, байо...
Когато аз бях радиоводещ, на Волгин му се смеехме открито... Не става за тази работа този човек. Зайо-байо с доспехите на Дон Кихот...
"Невинни" човешка простъпки - в името на блясъка на славата.
Калин Терзийски и той - още малко и ще поиска да върнат профсъюзните вили на писателите, за да дращи великите си словеса на спокойствие от непризнаващата гения му паплач...
Истинският писател не зависи от никого.
Само и единствено от думите. Те са неговата съвест, опора и съдник.
Истинският писател не моли, не иска привилегии.
Той е шест стъпки под облаците.
А вие, Терзийски сте един обикновен идиот.
Щом в главата ви е дошла тъпата и скверна мисла, че писателите умирали от глад, значи - да, идиот сте.
Ами да умират - като са некадърни...
Да станат дърводелци или да продават застраховки...
Не всички писатели умират от глад, Терзийски, не всички.
Има добри тенисисти, калпави тенисисти и велики тенисисти.
Същото е и с журналистите и писателите...
Айде сега вървете на майната си и двамата лешояди.
Сменете занаятите, че излагате не себе си, а гилдиите...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оо бат Делчо

    20 32 Отговор
    Ооо стар ТИМаджийски кадър още от времето, когато ТИМ бяха бедни мишоци и се занимаваха с рекет, кражби на коли и изнудваха проститутките да им плащат като сводници за защита )) Делчо, Делчо, къде хукна акъл да даваш, като на теб не ти стига?! Кажи на Шефовете да те ползват, като стара проститутка и да ти намерят ръководен пост в някой от холдингите си! ТИМ имаха отбор ЕЛИТНИ проститутки, които обслужваха, посланици, депутати и богати бизнесмени - събираха компромати и после ТИМ изнудваха на правителствено ниво, бунаците дето са успели да ги излъжат да споделят нещо в леглото! Делчоооо, кой те би през ръцете да се изказваш - сега ще си проличи, колко си евтин и тея дето те забравиха пак ще ти се смеят!!!

    Коментиран от #12

  • 2 Илиева

    11 20 Отговор
    ох, поредният Умник в БГ. След 1994 г в БГ всеки разбира от футбол и политика. Сега пък и тоя никому неизвестен Неделчо. Друго иска да каже Терзийски . Гришо да е жив и здрав и да си печели мачовете. Но след като за ритнитопковци се отделят Милиони, то за интелуктуалците трябва да са двойни два пъти повече милиони . Щото утре на милинера Дж Мауриньо майка му като се разболее от рак, няма да отиде да търси лек от Гришата, ами ще дойде в нашата лаборатория, която крещящо има нужда от финансиране. Да е жив и здрав Гришата. Нищо лично против момчето .
  • 3 Некой

    32 1 Отговор
    Не му ги давате вие парите на Гришо,докато писателите искат от държавната баница,а там както знаете се дели от едни други хора
  • 4 Едд

    26 8 Отговор
    Дано има повече хора като Неделчо Михайлов, още от времето, когато го гледахме по телевизията.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ванко

    6 6 Отговор
    Освен че направиха кмет на район във Варна накъде й да си спомня да е направиюл нещо съществено освен да се налива в барчето на пазара с/у кметсъвото оо цял ден
  • 7 Румен

    12 6 Отговор
    Колко прям и истински.
    Както винаги.
    Браво.
  • 8 стоян георгиев

    12 6 Отговор
    казано накратко .точно и на място!
  • 9 Хачо

    10 2 Отговор
    Какво ще стане ако се забрани на медиите да приписват един от друг и да публикуват само свои новини ? Най-вероятно ще има два вестника и един тв канал ? Ще умра от кеф ако стане така.
  • 10 един

    7 4 Отговор
    Е какво излезе? Как смееш да не се радваш на успехите на родния ни тенисист? Радостта трябва да е всеобща и колективна, всички трябва бурно да аплодираме! Иначе, най-малкото скунс, и то кой знае защо златен! Това напомня тоталитарното ни минало, когато си длъжен да се радваш, да скърбиш, всичко под команда. Волгин е всеизвестна мижитурка и трубадур на червените. Върл техен поклонник. Но в този случай съм на негова страна. Не може от сутрин до вечер да ни занимават с родната ни тенис-звезда, досадно е. Същото беше и с Кубрат Пулев. Ежедневно, ежечасно ни напомняха как той "ще смачка" Кличко, как ще го унищожи, говореше едни закани, отвратително! Накрая отиде и показа, че не е чак толкова велик, прослави се с простащината си, но много от нас живяха с тази надежда, като че ли от това зависи бъдещето на страната ни, напразно! Спортът е нещо, от което не всеки се вдъхновява, странно е как у някои буди патриотизъм, но далеч не у всеки. Колкото до Терзийски, за мен той е закоравял алкохолик, на когото не му стигат пари за пиене. А книгите му са тъпи и примитивни. В това си състояние той не може повече, може само да претендира.
  • 11 Пеньо

    6 3 Отговор
    Волгин - какво малка душица и какъв гигантски комплексар!
  • 12 Бат Венци

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Оо бат Делчо":

    Май някой е прекалил сериозно с домашните напитки? Темата е за спортните успехи на Григор и това, че се приема различно от хората в България, а не това какви митове си чул в селската кръчма. Аз също подкрепям думите на Неделчо. И Волгин и Терзийски прекалиха в изказванията си, но ги направиха с цел да се заговори малко и за тях. Нищо повече от евтина реклама, спомнете си, че лоша реклама няма.
  • 13 Яна

    7 1 Отговор
    Скоро четох , кмета на Поморие миналата година дава на местната болница 160.хил.лева, а за спорта в града 600.хил.лв. Коментара е излишен. Тази година в града няма болница....... И не всички пенсионери умират от глад, г_не!! Добър да ви е деня.
  • 14 синя трева

    0 0 Отговор
    ЕВАЛА!