Last news in Fakti

11 Юни, 2020 11:51 9 706 31

Д-р Георги Тодоров за удължаването на епидемиологичната обстановка (ВИДЕО)

  • георги тодоров-
  • студио хъ-
  • коронавирус

"Заради две огнища и някаква истерия в Шуменско, се опитват да вкарат мерки, които вече ги видяхме." твърди Тодоров

Д-р Георги Тодоров за удължаването на епидемиологичната обстановка (ВИДЕО) - 1
Кадър: 7/8 ТВ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Първо да видим хората в различните места, откъде са заразени, те идват от Боровец, нали така беше в цеха в Доспат...защо тогава обвиняват хората, че не са спазвали мерките, които са им били препоръчани, нищо подобно, те са си ги спазвали. В Доспат живеят едни от най-чистите български граждани.

Заради две огнища и някаква истерия в Шуменско, се опитват да вкарат мерки, които вече ги видяхме. Тези мерки не доведоха до нищо. И мога да кажа защо – когато имахме 4 лаборатории установявахме с ПСР в устата на някои хора, около 60 човека, носители на нещо без да бъдат болни. Сега имаме 32 лаборатории и установяваме пак 80 човека...Няма болни, хората в Сърница са здрави, когато чуете, че някой амбулаторен е пратен вкъщи, на него нищо му няма.

Д-р Кунчев се опита отново да сплаши населението, че имало извънредна епидемиологична обстановка. И днеска каза, че трябва да готви доклад, той не беше подготвил първия си доклад, сега ще трябва да готви втори, защо, искаме да видим първо първия.

И още нещо много важно..преди две седмици, днес е потвърдено от СЗО, която е изключително компрометирала се, си призна, че заразоносителите без симптоми, не могат да заразят никого...Така питам – къде е първият доклад на Кунчев, кога ще бъде готов вторият и защо отново ще се продължават извънредните епидемиологични обстановки, тази ще е втората.. и не е ли малко малко странно, че се наслагват няколко скандала в страната, което е доста показателно за управлението на този вид правителства – коалиционни на ГЕРБ, единият скандал да покрива другия и да може да се затваря устата на хората чрез извънредна епидемиологична обстановка. Няма такава обстановка в страната и ако нещо трябва да призовем нашите граждани, е да спазват личната си хигиена достатъчно и да не се врат 500-600 души на едно място.

И това е, което трябва да се направи, а всичко останало е демонстрация как властват над нас. Властването над нас май им хареса. И проявата на медицински фашизъм или неговите наченки, със страха върху хората е доста мизантропско поведение от човек, който има пред името си доктор....

Медицинският фашизъм е новопроява на така наречения диктат на мнозинството, защото тя няма нищо общо с демократичната ни ситуация. И нещата започват да приличат на политически. Говоря политически в лошия смисъл на думата, който всички употребяват. Всъщност политиката е много хубаво нещо, това е ангажираност на индивидите за общоживеене.

От две инстанции е обявено, двама англичанина и четирима китаеца, първо независимо един от друг, после заедно, при кохорта от 455 абсолютно доказани носители, са доказали, че никой не е заразил никой друг. СЗО днес го заяви същото...За пети път повтарям заразен не означава болен, болестта е низ от симптоми, синдроми, проявления, вход, изход от тая болест и последствия от нея.

Няма как да ме накарат да повярвам, че има в страната някаква епидемия, при която 15 човека с респираторни проблеми са в местата за интензивни грижи...останалите имат някакви симптоми, подготвена е половината страна да поеме половината свят като болни....и в същото време да седят – чакаме Михаля, защото ловците гонят. Разбирате ли – няма нищо!"

Вижте във видеото какво още каза в "Студио Хъ" д-р Георги Тодоров за ниската вирулентност на коронавируса в България, за липсата на адекватност при удължаване на епидемиологичната обстановка, за некомпетентността на д-р Кунчев:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    76 7 Отговор
    Хунтатата ГЕРБ-Суджук продължава да краде ! Затова трябва да сме затворници!!!
  • 2 Мислещ

    84 13 Отговор
    Поредното аргументирано и професионално мнение. Затова шайката бяга от дискусия с тези хора.
  • 3 Лекар БГ

    77 7 Отговор
    Този е по-рязък и от Мангъров.
    А нЕкои близки до Властта,отказват диспут с измислени оправдания.

    Коментиран от #8

  • 4 Пламен

    15 46 Отговор
    Италия, Испания, Англия, САЩ, Бразилия там какво казват за короната има или няма.
  • 5 Благой от Софстрой

    41 3 Отговор
    За пропагандаторите на медицинския фашизъм е ясно че са подплатени със сериозни финансови стимули иначе на каква цена биха търпели хулите и ругатните на маса народ.Те са готови винаги на амбразурата дори и с риск за живота си,а и нали са медийни звезди и овластени с измисления щаб.

    Коментиран от #13, #15

  • 6 Васил

    10 21 Отговор
    С тази разлика че населението на България е малко а заразените са много колкото почти дневно в Турция а там са 80 милиона.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бесен Язовец

    33 6 Отговор

    До коментар #3 от "Лекар БГ":

    Ало, Гешев!! Кога ще арестуваш шайката от НОЩ с обвинение за измама на народа, внушаване на страх,стрес и депресия, а оттам и повишаване броя на самоубийствата ??!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Беновска

    7 18 Отговор

    До коментар #5 от "Благой от Софстрой":

    На коя маса народ???
    На по изостаналата....
    Този сте го титуловали доктор, но изказа му е по зле от на квартален автомонтьор с трети клас...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 живял в саксия

    9 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гоцев":

    щом до сега не си разбрал, няма и да разбереш

    Коментиран от #21

  • 18 и това ми било лекар

    5 18 Отговор
    Не били виновни в Доспат - как няма да са виновни като ходел болни на работа, и госпожата от Градус и тя също цяла седмица ходила болна, въпреки, че казаха и при най-леки симптоми да се правят проверки. Някаква истерия в Шумен... Как не го е срам тоя. Оказва се, че тези от селото въобще не са спазвали мерките, сигурно и други заразени ще има, а той пита ли лекарите в Шумен дали могат да се справят с повече от 10 болни. Да ходи да им помага като няма нищо, търсеха медицински сестри. Да грипът може да се владее, ама ако се спазват мерки, ама българинът явно не иска и не може.
  • 19 причината

    5 23 Отговор
    Все повече лекари ще налазват пресата и ще вряскат против мерките и да обясняват колко вирусът е безвреден, защото стоят без работа. Нищо, че са дали Хипократова клетва и те огладняват. Нали имаше статистика , че останалите лекари са останали без работа и пари в отделения, защото хората се страхуват да ходят. За спешни случаи и заболявания не трябва да се отлага, но има доста други страдания, които и без лекари се оправят, а сега те стоят и гледат че им са празни кабинетите.

    Коментиран от #20

  • 20 Така е

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "причината":

    Има нещо вярно, само дето половината ще са "лекари"...
  • 21 Пенев

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "живял в саксия":

    Ще го разбереш и ти, догодина на изборите....
  • 22 Kr567

    10 3 Отговор
    Доктор Тодоров е лекувал ебола , ако иска да печели , той сега е в най-изгодната ситуация , защото има лаборатория. Така че говори като спец , не като печалбар.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Усмивката

    5 0 Отговор
    Ако някой ми каже , че при толкова малък народ при тази оскъдна икономика и фабрики. При тоз преголям полицейски ресурз не може да се овладее огнищата за зараза 3 месеца.... да вземе да се гръмне
  • 25 666

    1 0 Отговор
    ГЕРБ и всички клоуни трябва да ги сполети участта на Чаушеско. Веднага и без пазарлъци: ДО СТЕНАТА
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Аноним

    0 0 Отговор
    Много точно казано: " Медицинският фашизъм е новопроява на така наречения диктат на мнозинството, защото тя няма нищо общо с демократичната ни ситуация. "
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 СЕВЕРОЗАПАДА

    0 0 Отговор
    ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ АЙНЩАЙН В МЕДИЦИНАТА. ТО ИМА, ИМА ТЪПУНГЕРИ, НО ТЪПОМЕРА ВЕЧЕ Е СЧУПЕН И НЯМА КАК ДА МУ СЕ ДАДЕ МЕДАЛ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.