Last news in Fakti

15 Август, 2020 15:22 4 119 43

Нов парламент и нови хора в него

  • парламент-
  • депутати

Някой от вас чувал ли е, обаче, затворници с доживотни присъди, каквито вече трябваше да са нашите герои на фалшивия преход, да взимат лични решения за управление на европейска държава?

Нов парламент и нови хора в него - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Николай Марков, фейсбук:

Да започнем с това, че не Борисов, нито борисовчетата са автори на плана за спасяване на редник буда. Тези неща с предложения от намкойси за "нова конституция" или промени в основния закон не стават по този начин.

Първо се изчисляват преките ползи за статуквото, след това недостатъците и чак накрая следва съгласувателна процедура с германските проектантски политически фондации. Затова се забавиха толково време "тежките му решения" и "правене на разчети" - докато се одобри всичко, откъдето трябва , каквото трябва и за колкото трябва.

Някой от вас чувал ли е, обаче, затворници с доживотни присъди, каквито вече трябваше да са нашите герои на фалшивия преход, да взимат лични решения за управление на европейска държава? Няма такива, нали!? И у нас няма да има такива уж политически решения, защото още от началото на справедливите ни протести ние обявихме ясно, че не преговаряме с терористи. Независимо кой си прави плановете чрез тях и какви са плановете му. Нулева толерантност към подобни явления!

Оставки, съд и затвор - светкавично съдопроизводство!

Само след това ще има разговори, кръгли маси и избори. Ако германските корумпирани политици ни предлагат поредно лукаво решение чрез гласа и "предложенията" на бандита ББ, а от другата страна президентът Радев продължава да вижда решение чрез стратегическите си парцали, писани от агенти на ДС и знаменосци на българската организирана престъпност - да забравят за смислените хора. Червен картон завинаги! И аут.

Сами виждате, че днешният парламент е абсолюютен фарс и е обществено делегитимиран. В момента, в който управляващи, опозиция и президент усетиха, че никой от тях не може да яхне протеста на българските граждани започна процес на оттегляне на редиците им от протестната вълна. Техните обществени рупори започнаха да бият отбой, а клакьорите им станаха пасивни - напълно очаквано и закономерно. Няма изненадани от подобни защитни реакции!

Нов парламент и нови хора в него - чисти и компетентни. Недокоснати от пороците на политическото статукво. С иновативни идеи, родени от прогресивни мозъци. Това е правилното решение. Радикализирайте си исканията! Покажете на всички мястото им и не се доверявайте на стари и изхабени муцуни. Бъдете твърди и непреклонни. Искайте и не се страхувайте да го правите. Не преговаряйте с терористи!

Ако не бъдем разбрани откъдето трябва /а това не е ББ, нито РР/ ще заявим себе си по друг, разбираем за подлеците начин. Нека следваме протокола, докато все пак има някаква минимална външна реакция. И ако тя продължава да е неадекватна, ще се наложи да започнем още по адекватни и целенасочени действия за защита на личното ни достойнство, отнето от симбиозата на политически и криминални престъпници.

Не само в България.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    32 4 Отговор
    Чисти и компетентни да са ама тука такива нямаааа!! И да има веднага ще им изсипят кинти или заплахи и всичко постарому.
  • 2 пенчо

    31 3 Отговор
    Слънцето ще тупа топката до септември,после се увеличават заразените и ето ви втората вълна,ако има още протестиращи се намесва полиция и тогава вече държавата загива окончателно
  • 3 ВРЕМЕ Е !

    31 6 Отговор
    За крайно твърди действия!
    Нещо което ще стресне доказаните престъпници от парламент и министерства,ЕС и посолството на фащ!
    СТИГА цивилизованост !
    По този начин диктатура и геноцид не се борят.
  • 4 КОЙ

    11 26 Отговор
    Е този Марков? Голям умник Все професори се навъдиха в тази държава

    Коментиран от #10, #32, #37

  • 5 Фен

    25 4 Отговор
    А дано, ма надали. 70 - 80 % от хората в "Новият парламент" ще са същите от старият. Независимо дали изборите са предсрочни, или редовни. Тъй че от крякането по площадите няма смисъл, докато не се формира смислена алтернатива. Щото Бабикян и Иванов не само че не са алтернатива, ми дори няма да влезнат в парламента.
  • 6 Последния Софиянец

    29 2 Отговор
    Повече от един мандат да не се дава на депутатите.Едни и същи 30 години лежат на гърба на народа.И не повече от сто депутати.

    Коментиран от #26, #34

  • 7 Ххх

    23 2 Отговор
    Изцяло нов парламент, нови партий, всеки който е работил там няма право даучаства в новия парламент или нови политически формаций. Просто искаме нов бардак с нови к***и!

    Коментиран от #9

  • 8 Де Факто

    27 6 Отговор
    Точка 1-ва от дневния ред: ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за ХУНТАТА начело с ТИКВАТА и КАСКЕТА.....С това дневния ред се изчерпва.

    Коментиран от #23

  • 9 МАНАФА

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    Колега, за вас бардака, за мен другото....хахахаха.
  • 10 ТОЙ

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "КОЙ":

    Е,не е ли вярно,е германските фондации на Меркел са създателите на Герб?
  • 11 пройчо

    10 5 Отговор
    "... Нов парламент и нови хора в него - чисти и компетентни. Недокоснати от пороците на политическото статукво. С иновативни идеи, родени от прогресивни мозъци. Това е правилното решение. ..."******Да са със сини очички,руси косички ,бели одежди и крилца!?..деъ....!!!
  • 12 Ок братле

    6 2 Отговор
    Кои са новите и невинните?
  • 13 Марков

    4 3 Отговор
    Много ми харесваш като ги подкараш наред.Така ми харесва:)
  • 14 Марков

    2 3 Отговор
    Дръж курса,а ако излъжеш,мисли му.
  • 15 7735

    21 7 Отговор
    КОЛЕГА,НАСКОРО РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ МАЙ СИ ПОЛКОВНИК ,КОЛКОТО БОЙКО Е ГЕНЕРАЛ.,ТА КАТО КОЛЕГА КОЙТО,10 ГОДИНИ ПРЕДИ ТЕБ Е СЛОЖИЛ ЛЕЙТЕНАНСКИТЕ ,ПАГОНИ ОТ СЪЩО ВНВУ И С 25ГОДИНИ СЛУЖБА АРМИЯТА ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ– ПО КРОТКО С ПРЕЗИДЕНТА.....КАТО ,ГО СТИГНЕШ ,КАТО РАЗВИТИЕ,КАТО ГО ИЗПРЕВАРИШ,МОЖЕШ ДА АТАКУВАШ,ДА КРИТИКУВАШ И Т.Н.НО ДО ТОГАВА ПО ВНИМАТЕЛНО.В МОМЕНТА САМО ТИ МУ ЛИПСВАШ,ИЛИ ИМАШ НЕЩО ЛИЧНО??????

    Коментиран от #16, #17, #20, #31, #33

  • 16 Марков

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "7735":

    По кое да го стигне,по доноси ли?
  • 17 Марков

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "7735":

    Ходи мУ завърти една на РР
  • 18 КОРУПЦИЯ

    13 1 Отговор
    Нека не забравяме какво представлява БЪЛГАРИЯ благодарение уникалните способности на БМБорисов да корумпира . Да корумпира може и го прави професионално . Проблема е че корупцията е престъпление . Крушката в Германия вече светна ,на100% ги наблюдават . Протестите са законни а света гледа и слуша . Дали сме много неща на света , нека да им помогнем и покажем как се лекува корупция. Най-модерната болест .👍
  • 19 ЧОРАП

    7 9 Отговор
    ВСИЧКИ РЕЦИТИРАТ ОПОРКИТЕ НА БОЖКОВ И ЗАДКУЛИСИЕТО.
  • 20 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤨🧐

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "7735":

    Колега с какво образование си ? Да не си учил и ти в Симеоново ? Заслепи ни от запетайки . 🤩🥰

    Коментиран от #22

  • 21 1001 нощ

    5 0 Отговор
    къде са, кои са тия чистите и компетентните?? посочи поне 3-ма да ги видим и чуем и ще ги подкрепим, ама посочи и кои са доживотните ??
  • 22 7735

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤨🧐":

    НЕ КОЛЕГА,НЯМАМ ВРЪЗКА СЪС СИМЕОНОВО.ЗАПЕТАИТЕ В ПОВЕЧЕ СА ОТ КЛАВИША, ПРИЕМАМ ЗАБЕЛЕЖКАТА. А ПЪК ТИ СИ ИЗБИРАЙ!

    Коментиран от #24

  • 23 черепахин

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Де Факто":

    платих ти за повече !!
  • 24 Отговор

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "7735":

    Мисля че разбирам защо пол.Марков е напуснал НСО . Типичен пример е случката на Росенец всеки един достоен служител би напуснал НСО след безнаказаното поругаване на ЗНАМЕТО от негов "колега" . Причината е че хората които му дават заповеди по никакъв начин не показаха че поругаването на ЗНАМЕТО е недопустимо от служител на НСО.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дядото

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Единствените партии и лица от началото на прехода са кагабейските близнаци Бсп, Дс и Дпс, а техното лице е другаря президент Радев Решетников. Те се опитват, чрез един задкулисен начин да подменят едни другари с други по верни другари на Кремъл такива с петолъчки на челото които да овладеят всички институции. Засега е овладяна от тях институцията на президенството. Този филм с руски артисти вече сме го гледали много пъти. Свикване на ВНС е добра идея защото ще демонтира комунистическата конституция

    Коментиран от #41

  • 27 Анонимен

    4 2 Отговор
    Как я мислите. Оставка, съд и затвор. Мвр е на бб, съд също, не си хабете здравето. За 11 и повече всичко е изчислено и точно. Има начини. Ако не одобряваш изселваш се, ако не можеш стоиш и се подчиняваш на простака. Ако си нямаш на идея, ела, заповядай показно да видиш с очи. Мълчиш и търпиш простотиите на доган и бб. Отдолу техните малограмотни слуги
  • 28 Анонимен

    0 2 Отговор
    Парата е в полуграмотни. Питай, кога е родена майка им, отговор не зная, а излишно, кога е роден Левски. Имат пари и си купиха службички, но минало. Живи и здрави на бг новите бг дето си нямали държава, той знае за кво иде реч. С някои учили пожарникарското. Бол пари, замъци, много работят както казват хората, но много от тях зли души. Не са за опрекване. Искат.. А 1989 прави били, кво като си българин, българия, що си без работа, тежко болен. Имате си, а не мисли.. Съсипаха я бгхристияни за галагани
  • 29 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всичко е от рушвети..
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Чети между редовете

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "7735":

    Не приемай написаното в прав текст ,гледай скобите и търси смисъла и виновните . Тези в скобите са производните на прехода, фасадата . Целта е да се обединим като БЪЛГАРИ и да спрем да се плюем . Протестите са движещата сила те променят и са законни . Света гледа . 🧐 Всичките стари физиономии излизат и се опитват да разбият протестите. КРАЛИ са СТРАХ ги е . Нека да се обединим и заедно да ловим тлъсти и корумпирани "ШАРАНИ" 🧐🤫УСПЕХ . Прави ти чест че си признаваш грешките , такива граждани мислех че не съществуват 👍Благодаря и извинявай ако съм те засегнал 👍
  • 32 Аре

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "КОЙ":

    Кой бил тоя Марков, ами ти кой си бе?.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ха-ха

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Един път да кажеш нещо умно
  • 35 Малки Детайли

    1 0 Отговор
    Хубаво говорите всички за корумпираните политици и бизнесмени/престъпници. А за най-важното, кога? Техните хора, тези които докараха в България за да ги подкрепят на всички нива. От безработни до крупни търговци. Те са най-големия проблем тук - заселници, малцинства и чужденци. Без тях, няма кой да подкрепи единицата да стане управляващ. Докато ги има, винаги ще има техен управляващ, създаващ свинщината, в която живеем.

    Коментиран от #39, #40

  • 36 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Какви са тези глупости и неадекватни писания?!?!?
    Това платено съобщение ли е?
  • 37 Ами да

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "КОЙ":

    Много по-умен е от тебе. Прочети го няколко пъти и после помисли! Ако пак нищо не си разбрал съвета ми е да не ходиш да гласуваш.
  • 38 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Николай Марков, фейсбук:

    Говориш за доживотни присъди и бла, бла. За кой? За тези, които 20 години разрушаваха и разграбаха България ли или за тези, за които първите пускат компромати, неподкрепени до момента с нито едно доказателство.
    С кой ще правиш кръгли маси и дидкусии? С първите ли, червените милионери и тези, които тяхната партия-майка назначи за милионери и олигарси. Колко пъти досега бяха на власт и ккаво направиха? Колко промени и колко кръгли масси и дискусии?!?!?!
    Нова сила за момента няма и няма да падне с първия сняг. Властта ще отиде при някой от днешните политически субекти.
    Кажи, че се шегуваш, защото иначе е ясно, че си платен. Което все пак ще е по-добре от това да си глупав и да работиш за тези, които ни докараха дотук.
  • 39 Хайде пак

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Малки Детайли":

    Прочети го пак. Човека ти е казал че модела и хората са ни натрапени от чужденци. За да си помогнемне трябва да вярваме на "съветници" и "пидарени" конституции. Трябва да си ги направим сами след дълъг обществен дебат. После да бъде приета с референдум от нас самите. Всичката помия в България през последните 30год.е следствие на "съвети" от чужденци, реализирани от огромна клика национални предатели на хранилка при тях. Това налага и лустрация на всички управлявали последните 30год.
  • 40 Хайде пак

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Малки Детайли":

    Прочети го пак. Човека ти е казал че модела и хората са ни натрапени от чужденци. За да си помогнемне трябва да вярваме на "съветници" и "пидарени" конституции. Трябва да си ги направим сами след дълъг обществен дебат. После да бъде приета с референдум от нас самите. Всичката помия в България през последните 30год.е следствие на "съвети" от чужденци, реализирани от огромна клика национални предатели на хранилка при тях. Това налага и лустрация на всички управлявали последните 30год.
  • 41 безпартиен

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Дядото":

    Пропуснал си главната сега клонинг партия-ГЕРБ!!!Направете си справка колко от ръководството и-министри,депутати са били членове на БКП,деца и внуци на АБПФК,ДС агенти и служители!!Ами в тази "партия"която си е ЕООД няма нито един с роднини осъдени от т.нар."народен съд",интернирани,със забрана за продължаване на образованието!Щели да дойдат млади хора.Ами те са все роднини на средния управленски ешелон на БКП до 10.11.1989 г.!Този номер с младите го играха един път при Симеон Сакскобургготов!!!И ни оправиха дори и за по малко от 800 дни!!!
  • 42 тирбушон

    0 0 Отговор
    Аман с тая свободия, един цар един господар требе една тояга един дрънголник един сатър една мярка да Господ тури над тоз бяс безделен парламент-бандитски огън да ги гори до един самозванци, дето на дявола душите си продали !
  • 43 Брадвата

    1 0 Отговор
    Държим заразените ниско, за да може около 15 септември да "скочат" с 300+, да бъдем затворени пак и така.. От това повече държава НЕ става.. спрете да плащате данъци и осигуровки, белким по-бърже фалира