Last news in Fakti

9 Април, 2021 18:35 66 196 62

Адв. Белянова пред ФАКТИ: Всяко незаконосъобразно действие на Борисов се връща към него като бумеранг

  • албена белянова-
  • адв. албена белянова-
  • борисов-
  • парламентарни избори-
  • 45-то народно събрание

"Отстраняването на мафията, овладяла държавата, ще е един продължителен процес", каза адвокат Белянова

Адв. Белянова пред ФАКТИ: Всяко незаконосъобразно действие на Борисов се връща към него като бумеранг - 1
Адв. Албена Белянова; Снимка: БСТВ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако търсим логика при Борисов, няма да е на база на закона. Днес ЦИК са обявили, че са приели заявленията за отказ от депутатско място не само на Борисов, а на общо двама души от ГЕРБ-СДС и шестима души от ДПС. Не съм конституционалист, но тази порочна практика е от 2014 година, когато Делян Пеевски за пръв път се отказа при изборите за представители в Европейския парламент. След това този отказ се повтори пак с Пеевски и с Карадайъ. За съжаление никой не е обжалвал тези решения на ЦИК пред ВАС и в крайна сметка тази практика я има. Случаят с отказа на Борисов не е първи“.

Това каза адвокат Албена Белянова пред ФАКТИ. Повод за думите ѝ беше законовата логичност зад решението на Борисов да се откаже от депутатското си място. Свързахме се с адвокат Белянова, за да говорим още и за резултатите от парламентарния вот, както и за правилните действия оттук насетне.

На въпроса какво стои зад този отказ на Борисов, адвокат Белянова отговори: „Това е отказ да бъдеш избран за народен представител, въпреки че има решение на Конституционния съд, в което се казва, че Народното събрание се счита за сформирано от датата на изборите. Тоест Борисов би трябвало да се откаже, като се яви на първия работен ден на Народното събрание, и подаде оставка пред самото Народно събрание, а не пред ЦИК“.

Адвокат Белянова уточни и кой може да каже дали отказът от депутатското място на Борисов е показен акт, а не следване на процедура – Върховният административен съд, стига да бъде сезиран. „Целта на действието според мен е оставане на Борисов като министър-председател до избора на нов Министерски съвет или съответно на служебен кабинет от страна на президента. Това е близо цял месец, в който могат да се случат много неща – да бъдат раздадени концесии, да бъдат проведени обществени поръчки и в крайна сметка да продължат да бъдат контролирани институциите, включително и контролните такива. Единият месец, в който ще се направят опити за съставяне на кабинет, от друга страна е напълно достатъчен за приемане на основните промени в Изборния кодекс. Били сме свидетели колко бързо може да бъде приет един закон“, каза тя.

След това разговорът премина към един евентуален служебен кабинет и нови избори. „Смятам, че е правилно да има служебен кабинет и предсрочни избори. Мисля, че служебният кабинет изцяло трябва да го оставим на отговорността на президента. Това е негово конституционно задължение и съответно той трябва да носи отговорността, а не тя да бъде прехвърляна – било на граждани, било на други политически формации“, каза адвокат Белянова.

Тя обобщи промените в Изборния кодекс, които са необходими преди новите избори: „Нужни са промени в основните неща – въвеждане на изцяло машинно гласуване, без бюлетини – така и изборите ще струват много по-малко на данъкоплатците, на възможност на българите в чужбина да гласуват, на видеонаблюдение при броенето на бюлетини“.

Адвокат Албена Белянова уточни, че според нея вместо да се губи време в опити за формиране на кабинет, е по-редно това време да бъде използвано, за да се случат тези промени в Изборния кодекс. „Другото означава отново компромиси и задкулисни договорки след това. Това нещо сме го виждали. Какъвто и кабинет да се направи, той ще зависи от подкрепата било на БСП, било на ДПС, било на ГЕРБ. Всяко едно решение и всяко едно предложение на новия кабинет ще зависи от тези политически сили, които ние свързваме със статуквото“, допълни тя.

„Мен ме притеснява и друго – че преди такова предложение за експертен или програмен кабинет беше направено именно от ДПС. Притесняваме още нещо. Вчера Хаджигенов ясно каза за какво става въпрос – да вземем едни пари от Европа. Каквото и да си говорим, става въпрос за пари. Ако следим парите, можем да си обясним и голяма част от решенията“, каза още адвокат Белянова.

На въпроса дали резултатът на ГЕРБ от парламентарния вот предвещава края на политическата партия, тя отговори: „За мен реалният резултат на ГЕРБ на тези избори е вотът от чужбина. Дори и там обаче трябва да отчетем, че са гласували служители на посолствата, консулствата, които са назначени от ГЕРБ. За мен резултатът на ГЕРБ дори е висок, защото той сега е постигнат с помощта на целия държавен апарат и то не само в деня на изборите.

Един пример е АДФИ, където аз съм работила като заместник-директор. За съжаление в това време не съм виждала нещата по начина, по който сега ги виждам. Трябва да имаш зловредно мислене, за да виждаш нещата по начина, по който те за съжаление всъщност са. В АДФИ проверки се правят срещу неудобни за ГЕРБ и за статуквото кметове, защото влиянието на кръга Пеевски е огромно. В този смисъл, инструментите за влияние не са само в изборния ден. Видяхме какво направи ЦИК, какви решения взимат, включително в самия ден на изборите, когато позволиха декларации да се подписват извън изборните секции в чужбина. Това беше фрапантно нарушение, което е ясно чии интереси обслужва“.

„Информационно обслужване“ лично на мен отказа да предостави информация по какъв ред и при какви условия се назначават експертите, които въвеждат данните от избирателните комисии. Имаме една последователна непрозрачност“, припомня адвокат Белянова и допълни: „Тук е ролята на „Ти броиш“. Най-важното, което постигна тази платформа, е една превенция да бъдат манипулирани резултатите. Беше им отнет именно този инструмент – при въвеждането на данните да се дадат различни резултати от това в паралелното преброяване на „Ти броиш“. Това паралелно преброяване беше направено от хора, които работиха без пари, докато ние – данъкоплатците, плащаме възнаграждение на тези, които броят и въвеждат данните в „Информационно обслужване“.

Това, което гражданите казват с резултатите от парламентарните избори, според адвокат Белянова е именно това, което гражданите казваха на летните протести. „Оставка на Борисов, оставка на Гешев и честни избори. Процентите някак съвпадат. И лятото се коментираше, че 70% от хората подкрепят протеста. Тоест другите 30%, които не са го подкрепяли, като глас ги получи статуквото“, каза тя.

„Прави впечатление още, че всяка от опозиционните до изборите партии казваше, че протестът е гласувал за съответната партия. Истината е, че този протестен вот се разпиля в „Има такъв народ“, „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън!“, БНО, която условно е на Божков – тя беше мандатоносител на „Българско лято“, „Възраждане“, „Ние, гражданите“, АБВ“, допълни адвокат Белянова.

На въпроса как ГЕРБ би могла окончателно да слезе от власт, тя отговори: „Смятам, че няма да е никак лесно. Отстраняването на мафията, овладяла държавата и държавните институции, ще е един продължителен процес. Основното, което трябва да се направи, е да се въведе механизъм за носене на реална отговорност от страна на държавните служители. Тогава те самите няма да искат да бъдат такива. Смятам, че това, което направи Борисов – защото ГЕРБ е Борисов и Борисов е ГЕРБ, е, че с това обезличаване на институциите, с това потъпкване на законите, с тази показност, че няма кой да го накаже, той нанесе най-голяма вреда на себе си. Направи го още с отношението си към журналистите.

Това, което той прави – говори само през Фейсбук, то се обръща срещу него. Той направи Фейсбук значим. Да, той може да блокира мен или други мислещи граждани, които, без да го обиждаме, изразяваме нашата позиция, но не може да блокира изразяването на всеки един от нас на нашите лични страници. В един момент, колкото и да е тъжно, държавата започна да се управлява през Фейсбук. Всяко едно незаконосъобразно действие на Борисов се връща като бумеранг към него. Той вреди най-много на самия себе си. Докато до 2013 година ние нямахме такава възможност през социалните мрежи да обсъждаме, да даваме мнения, да осветяваме случващото се, то сега това не би могло да бъде спряно. Можем да купиш медии, но не можеш да купиш Фейсбук“.

Адвокат Белянова уточни, че говори за 2013 година именно заради протестите тогава. „Протестите през 2013 година в крайна сметка доведоха до още по-лошо. Не можем да си позволим да допуснем това сега. Важното е да не сме граждани само преди избори, а да бъдем граждани всеки ден. Важното е всеки ден да отстояваме правото си да бъдем граждани и правото на страната си. Сега се постигна и още нещо много важно – Европа видя какво се случва тук, светът видя какво се случва тук”, каза адвокат Албена Белянова в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    150 22 Отговор
    ЦИК подмениха вота на българите и са за затвора.

    Коментиран от #7, #26, #28, #50

  • 2 КОТарАК

    29 51 Отговор
    абе оставете го човека да бяга за Аруба

    Коментиран от #3, #40

  • 3 Поли Пантев

    43 13 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Там е най-лесно 😂
  • 4 Пучо Капучо

    69 10 Отговор
    Не мога да се съглася. Ако действително беше така, както казва адвокатката, то досега Тулупа да е умрел или най-малкото - вече да е в ЦСЗ. А гледам си го - държи речи и пет пари не дава. Странно нещо е правдата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    18 28 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Софиянец , пази се !

    Коментиран от #57

  • 7 КО КО РЕЧИ

    13 24 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е ТИ НАЛИ БЕШЕ ТАМ.....ИНТЕРЕСНО ....КАКВО СИ ПРАВИЛ С ХАРТИШЛЯЦИТЕ😀😀😀😀😀😀
  • 8 фирма

    55 12 Отговор
    Да се кандидатираш за депутата и да се откажеш след това е вредателство пред хората които са те избрали. Това го правят Боко и Карадаиъто. ГЕРБ и ДПС
  • 9 ЛЕТ МИ БИЙ

    25 10 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    АБЕ ТИ ПОД ВСЯКА СТАТИЯ ПИШЕШ ЖАЛЕЙКА😑😑😑😑😑😑😑
  • 10 Борисов не смее да отиде в Парламента,

    63 12 Отговор
    Трябва да седне сред депотати те??? Не може даго понесе, той е "роден" за по велики дела, така смята той!! Ако вземат по някакъв повод думата. Нинова, Мая, Дончева, Капон, ще "стрелят" по него като"женска картечна рота" ЩЕ избяга през най близката врата от Парламента!!!

    Коментиран от #12

  • 11 ПИНОКИО ЩЕ СТАВА СРУГАР

    23 33 Отговор
    ТАЯ АДВОКАТ КА ,ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ВСЕКИ ИЗБРАН НА ДВЕ МЕСТА ОБЯВЯВА ПРЕД Ц.И.К.ОТ КОЙ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН СЕ ОТКАЗВА.Е БОРИСОВ СЕ ОТКАЗВА И ОТ ДВАТА И КВО...????
  • 12 Комплексирания тиквар

    36 15 Отговор

    До коментар #10 от "Борисов не смее да отиде в Парламента,":

    Точно такъв е. Той вътрешно се страхува от жените и много пъти си е проличавало, както се страхува и от умни и дилни мъже. Затова цял живот плаща на онези от занаята. Неспособен е да изгради нормална човешка връзка.
  • 13 ddd

    23 10 Отговор
    Ако му се връщаше досега за всичкото му откраднати пари и т.н щеше да си получи заслуженото но в банановите републики е така не важи за крадците мутри закона а по зле управляват ги такива
  • 14 КРОКОДИЛА

    34 9 Отговор
    Мутрите вътре у затвора - ДО ЕДНА .

    Коментиран от #19, #56

  • 15 КРОКОДИЛА

    18 10 Отговор
    МУТРИ ПАРИ НЕМА - ПАРИТЕ СА У БОЙКО - А СЕГА НАКЪДЕ - БЕЗ ПАРИ ..............
  • 16 МАЯ

    25 27 Отговор
    ДРУГАРКО! И ТИ ЛИ ИМАШ НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ КЪМ БОЙКО?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ко Не

    23 2 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    То няколко от най големите "избегаха"- браточетата Галеви, Дубайският Жерав-Шехерезада Приказната и т.н.
  • 20 жжжжж

    24 16 Отговор
    Нещасни комунисти все ви се крадне нищо не сте направили за страната само грабеж.

    Коментиран от #27

  • 21 Първанов

    31 25 Отговор
    Българите в чужбина не трябва да гласуват който иска да гласува да си стои в БГ.
  • 22 Гост

    20 15 Отговор
    Андреев, троловете пак се разбираха! Кви предсрочни избори, кви 5 лева? Кво шъ направи офицерина Пилот за три месеца? Мислите ли че Мая ще влезе у парламента с адвокатина при едни предсрочни избори? Даже и Ристето нема да си вдигне процентите, затова опозицията нема интерес от предсрочни избори, тоест цирка е за нас, парите - за тях. Колкото и да не ви се иска, Бойко още дълго ще мъти водата!
  • 23 Брях.

    16 7 Отговор
    И таз за какво и колко се предлага
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да бе

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Последния софиянец също участваше в изборите, значи е за затвора. Защото се оказва, че е част от хунтата. Логиката е същата, която последния софиянец използва толкова често, значи, трябва да бъде приложена спрямо него.
  • 27 БанкерЪ

    26 13 Отговор

    До коментар #20 от "жжжжж":

    Първо - 90% от гербаджиите са върли комунисти, ако не знаеш. Второ - истинските комунисти оставиха през 1989 материални активи за над $320 млрд, а комунистите второ качество от герб ни оставят 32.7 млрд евро дълг. Нещо сравнението не е в полза на тиквите, как мислиш?
  • 28 Събудете се

    24 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не може да говорим,
    за отстраняването на мафията,
    ако ДПС и неговата Хунта се готви ,
    да участва в
    разпеделението на порцийте в държавата?
    Умряха баламите , знаем как работи Догановата,
    държавна сигурност!
    Знаем също много добре,
    кой е Иван Гешев и за какво е" монтиран "
    като главен Прокурор и от кой?
    Докото тези хора са във властта ,
    България ще кърви, всеки божи ден?
  • 29 WENKO

    27 4 Отговор
    АЛО НОВОИЗБРАНИТЕ !!!
    ЗА КАКВО ВИ ИЗБРАХМЕ ??!!...
    БАЧКАЙТЕ ИНАЧЕ ВЛИЗАМЕ С ТОЯГИТЕ !!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 jorj

    14 20 Отговор
    Мафията, червена съдебна, дълбоко завоалирана и скрита си ТИ БЕЛЯНОВА.
  • 32 стария КУРТИ

    25 2 Отговор
    НЕЗАПОЧНЕТЕ ЛИ РАБОТА, АМА НЕ САМО ПРИКАЗКИ А РАБОТА, ШЕ ИМА НЕ САМО /МУТРИ ВЪН / а ВСИЧКИ ВЪН !!!




    ВЪН
  • 33 Стига де,

    14 17 Отговор
    Кога ли котката се е интересувала от мнението на мишката?Та и тази, някоя си адвокатка решила дс споделя мнение.
  • 34 цик рик сик

    8 15 Отговор
    Население на България 7 000 000 милиона, гласували под (три) 3 000 000. Необходим минимум гласове 55%. Под 50 % вот е неодобрение от суверенна - няма легитимна политическа власт. Няма законово основание за сформиране на парламент. След като Закона не важи на територията, значи не сме държава. След като не сме държава, няма да получавате данъците и таксите, който плащам за държавата!!!
  • 35 Матей

    12 6 Отговор
    Така стоят нещата,герб ще се диктисва,народа ще го изтиква от властта.Мафията е опасна за националната сигурност,в Италия и Сицилия е имало сериозни мафиотски организации ,в щатите също,трябва да се последна техния опит в разбиването на организираната престъпност.
  • 36 Антикомунист

    19 20 Отговор
    кой ти плаща да плюеш и ти ма, световно неизвестна бръмчалка ....
  • 37 Хора Бдете

    19 13 Отговор
    Опозиционните партии да преглътнат своето его и да се обединят в името
    на изолирането на ГЕРБ и ДПС от властта.
    Анти-ГЕРБ вотът е заслуга най-вече на самите ГЕРБ.
    Борисов е уплашен, че може да изгуби властта и идващите с нея облаги и
    защити, което да го постави в пряка опасност от забрава, затвор или дори по-лошо...
    Затова сега той се опитва под всякакъв начин да подхлъзне опозиционните партии.

    Коментиран от #58

  • 38 Фен"

    5 12 Отговор
    Аз го местя в другия. На следващите избори отново с бюлетината на кака Радка.
  • 39 ДА ПИТАМ НЕЩО

    23 8 Отговор
    Абе, ФАКТИ, като търсите широк спектър от гледни точки, ми поканете в студиото си и някой от ГЕРБ де (широкия) ви спектър нещо много тесен се оказва?

    Коментиран от #44

  • 40 Кьовеши ще му го тури с 200 на Тиквун

    23 13 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Искаме го в затвора в компанията на Гешев дето не намери време да го пита аджеба от де тоя златни кюлчета и пачките има ли ги в декларацията му към НАП.

    Коментиран от #43

  • 41 cpv

    17 19 Отговор
    Билянова,не знам какъв адвокат си,но сигурно си посредствена за да пишеш тия глупости!Бойко Борисов колкото и пъти е бил избиран за народен представител,винаги се е отказвал!Ако теб ти паднеше тази възможност,сигурно със зъби ще се бориш да я имаш,но си много посредствена за да ти вярват хората!
  • 42 Васил

    23 14 Отговор
    Много правилно диктатора трябва да си получи заслуженото и всичко да му се отнеме.
  • 43 Прав си, но

    11 8 Отговор

    До коментар #40 от "Кьовеши ще му го тури с 200 на Тиквун":

    Ний трябва сами да поатигнем това, което искаме! Нека не се заблуждаваме! Преди чакахме дядо Иван, а сега - Кьовеши? Преди изборите босовете пожелаха успех на инспектор Дю Дю, а сега да чакаме да го махнат? Това е наивно. Да си спомним Съединението и приказката за неволята!
  • 44 Да ти подскажа

    9 8 Отговор

    До коментар #39 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    Мнението и настроението на СИК можеш да четеш на воля в ПИК/льо/. Там Пидалко е в стихията си. Не ограничавай да четеш само един сайт.
  • 45 Мнение

    14 12 Отговор
    Тази госпожа, като Нинова и Галева все за Бойко приказва, да не е влюбена и тя?
  • 46 Глупости

    13 15 Отговор
    Др.Белянова от ДъБъ говори като адвокат на Прокопиев и Костов,техните учители.Не разбирам глупостите които изприказва.Заседанията на МС са почти ежедневни на които присъства Борисов с всички министри и се взимат решения,а не от джипката.Може да е пропуснала да провери.Той не управлява от джипката ,както нарочно се натъртва.Той показва ,проверява какво се върши в страната,какво е свършено и какво предстои.Среща се с хора и обсъжда на място.Мащаба е огромен!Хората трябва да знаят.Никак не е малко и никога през прехода не е имало такъв подем.Затова е цялата истерия,да се прикрие,унижи,дразнят се от постигнато точно при управлението на Борисов,а не на Костов,Царя,Станишев,ДПС.
    И защо трябва да се въвежда изцяло машинно гласуване,кому е нужно,машините блокират,че и в закон да се въведе ,е несериозно.Може с хартия да е по трудоемко,така е по целия свят.Това са избори.В САЩ броиха бюлетини една седмица и повече.Там точно по пощата гласуването беше черешката на тортата.
    А ролята на "ти броиш" беше никаква,платени наблюдатели на ДъБъ.
  • 47 данъкоплатец

    14 17 Отговор
    Тая адвокатка нещо има ли да коже относно противоконституционните призиви на Радев за оставка на главния прокурор? То май всяка изява на фигуранта противоречи на Конституцията?

    Коментиран от #54

  • 48 Семов

    9 1 Отговор
    Адв. Албена Белянова пред ФАКТИ:

    "Нe cъм кoнcтитуциoнaлиcт, нo тaзи пoрoчнa прaктикa e oт 2014 гoдинa, кoгaтo Дeлян Пeeвcки зa пръв път ce oткaзa при избoритe зa прeдcтaвитeли в Eврoпeйcкия пaрлaмeнт. Cлeд тoвa тoзи oткaз ce пoвтoри пaк c Пeeвcки и c Кaрaдaйъ. Зa cъжaлeниe никoй нe e oбжaлвaл тeзи рeшeния нa ЦИК прeд ВAC и в крaйнa cмeткa тaзи прaктикa я имa."

    БОЕЦ обжалва избора на Пеевски за евродепутат
    http://fakti.bg/bulgaria/408125-boec-vnese-jalba-do-evropeiskia-sad-v-strasburg-po-kazusa-peevski-karadaia

    "БOEЦ внecoхмe жaлби дo ВAC cрeщу рeшeниятa нa ЦИК зa зaличaвaнeтo нa Пeeвcки и Кaрaдaйъ и зaмянaтa им cъc cлeдвaщитe в лиcтaтa нa ДПC. Върхoвният cъд oбрaзувa дeлa, кaтo oтхвърли Жaлбитe нa БOEЦ и Гeoрги Гeoргиeв (прeдceдaтeл нa БOEЦ) , кaтo нeдoпуcтими, c aргумeнтa, чe нямaт прaвeн интeрec.
    ...
    БOEЦ oбжaлвaхмe oткaзитe нa Cъдa и рeшeниятa нa ЦИК и прeд пeт члeнeн cъcтaв нa ВAC, нo рeзултaтa бeшe cъщият и oщe тoгaвa зaявихмe, чe щe прoдължим биткaтa прeд мeждунaрoдният cъд в Cтрacбург. Нa 07.06.2019г. БOEЦ внecoхмe и Кoнcтитуциoннa Жaлбa дo инcтитуциитe пoдпиcaнa oт Дecиcлaвa Ивaнчeвa, кaндидaт, учacтвaл e избoритe зa члeнoвe нa EП. ВAC и ВКC oткaзaхa дa ceзирaт КC, a Прeзидeнтa, глaвният прoкурoр, Нaрoднoтo cъбрaниe и Миниcтeрcки cъвeт oщe нe ca ce прoизнecли c рeшeния пo нaшaтa Жaлбa."

    Каквито са ви министър-председателите, такива са ви и адвокатите.

    Коментиран от #52

  • 49 али бали

    17 7 Отговор
    Прокопиев,Костов с техните подопечни Пинокио,Радан и подобни ще се "борят" с мафията.Блажени са вярващите.Ще си сложите свои хора и борбата ще спре.Нали това е целта,стани да седна.Нямам вяра нито на ДБ нито на Дългия с трите джипки.Излъгахте хората за да получите власт.А да изкарвате Борисов единствения" мафиот",а всички стари нови лица и техните кукловоди чисти,е потрес.Вие дори не показвате нужното уважение за това което е постигнато.

    Коментиран от #51

  • 50 sars cov2

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ДА ...ВОТЪТ БЕШЕ ПРОДАДЕН ... ДПС СА ПЛАЩАЛИ ПО 100 ЛВ НА КАЛПАК ...СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЕГОВИТЕ ШУТОВЕ СА ПЛАЩАЛИ ПО 50 € НА КАЛПАК И 100 ЛВ ПО СЕЛАТА , КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ЕВРОТО ...
  • 51 Вето Ветов

    2 8 Отговор

    До коментар #49 от "али бали":

    Евала за поста.
  • 52 до 48

    10 7 Отговор

    До коментар #48 от "Семов":

    Вижте Боец ,решението е правилно.Отказа е личен.Вие сте странични лица.В Пазарджик Пеевски какъвто и да е,е уважаван ,направи много за града,дори и на тези избори биха го избрали.Но и това няма значение,защото пак казвам отказа е личен.Вярно ,че и за Борисов ,хората са гласували заради него,защото направи много,но и срещу него новодошлите уж срещу мафията,направиха достатъчно мизерии,грозно и недомократично,остави ги да дерибействат ,негова грешка,но е пределно известно кои кръгове са зад тях и какво целят.
    Според мен не е правилно,отказа да е след образуването на НС,след като няма да полага клетва.А така освобождава място за друг предварително и следващия ще влезе.
  • 53 Распутин

    6 10 Отговор
    Тая съм я гледал във по*но филм, но не се сещам заглавието му!
  • 54 до 47

    12 7 Отговор

    До коментар #47 от "данъкоплатец":

    Забравиха за Фигуранта,защото се надяват да лапат чрез него.Това са лилипути,на които Радев ще им бие шута,когато стане император.Около него са старите муцуни от службите свързани с олигарсите които Гешев подгони,та пречи им гл.прокурор,много ресурс се вложи от черните каси.
    Жалко е всичко което се случва пред очите ни,връщане към 90-те с нови методи и е изкючително антиобществено.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 а мисирките

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "КРОКОДИЛА":

    ще минат `метър`?!....
  • 57 гостъ

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    От какво да се пази бе?...
  • 58 Мъдреца

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хора Бдете":

    А най-полезния му ход е си вдигне гълъбите и кацне на някой отделечен остров в Карибите, дето никой не е чувал за България, че ако го сварят неподготвен в Родината лошо му се пише! Ни Путин ни Меркел ще могат да го спасят от "народната любов"! Може да го обесят с краката нагоре и главата надоле? Препратка - Ил Дуче 1945 година.
  • 59 КОМУНИСТА

    6 7 Отговор
    тая па откъде цъфна тука,с купената диплома адвокатска....
  • 60 ПАНДИЗ

    7 1 Отговор
    ПРОЦЕС КАТО ГЕРБАВИЯ , МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ НАЙ - ДЕМОКРАТИЧНО , ЗА ДЕН , ЧРЕЗ ВКАРВАНЕ В ЗАТВОРА НА ВСЕКИ ГЕРБЕРАСТ !
  • 61 Милен Желев

    6 2 Отговор
    Боко е пътник . Чака го панделата. Да се прави там на голям бабаит. Той и другите от върхушката на ГЕРБ
  • 62 Фери

    2 4 Отговор
    На адвокат Белянова не вярвам,защото е адвокат.
    Адвокатът се бори за кокал