Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Април, 2022 13:00 16 184 167

Радев е застрашен при победа на Украйна

  • румен радев-
  • цветанка андреева-
  • анализ-
  • българия-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • нато-
  • ес-
  • радев-
  • владимир путин

Говорителите му развиват тезата, че било важно войната да спре, а не Украйна да победи. Нещо, което е неприемливо за цивилизования свят на ЕС.

Радев е застрашен при победа на Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Цветанка Андреева, политолог. Анализът е направен специално за БГНЕС:

Още с инсталирането му във властта Румен Радев беше натоварен с определени задачи, свързани с промяна на политическия модел и ориентация на България в полза на руските интереси.

Още новини от Украйна

Неговият политически образ беше стратегически разработен и внедрен в президентската институция, като имидж на НАТОвски генерал, издигнат от левицата, наследник на БКП. В международен план още с първите си изяви Радев лобираше неприкрито за Кремъл – от отпадане на санкциите срещу Русия до открити опити да реабилитира Путин на европейската сцена.

Радев използваше трибуните, механизмите и властта на членството ни в ЕС и НАТО, за да прокарва руските тези. Във вътрешнополитически план той имаше за задача да радикализира политическата ни система и да превземе властта чрез неформално политическо лидерство и чрез институцията на служебната власт.

Изостри политическото напрежение като оглави протеста под юмрука си, вместо като държавен глава да балансира острите различия. По този път той получи цялата власт – управляваше без парламент, като внедри изцяло своя властови кръг и президентска администрация в изпълнителната власт и службите. Създаде свой политически проект с ресурса и рекламата на едноличната си власт. И така успя да превземе и редовното правителство, представлявано от четворната коалиция. Популярността на Радев и генералите му очевидно се оказаха недостатъчни за избор на компетентни кадри и зад образа на „младата промяна“ застанаха очевидно хора без идея за управление и политика, редом със стари лица от червените среди – като Стефан Янев и Бойко Рашков. Тази симбиоза се оказа управленски пагубна за държавата. Кризите се задълбочиха при липса на всякаква видима стратегия за справяне и дефицит на силно политическо единство и лидерство.

Днес, в контекста на войнствените планове на Русия, явно Радев има за задача отново да превземе изпълнителната власт, като предизвика предсрочни избори, разпускане на парламента и управление чрез служебно правителство. Днес, той се отмята от „Продължаваме промяната“, който създаде в кулоарите на президентството, за да ни предложи други още по-пропутински и ретроградни персони – кандидати за властта. Радев има за задача да саботира и пробива мнозинството на евроатлантически консенсус в България.

Трудно е да се разчита на Радев да представи и защити българския интерес като европейски. Той е ориентиран в друга посока сега. Кръгът му е застрашен при победа на Украйна. Говорителите му развиват тезата, че било важно войната да спре, а не Украйна да победи. Нещо, което е неприемливо за цивилизования свят на ЕС.

Ако войната спре при такова условие, това означава победа на Путин и загуба за Украйна. Ясно е, че евентуална победа на Путин е в интерес на властта на Радев в България. А той самият става още по-полезен на Путин.

Ясно е, че този изход с „победа“ на военната агресия на Кремъл в Украйна, превръща България в следваща стратегическа цел. Радев е подготвен за този момент от самото си включване в политиката. Неговите нови политически проекти трябва да помогнат на Кремъл като ни изведат от НАТО.

Затова на призивите на Радев за солидарност едва ли някой в ЕС ще се отзове или повярва, а в НАТО пък съвсем. Радев може да компрометира ЕС, но не и да консолидира подкрепа там.

На фона на войната в Украйна, към която цяла Европа е съпричастна, темите и изявленията е логично да са послания, свързани с подкрепата за нападнатата държава. Но вместо да изказва ясно на глас солидарност с президента Зеленски и народа му, Румен Радев влиза в поредните хибридни тези свързани с ненамеса, снишаване пред руската инвазия и неутралитет, обслужващ агресора.

В международен план с посещенията си той търси единствено легитимност за себе си като все още европейски лидер. Разклатеният му образ на атлантик го прави силно уязвим пред съюзниците и партньорите ни. За тях е ясно, че ако не от друго, Радев разбира от отбрана. И това, че скоро отново ни заподозряха във военен шпионаж в полза на Русия, говори достатъчно за доверието към главнокомандващия ни и неговия „колегиален“ кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 204 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    159 27 Отговор
    По заглавието съдя че не е застрашен

    Коментиран от #130

  • 2 Грульо

    102 36 Отговор
    Тоз Радев, дето вкара правителството на козяк със всички атлантически Кирчовци, Кокорчовци и Яневци, ли бе?! Не ставайте смешни. :D
  • 3 сила

    56 108 Отговор
    фуражката спарва мозъка и прави нежелани гънки на главата......отзад,на тила
  • 4 Пич

    178 49 Отговор
    Радев е застрашен от тъпанарщината на сегашното правителство !!! Всички българи - също !!! Само изповядващите устойчив кретенизъм , няма да бъдат засегнати !!!
  • 5 Алиса

    143 57 Отговор
    Незнам за Радев, ама Кирил да започне да се клатя доземи на Путин, че ще ни разкажат играта отвсякъде.

    Коментиран от #119

  • 6 Валери

    138 44 Отговор
    победа на окрайна? други нови вицове ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТаУмВзе

    18 68 Отговор
    Просто куклика е радев и другите пациенти на козяк. Спинкай робе овца!
  • 9 🇧🇬🇷🇺

    121 53 Отговор
    Украйна по точно фащ никога няма да победи

    Коментиран от #144

  • 10 ДЕМЕК

    81 18 Отговор
    заплахата е равна на една голяма 0!
  • 11 qwerty

    92 11 Отговор
    И защо мисли така Цветанка? От там ли ни назначават президента?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българин

    104 32 Отговор
    Няма вариант, в който Украйна да спечели, не само, че няма да си върнат Крим, но ще загубят поне още три области.

    Коментиран от #105

  • 14 мисия 33

    103 17 Отговор
    Затова ли Киро и опуленият сурикат бързат да си стягат куфарите,че така или иначе са пътници от политическата сцена.Остават в историята,като най-неуспешните и лъжливи политици предали и продали майка и земя родна.
  • 15 Не се очертава

    69 31 Отговор
    Украйна да победи, по скоро русия ще дефилира.

    Коментиран от #38

  • 16 ama

    64 20 Отговор
    Атлантиците потъват като Атлантида... А добрият политик се възползва от ситуациите.
  • 17 Големи мечтатели.

    86 27 Отговор
    За каква победа на Украйна си мечтаете. Толкова глупости не бях слушал на последък. Мечтите са безплатни. Мечтайте си. Факти сменете си името. Този сайт трябва да се казва ,,ЛЪЖАТА

    Коментиран от #33

  • 18 бат рамбо

    40 76 Отговор
    Колко струва на България лумпена Радев?
    МИЛИАРДИ, защо все още поредният транш от 13 милиарда не е пристигнал в България?
    Айде помислете малко преди да се кланяте и да удряте глави в пода пред образа на Путлер!
    Помислете кой ще храни пенсионерите в България, когато младите хора няма да имат работа, когато се затвори европейския пазар и ще трябва да разчитаме на "необятния" руски, както едно време, когато ударихме дъното цели 3 пъти!!!!!

    Коментиран от #97, #111

  • 19 !!!?

    26 36 Отговор
    Не само Радев е застрашен !!!?

  • 20 bVlgari

    25 51 Отговор
    Власт иска,много власт!
    Готов е на всичко,за да има реална,изпълнителна Власт.
    Марионетно,послушно Правителство,оглавено от негово прокси.Вкара управляващите в куп ежби и скандали,явно е решил и на тях да вдига юмрук.Сее див,нерационален популизъм.Ако точно сега,страната ни е в тежка,всякаква криза,в много отношения,продиктувана отвън.Показа си физиономията,истинската.
    Прокремълски"генерал".
  • 21 66666666

    23 47 Отговор
    Импийчмънт (среща се и като импичмънт) (от англ. – обвинение, дискредитиране) се нарича процедурата, с която законодателен орган официално подвежда под отговорност лице, което е висш представител на властта, за държавна измяна, корупция или друго тежко престъпление. Импийчмънт невинаги означава отстраняване от длъжност – това е само формалното отправяне на обвиненията, подобно на обвинителния акт в наказателното право, и е само първата стъпка за евентуалното отстраняване. След като лицето бъде подложено на импийчмънт, законодателният орган провежда гласуване за вината му, което, ако е успешно, води до отстраняването му от длъжност.
  • 22 Загрижен

    71 21 Отговор
    @ Цветанка Андреева я приканвам да не пише сложни за нея неща, а да хваща автомата и марш в Окрайна, щом за нея не е важно да няма война. Аман от подлоги под път и над път!!!
  • 23 Мамул

    74 24 Отговор
    Как ще победи Украйна, бе?! Грантаджийски анализатори! Дори Америка не мисли,че ще победи Украйна. Целта е да е кървяща рана и да отслабва Русия. Не е от любов към Украйна, а от омраза към Русия. Но от двете страни умират православни християни и руснаци. Няма по-голяма наглост да се бие един и същи народ или братски народи в името на чужд геополитически интерес.

    Коментиран от #28, #44

  • 24 Той

    72 21 Отговор
    За Радев са гласували над два милиона,а Цветанка не я знаят и в нейното село

    Коментиран от #43

  • 25 ТуентинКарантино

    20 6 Отговор
    Значи няма страшно хахахаха
  • 26 Реалност

    61 16 Отговор
    За Радев не знам, но Урсула и Кирчо съвсем скоро ще са на килимчето пред Путин, паднали на колене да молят за прошка и да им пусне малко газ! Ердоган беше наказал Урсула права в ъгъла, но този път ще трябва да е по преведена.
  • 27 Иван

    23 53 Отговор
    Явно в България за да станеш генерал трябва да си глупав, идиот, кретен, малоумник. Като ги гледам Радев, Борисов, Янев, Шивиков и Самандов, просто са за Раднево или Карлуково. Просто офицери от никакви служби не трябва да управляват държавата, те са прости хора и могат да изпълняват само заповеди.

    Коментиран от #107

  • 28 р345

    15 30 Отговор

    До коментар #23 от "Мамул":

    Тя вече ПОБЕДИ!
  • 29 Гошо

    47 30 Отговор
    Да плашиш билгарите с идването на руснаците е все едно да плашиш куче с кокал. Напротив, очакваме ги и ще им се радваме и посрещнем гостоприемно, щото иначе изчезваме като нация и държава-бързо и сигурно.

    Коментиран от #36

  • 30 Нали тъй

    40 29 Отговор
    Румен Радев е един от най-авторитетните европейски лидери. Ето и кралят на Испания го кани в знак на уважение за проруските му възгледи.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Някой

    46 8 Отговор
    Чудя се от къде ги изкопават тези "коментари" и "коментарори". Явно има доста грантове за разпределяне.
  • 33 бат рамбо

    30 47 Отговор

    До коментар #17 от "Големи мечтатели.":

    В момента Украйна печели войната, ти не гледаш ли репортажи?
    2 месеца един пограничен град не могат да превземат, огромна армия!
    Танковете смешни, екипировката комична, пълни палячовци, типичното пушечно месо.
    Путин се чуди, откъде да прати свежа мръвка.

    Коментиран от #47, #78

  • 34 LonDon

    18 52 Отговор
    Това е най-слабият и тотално вреден за страната президент. импийчмънт незабавно. Свали без кой знае какви доводи Борисвов по време на криза, в която, лош добър, Борисов си имаше лостовете. три пъти ни докара на избори , където нищо от това което говореше не се случи. И сега за пореден път дестабилизира и разединява в този ужасно важен момент страната. Уникално неадекват3н. Каквото и да имаш да казваш на премиера, кажи му го на него, говорете, а не през медиите да ви гледат всички и да наслагвате скандали между хората и най-вече така правиш услуга на Путин, той точно това иска - разединение. как може да е толкова зле. Незабавно вън, радев. Уникално вреден парашутист.
  • 35 Мустафата вън от БГ

    44 16 Отговор
    Без Кравария светът ще по-хубав! Никой не иска тяхната диктатура! Освен заработилият слугинаж...

    Коментиран от #62

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Некой си

    34 17 Отговор
    Драги сънародници!
    Понеже медиите удавят всеки опит за критично мислене, припомням няколко факта.
    1. По време на масовите убийства на цивилни от войници на САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Италия, Турция и други НАТО-вски държави в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и Алжир, нито един политолог, сексолог или друг ЛОГ не повдигна въпроса за страданията на цивилините. Днес единствено на това се набляга. Двоен стандарт отвсякъде!
    2. Конфликт между радев, простия киро, оцъкления, импексова и другите НЯМА! Импексова издигна радев. Радев до момента не е стъпил в руското посолство, а е през ден в щатското.
    3. Критиките на радев към простия киро са ФАЛШИВИ. Радев контактува с петков една година преди да го направи министър и почти две години, преди да го пробута за премиер. Мислите ли, че не е бил наясно с интелектуалния багаж на киро, грамотността и уменията му да общува и да говори на български език?
    Та, драги сънародници, мачът е уговорен!
    Убеден съм, че уговорките са направени още 2020 година, преди каскетурата да се разходи до президентството, което на 100% беше "артилерийска подготовка" за 9 месеца служебно правителство и избиране на днешните управляващи.
    Мислете с главите си!

    Коментиран от #54

  • 38 ха ха

    1 7 Отговор

    До коментар #15 от "Не се очертава":

    дефолтира е думата... ;)

    Коментиран от #123

  • 39 бат рамбо

    18 47 Отговор
    Ще се радвам да дойдат руснаците, защото ще ги посрещна с куршуми! Повече руснаци за трепане, по добре.

    Коментиран от #58, #93

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 България

    43 7 Отговор
    Никога Няма да се оправи,никога,докато има хора,на които се Плаща за да Лъжат и формират мнението на обществото по телевизии,медии и други-атлантически клуб,отворено общество,хелзинкски комитет ,америка за България-прекалено много хранилки за лъжи и манипулации в една посока...
  • 42 Мустафата вън от БГ

    36 10 Отговор
    Без Кравария светът ще по-хубав! Никой не иска тяхната диктатура! Освен заработилият слугинаж...
  • 43 Орби

    15 25 Отговор

    До коментар #24 от "Той":

    Гласуваха защото нямаше за кого друг.За Цецка Цачева ли да гласуваме?Но тои е натовски генерал който веднага зае доброволно страната на противника.
  • 44 ха ха

    15 7 Отговор

    До коментар #23 от "Мамул":

    Като гледам какво пишеш, Путя се оказа американец...
  • 45 Витали

    23 33 Отговор
    Целта на путлер е да ни извади от НАТО и ЕС и после да си присвои Варненска и Бургаска област. БСП и Възраждане са неговите подлоги.

    Коментиран от #52, #87

  • 46 О ООО

    14 23 Отговор
    НЕ Е САМО РАДЕВ ДОСТА МЕДВЕЦУЦИ ИМА ЗА ИЗВОЗВАНЕ НО ПРЕДАТЕЛИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНО БЕЗ ГЛАВИ И НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА
  • 47 тц тц

    24 5 Отговор

    До коментар #33 от "бат рамбо":

    Объркал си се, тук не говорим за Афганистан където бай ти Рамбо се изнизваше преоблечен в рокля гонен от овчари по сандали:)
  • 48 Sion

    42 15 Отговор
    Нямам никаква идея що Факти са решили да поемат по пътя на Дневник, но накрая ще финишират като Медиапул..С 24 читатели общо..Обидно е да ми говорите за "инсталиране на Радев при положение че и двата пъти спечели със смазващо мнозинство и че в момента заема позицията на 80% от българите, кактопоказват и вашите анкети, между другото

    Коментиран от #55

  • 49 Коментар

    32 6 Отговор
    Още една от платените околовръстни труженички е станала политоЛОЖКА!
    Какво да каже човек?
    Аман от lizachki и Ложки мисирки !
  • 50 Да бе да бе

    18 9 Отговор
    Победа хаха ама друг път

    Коментиран от #53

  • 51 Да, да

    31 4 Отговор
    Таз Цеца да иде да се прегледа. Нещо не и е наред.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ФАКТ Е

    19 29 Отговор

    До коментар #50 от "Да бе да бе":

    Путлер не можа повече от месец да превземе Киев!
    Факт!
    Путлер не можа повече от 10 дена да превземе цеха в Мариупол!
    Факт!

    Великият пълководец Путлер е канцеларски плъх!
    Смешен ботоксов дребосък на токчета в бункера!

    Путлер е велик само в очите на ония руснаци,
    които вече са деградирали от 105 годишен комунизъм!

    ФАКТ!
    Най-големият враг на Русия е Путин!

    Коментиран от #70

  • 54 Абе, Некой си,

    18 25 Отговор

    До коментар #37 от "Некой си":

    Я си припомни как отговори на Герджиков за Крим. Тогава не му издържаха нервите и се поразкри. А сега и на децата им стана ясно че фатмака е путлерист.

    Коментиран от #60, #66

  • 55 СМАЗВАЩО МНОЗИНСТВО !!!???

    11 22 Отговор

    До коментар #48 от "Sion":

    ХА ХА ХА ОТ 1,5МЛН ОБЩО ГЛАСУВАЛИ А ОСТАНАЛИТЕ ДО 6БЛН НЕГЛАСУВАЛИ КЪДЕ СА... ЖАЛЪК СМЕШНИК

    Коментиран от #95, #112

  • 56 Към анал лизаторката

    29 11 Отговор
    Драга ми Цветанке, дали Радев е застрашен ще каже българският народ, а не ти!
  • 57 ИСТИНАТА Е

    17 30 Отговор

    До коментар #52 от "Отговор":

    От 9.9.1944г.,
    не сме имали такова правителство като днешното,
    което защитава единствено българските национални интереси!

    Харвардци не се страхуват да говорят ИСТИНАТА! Назоваха ПОЗОРЕН руския петоколонник
    пРезидента Радев!

    1.Правителството разкъса руската енергийна примка от шията на българите,
    която ни задушава на дъното на ЕС!

    2.Въпреки едностранното нарушаване от Путин
    на договора за доставките на газ, който беше до края на годината,
    не се получи газова криза в България!

    3.Харвардци закриха спец. съда-бухалката на мафиотите Борисов и Гешев.

    4.Въпреки че пак си оставаме най-бедните в Европа,
    харвардци чувствително увеличиха пенсии и заплати!

    5.Успешно се справиха с КОВИД-кризата.
    Дори без генералите-"вирусолози" Борисов и Мутафчийски!

    6.Ако Асен Василев и Кирил Петков изкарат още един мандат,
    България ще се откъсне от путинистката орбита
    и ще бъде просперираща държава в ЕС!

    7. Петков, изритай от правителството
    комунистката путинистка Нинова!

    Коментиран от #68, #150, #152

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 МалкоЛогика

    11 5 Отговор
    Значи не е застрашен.
  • 60 Некой си

    9 7 Отговор

    До коментар #54 от "Абе, Некой си,":

    Не бъди наивен!
    Наблюдавай кой какво върши, а не какво казва!
    Съвсем добронамерен съвет.
    Тук не става дума за фили и фоби. Става дума за борба за влияние между олигархични кръгове, подкрепяни от Германия, САЩ и Турция. Русия, в случая, изобщо не играе в този мач.

    Коментиран от #63

  • 61 Рашка може и има

    13 9 Отговор
    Русия може но чака момента както направи с газа ни много хитри политики
  • 62 никога СССР

    20 11 Отговор

    До коментар #35 от "Мустафата вън от БГ":

    А ти искаш да няма Българска държава а българска територия на Руска Федерация.
  • 63 Абе, Некой си,

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Некой си":

    Той играе в този мач чрез такива като теб.
  • 64 ккк

    11 24 Отговор
    Радев е руски агент !
  • 65 Отговор

    27 3 Отговор

    До коментар #7 от "Чегевара":

    Нещо си се объркал,Чегевара се е бил срещу краварските сатанисти, побратими на немските нацисти!
    А българските малоумници си мислят, че е бил фашист.
    Колко дебили има на тази окупирана територия!
  • 66 Отговора

    22 3 Отговор

    До коментар #54 от "Абе, Некой си,":

    му беше правилен и верен. Според теб какъв трябва да бъде президента - путлерист, байдънист или родолюбец?

    Коментиран от #79

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Факти

    24 3 Отговор
    Уверявам се, че Вие сте най тъпите журналисти........................

    Коментиран от #126

  • 70 Отговор

    29 4 Отговор

    До коментар #53 от "ФАКТ Е":

    Той и не е искал да го превземе!
    Ако е искал можеше като американците да както направиха в Ирак да го бомбардира , да избие всички мирни жители в него заяедно с фашисткото им управление и за часове да го превземе!
  • 71 Тахумба

    3 4 Отговор
    Аре ве! Може би ще му искат емпеахмент!?
  • 72 ПППП

    33 9 Отговор
    Нити Радев е застрашен, нити Украйна ще победи ! Радев е единствения български политик!
  • 73 Цивилизовани свят

    11 7 Отговор
    Не е Европа и САЩ а точно обратното а вариантите предрусия са или да освободи Украйна или ще освободи и Европа и САЩ ище успее, с помощ от истинските цивилизаций

    Коментиран от #140

  • 74 Бай село

    26 6 Отговор
    Първо да поздравя майка ти..това е генерал и мъж .той мисли за народа си не за европейските еврогеьове..който му се ходи на война да отива в Украйна..не въвличайте българския трудещ се народ..Украйна не е в НАТО нито европейския съюз..да жалко е за цивилното население но сами да си берат грижата щом се радват да ги раководи наркоман .ако искат Путин да се махне да изритат това изчадие Зеленски което е издънка на Америка .ако той милееше за народа си да беше се отказал от милионите които усвоява сега от Америка и Европа ..тези милиони ще са в неговата сметка на кайманите а простите украинци ще ги връщат поне 100години..
  • 75 Зайко Байко многознайко

    8 3 Отговор
    Ех Желю, Желю с твоите Боянски ливади, кръгли маси ни насади на такива пачи яйца! Първанката,Коня, Прецедента а сега и Пингвина , като дръпна чертата се оказва , че нито един от горепосочените не е изпълнил това в което се е клел! Сега виждате ли последиците от недалновидно политиканстване с цел эапаэване на кокала! Най-опасните политици не са тези , които изискват и поставят въпросите ребром а онези които са хлъзгави като турски пехливани, но последиците са неблагоприятни за първите, понеже народът не обича сътресенията и благоприятни эа вторите, които с политиката си на снизяване минават между капките и запазват кокала! Интересно ще бъде да видя последиците от т.н. Преспански договори, където неграмотният ни Минпред Тиквоций Едно в оставка ни постави бомба със закъснител! Като гледам Киро Фючърса и Кокорчо ще отнесат пешкира , както казваше нашият прочут УчЕн проф. Кантарджиев. Товарищ Путин врътна крана т.е. направи флатуленция а нашите герои направо дефекираха (знаете какво искам да кажа), на прав Български език е много цветущ израз , но ще ви го спестя, като ви оставя удоволствието да размишлявате!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Оня, дето не може да казва "Р"

    20 9 Отговор
    УкЛайна ще се разпадне!
  • 78 Зайко Байко многознайко

    30 9 Отговор

    До коментар #33 от "бат рамбо":

    Баат Рамбо, чети и запомни добре, ще ти трябва!!! .....
    С Россией можно дружить-она добродушная.
    С Россией можно сотрудничать-она честная.
    У России можно попросить-она щедрая.
    Россию можно обмануть-она доверчивая.
    Но с Россией нельзя воевать-она НЕПОБЕДИМАЯ!

    Коментиран от #92

  • 79 До отговарящия

    10 22 Отговор

    До коментар #66 от "Отговора":

    С какво показа родолюбието си? Другите европейски държави подкрепящи Украйна не са родолюбци ли?. Ех тези фатмашки съждения.

    Коментиран от #99

  • 80 СССРБарета

    23 9 Отговор
    Радев не е застрашен по една проста причина САЩ няма как да победят Русия в Украйна!
  • 81 Радон Керанов

    8 20 Отговор
    Шансовете на Украйна рязко нарастват с активирането на американския закон за лендлийза и решението за предоставяне дотук на 20 милиарда долара военна помощ! Огромната мощ на американскаия ВПК предопределя съдбата на руската армия! Бог да я прости, и без това воюваше некадърно и стана смешна срещу коравите и решителни украинци!

    Коментиран от #85, #94

  • 82 Мнение

    20 7 Отговор
    По пътя на логиката: Радев не е застрашен. Позицията му укрепва с всеки изминал ден. На следващите избори и аз ще гласувам за него, макар че знам как се броят гласове и колко зависи от бюлетините.
  • 83 Дередже

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    То затова сме на това дередже,защото подобни на теб,се радват на подобни простотии.
  • 84 Оставка и импийчмънт

    11 19 Отговор
    Летецът е вреден за страната. Сдругия зелен чорап Янев направиха военен преврат. Втора година управляват и разбиха държавата, докараха глад и мизерия. Трябва да има гласуване с хартиен носител. Инак с машините пак ще излъжат и зелените чорапи съвсем ще унищожат държавата.
  • 85 Активирането на отживелицата

    11 5 Отговор

    До коментар #81 от "Радон Керанов":

    Само разяри лъва и приближи края на зеления сръндак.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 никой си

    14 2 Отговор

    До коментар #45 от "Витали":

    Братко Витали ,сподели какви химични субстанции закусва тази сутрин? За такова прозрение се иска солидна закуска,нали ?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Перо

    9 3 Отговор
    Не е анализ,а джендърски уйдурми!
  • 90 Киро Теслата

    8 20 Отговор
    Радев е бита карта.Още от началото на мандата му играе основно за себе си и се опитва да седне на няколко стола.Накрая ще падне на земята.Поради факта,че подаваше аванси и на ляво и надясно,на руснаци и американци,в крайна сметка се оплете и стана неудобен за всички.Нещо като Волен Сидеров.И той се въртеше като ветропоказател-беше антикомунист,плюеше турците,а накрая влезе в коалиция с тях,стана "Златният пръст на ДПС",заклет русофил и пътешественик-до Куба.Но,всичко това приключи и изгря звездата на Костя Копейкин.С Радев ще се случи същото и подозирам,че Янев е следващият избор на Кремъл за почетен петоколонник.
  • 91 Радев руска подлога

    15 22 Отговор
    Слава Украйна!
  • 92 Зайко кокорайко

    6 4 Отговор

    До коментар #78 от "Зайко Байко многознайко":

    Братчед, не се аби да даваш акъл на горила. Бат ти Рамбо има сал мускул, акъл му не треба.
  • 93 Зайко Байко многознайко

    21 4 Отговор

    До коментар #39 от "бат рамбо":

    Баат Рамбо , не бива с лошо ,с Руснаците те имат една поговорка , която гласи следното: " Кто с топором приезжаеть от топора умирает", за да ти е по- лесно , виждам че имаш затъмнение на мирогледа , ще те светна на Български звучи така: " Който нож вади от нож умира" !

    Коментиран от #104

  • 94 Мислиш ли

    21 7 Отговор

    До коментар #81 от "Радон Керанов":

    Мислиш ли,че една велика сила,няма тактика и стратегия и не е предвидила различни варианти на развой на нещата .Аз също мисля,че Путин,ако не щадеше максимално хората и инфраструктурата,до сега да е свършил войната.Само,че напечатаха много трилиони долари,които сега американците ще ги дават да се руши,после ще ги дават да се гради.Хората имат дългове,инфлация.Тяхната идея е да запазят СОЦИАЛНИЯ МИРв САЩ.Другото са кьорфишеци за балъци и наивници.Затова не искат преговори за мир,а наливат масло в огъня.Горките хорица от Украйна.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Алцхайм

    11 2 Отговор
    Като прочета "политолога", неволно възприемам думата като "политподлога". Не зная защо тка. Може би, защото прогнозите им са по неточни от онези с кристалната топка.
  • 97 Абе

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "бат рамбо":

    Кой ти е казал,че Президентът е против НАТО и ЕС.Ама как някои хора четат нещата,като дявол евангелие. Щели да затварят европейски пазари--дрън,дрън.Ама пък заради некадърните Кирчо и Кокорчо със сигурност ни врътнаха кранчето с газа.Ама сме курназ.Курназ сме,ама ни врътнаха кранчето с газа. Как така не обявиха всенародно тържества,че "победихме"Путин.Нищо,че сме ПОТЪРПЕВШИ.Нищо,че според Асен Василев щяло да става по-зле.ПИРОВА ПОБЕДА Ама трябва акъл,за да се осъзнае.
  • 98 Иван

    15 11 Отговор
    Украйна не може нито практически, нито теоретично да спечели! Набийте си го в тъпите празни глави!!!

    Коментиран от #100

  • 99 8888

    15 3 Отговор

    До коментар #79 от "До отговарящия":

    Другите държави подкрепят така нареченото "The Current Thing" , ако утре по ТВ им кажат, да мразят майките си понеже са ги родоли, ще го направят!!

    Коментиран от #106, #120, #122

  • 100 Иван

    6 15 Отговор

    До коментар #98 от "Иван":

    Как да не може да спечели Украйна.
    Русия е пред фалит и до месещ ще започне да отсъпва към Мосва
  • 101 xxl

    14 4 Отговор
    С кое е застрашен? Човекът си има още 4 години мандат.
  • 102 Анонимен

    19 4 Отговор
    Тази госпожа е политолог, колкото аз съм космонавт. Абсолютно тенденциозни тези, за манипулация на хората.Украйна , щяла да спечели войната, все едно Мексико да победи Щатите. Колкото и да им е неприятно на ястребите от НАТО, изхода от войната е ясен дори за тях. Сериозните анализатори го казаха , целта е да се отслаби Русия, като се използва пушечното месо от Украйна. И както се вижда корумпираните и зависими политици в Украйна изпълняват безпрекословно повелите на господарите.
  • 103 По темата

    16 4 Отговор
    Нима някой се съмнява,че Русия няма да победи в така създалата се ситуация? Мислете с главите си,а не с някои други части на тялото ви,и то защото тази война са Русия е отечества,а за запада е пркопси! Нали разбирате къде е съществената разлика,или още да обяснявам??

    Коментиран от #108

  • 104 бат рамбо

    4 12 Отговор

    До коментар #93 от "Зайко Байко многознайко":

    Точно с тяхната топора по техните глави, ще играе сопата ако се домъкнат и в България, скапани примати, орки нещастни.

    Коментиран от #124

  • 105 Истински българин

    7 16 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Ватенките се издъниха. Имаха изграден образ на велика, непобедима армия, която трябваше да противостои на НАТО. Да ама...60 дни вече, при превъзходство 50 към 1, пълно владеене на въздуха, огромна артирерия, не успяват да завладеят 3 области и внимание, които са пригранични на раша, т.е. по лесна логистика и населението е 50 % руско.
    Това показва само колко са некадърни.
    Ако украинците имат пво...жална им майка
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Браво Ванка-от написаното личи, че си много умен.
  • 108 бат рамбо

    8 19 Отговор

    До коментар #103 от "По темата":

    Хахаха, съществената разлика ще ти я обясня Аз, а тя е следната:
    1.Орките на Путлер са деморализирани, за това се чуди, откъде да вземе балъци да се бият за 400 долара.
    2. Руските ашлаци нямат идея, за какво се бият
    3. Руската армия е морално остаряла и прогнила от корупция, за това губи битките постоянно
    4. Русия има ресурси, но тия ресурси, за да се превърнат в продукт, разбирай военна техника трябват пари, много пари, а БВП на Русия е равен на този на Испания и Южна Корея
    5. Украинците се бият за родината си и имат мотивация, а тя е изключително гнусния руски олигархо-комунизъм, т.е фашзъм.
    6. Украинците получиха модерно оръжие и зад тях стои САЩ с БВП от билиони долари, който е на практика неизчерпаем, защото освен това имат и ноу хау за производство на най-модерните оръжия, дронове, тежко въоръжение, разузнавателни системи, ПВО, системи за радиолокационна борба и комуникации.
    7. Целият развит свят помага на Украйна и стои зад Украйна, което означава постоянен поток от оръжие, много оръжие и много пари, споменах ли пари!?
    Това е все едно да твърдиш, че Москвича може да победи в състезание един Форд Мустанг последен модел!?
    Схавщаш ли, накъде бия?
  • 109 бокоБРАВО КИРО

    15 5 Отговор
    аме цървули КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ПОБЕДА НА УКРАЙНА ?????ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОГАВА ОТ ЕВРОПА И САТАНИСКА АМЕРИКА НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ..МАЙ СТЕ СЕ РАЗМЕЧТАЛИ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ ОТ НОВИТЕ РАКЕТИ НА МОСКВА ДА ГИ ПРОБВАТЕ ...ЕВРОПА НЯМА НИКАКВА ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА ..ЩОМ ЕДНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЖЕЛЯЗО ПУСНАТО ОТ УКРАЙНА ПРЕЛЕТЯ ЦЯЛА ЕВРОПА И ПАДНА В ХЪРВАТИЯ БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ...

    Коментиран от #110

  • 110 бат рамбо

    6 6 Отговор

    До коментар #109 от "бокоБРАВО КИРО":

    Украинците влизат в територията на Русия напарво с хеликоптерите! Как си я представяш тая раута, а?
  • 111 Коментиращ

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "бат рамбо":

    И как ще се затвори европейския пазар? Ти предполагаш, че ще излезем от ЕС?!
  • 112 Коментиращ

    8 5 Отговор

    До коментар #55 от "СМАЗВАЩО МНОЗИНСТВО !!!???":

    Румен Георгиев Радев и Илияна Малинова Йотова
    ИК за Румен Радев и Илияна Йотова 1 322 385 49.42%
    ....................................................................................................
    Анастас Георгиев Герджиков и Невяна Михайлова Митева-Матеева
    ИК за Анастас Герджиков и Невяна Митева 610 862 22.83%
    .......................................................................................................................................................................................Като бройка и като процент - двойно повече от вторите на балотажа! А разни политолози, социолози и други "ози" Предричаха "грандиозна" победа на Герджиков!.............................................................................................И си оправи сметките - 1 322 385 само за Радев, а не както твърдиш - от ОБЩО гласувалите!!!
  • 113 Никой

    5 13 Отговор
    Радев е представител на Златната орда в България. Всички български генерали ли са страхливци ? Всички български генерали ли са предатели ? Всички български генерали ли са руски подлоги ? Не забавно да се закрие Националния военен университет " Васил Левски " В Долна Митрополия, Н.В. Вапцаров,Г Димитров, Г . Бенковски и др. Няма смисъл да се произвеждат страхливци и предатели с пагони.
  • 114 Хехехе

    10 1 Отговор
    Застрашен.От кое студ глад мизерия и прочие..какви са тия глупави речи
  • 115 Циник

    10 2 Отговор
    А при победа на Русия кой е застрашен? Или няма да ви стигне мястото да ги изброите.
  • 116 Василева

    5 14 Отговор
    Радев е предател на България. Отвращава ме. Да си ходи в армията и там да си носи генералския чин. Може и в Русия ако толкова се тръшка за Путин и убийците на украинци. Нещо се е объркал, че след като 45 години живяхме под съветски ботуш, отново бленуваме да слугуваме на Кремъл и да ни вкарват в Белене. Или пък му се е приискало да е от антуража на Путлер и да живее по яхти и вили за милиони. Прав ти път към Москва Радев, но не продължавай да тровиш българското общество с позора си.
  • 117 Василева

    6 17 Отговор
    Радев е предател на България. Отвращава ме. Да си ходи в армията и там да си носи генералския чин. Може и в Русия ако толкова се тръшка за Путин и убийците на украинци. Нещо се е объркал, че след като 45 години живяхме под съветски ботуш, отново бленуваме да слугуваме на Кремъл и да ни вкарват в Белене. Или пък му се е приискало да е от антуража на Путлер и да живее по яхти и вили за милиони. Прав ти път към Москва Радев, но не продължавай да тровиш българското общество с позора си.
  • 118 АУУУУУ

    3 12 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП НА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА 🤬🤬🤬🤬🤬
  • 119 onq s konq

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алиса":

    Старата поговорка казва "Който не може да целува ръка ще целува з а д н и к."
  • 120 а твоя настоящ час

    2 4 Отговор

    До коментар #99 от "8888":

    Видя днес фатмака с униформа и се преинсталира?
  • 121 Заради 106 мод

    3 0 Отговор
    В човешкия организъм по точно в ухото, има нерв наречен "блуждаещ нерв", който регулира доста дейности в организма. Незнанието за съществуването му не дава основание за премахване на коментар.
  • 122 Също като теб

    3 0 Отговор

    До коментар #99 от "8888":

    И какво е общото с родолюбието?
  • 123 Хипер звучно

    13 2 Отговор

    До коментар #38 от "ха ха":

    Не знам при победа на укрите дали е застрашен Радев, но че това ще е края на света и на любящата бандеровския фашизъм Америка това е сигурно!!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Кашик уво 81

    9 1 Отговор
    Много войнстващи тука бе. Не знаят кое мерник кое мушка, ама искат на война. Дечурлига смотани, това да не ти е дискотеката да се биете като овни.
  • 126 Модовете

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Факти":

    Са по-тъпи.
  • 127 Руменчо

    1 2 Отговор
    Аз много обичам руски сосиски
  • 128 Българин

    10 2 Отговор
    Украйна не може да бъде победител в тази война. Силите и средствата не са равностойни на Руския агресор. И още, как да бъде победител, като войната се води на нейна територия?! Русия има достатъчно ресурси, за това е важно тази война да бъде спряна, да се водят преговори, дипломацията да е водеща! Предполагам това има предвид президента (аз не съм му фен). Виждате, че Путин е озлобен и ако продължим в тоя дух няма да спечелим нищо. А, за управляващите......утре ще сдадат властта и кой от където дошъл.... , а ние ще им сърбаме попарата...НА ПОРЕДНИТЕ! За това повтарям! С лошо, война, заплахи и кухи санкции не става! С Русия - зле, с краварите пак зле. Ние санкционираме, а щатите купуват тройно повече петрол от Путин, който не вярва да погледне борсата, там лъжа няма! Е?! С кой да сме? Според мен сме си сами.....
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Обкръжен от .."лош материал"

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Теле":

    Радев се опитва да балансира между изтока и запада така ,че да не се сближава прекалено нито с едните ,нито с другите ,без да обиди обаче също така нито едните ,нито другите...Трудна ,много трудна партия ...А масовото наличие на продажници и малоумници във властта още повече затруднява нещата...Засега само неутралитет ,докато се види кой ще вземе явно надмощия ,защото привидно трудната ситуация за Русия ,може да се окаже пътя към победата....Осем години са работили над сценария в Москва...Може и да изгорят обаче.Така или иначе засега "СО КРОТЦЕ ,СО БЛАГО".Само Радев го разбира май ...Спокойно и разумно да се почака ,без излишно извхърляне и резки движения в стил "Ние ще сме единствените тъпаци в Европа ,които няма да платят в рубли за газ" или "Да пращаме тайно оръжия на украйна" или "да наречем улици в София в чест на нацистки герои" или да наречем една велика държава "бензиностанция с ракети"...Това политици ли са другите около Радев или какво?Глупаво ,нелепо ,продажно ,безсмислено...Успех ,Радев ,мислещите хора сме с теб!

    Коментиран от #143

  • 131 Бесни българи

    11 4 Отговор
    Абе колкото да вие яд на Радев българите който обичат родината си го избраха !!Вие който сте американофили не го харесвате че не дава много да го командват САЩ а мрази оня палячо където защитава чуждите а напада България!!!! Това е първия от 1989 г до сега български президент който истински обича народа , България...!!!! Няма да я продаде никога до сега няма нито един гаф!!!
  • 132 просто човек

    3 11 Отговор
    Русия няма шанс в тази война. След безусловната победа на Украйна ще има депутинизация. Важно е тогава управляващите да не проявяват малодушие каквото прояви ББ по време на "протестите". Важно е Такива недостойни индивиди, поставили се в услуга на чуждо правителство да бъдат подходящо санкционирани с дългосрочно лишаване от свобода. Аз не съм садист. Не мечтая за стадания. Просто трябва да се покаже че подобно предателство не може да остане ненаказано.
  • 133 Не точно

    1 3 Отговор
    онЯ калъф е застрашен щом падат бкп/бсп от власт.
  • 134 Радеф капут

    1 10 Отговор
    Радеф няма къде да избяга. Правителсвото ще поиска да бъдат блокирани авоарите му и САЩ с удоволствие ще услужат. Няма да има друга възможност освен да се предаде в ръцете на правосъдието.
  • 135 нима

    7 0 Отговор
    Каква е тази победа, за която говорите, и как изглежда?
  • 136 Радев приключи

    4 7 Отговор
    И продавач на женския пазар няма да го вземат повече. Много гадно предателче излезе.
  • 137 Росен

    6 3 Отговор
    Ма вие добре ли сте? За Украйна вече е решено , източната част е под руско влияние а останала ще бъде под продължителни военни операции. Русия не може да си позволи да загуби ако иска съществува.
  • 138 СПОРЕД БАЙГЪН УКРАЙНА Е ПОБЕДИЛА

    6 0 Отговор
    КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ !
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Офчар

    5 0 Отговор
    Кво толкова е казал Радев сравнение с другите началници дет ходят на обиколки по целия свят за нищо наместо да си мълчат и да си караме по лесно и спокойно те се печат със голите си за... ции Полша уж туй онуи ама си гледат интереса а нащи умници само знаят да лопат и гледат господар как сее сабудил сутрин и като наложи санкция веднага да коментират и пресъединят поне Радев казва най бедната държава в Европа
  • 142 Xaxa

    5 1 Отговор
    Украйна да победи хахаха м ого добър виц хахаха
  • 143 Минчо

    3 1 Отговор

    До коментар #130 от "Обкръжен от .."лош материал"":

    Много правилно същото важи за това ако Радев беше на тоз пост 1989 г. и още поне 4 ма като него сега нямаше да сме на тоз хал щяхме да сме много по добре а не след месеци да станем за смях пред цял свят заради сегашните умници които водят държавата към пълен провал и Българите ако по чакат още малко не свалят таз сбирщаин от глупаци след малко години те ще се командват сами със пенсионерите и наркомани те които ще са тук
  • 144 Офчар

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬🇷🇺":

    Ка няма България е с тях с победа към дъното на пропастта
  • 145 Денис

    2 8 Отговор
    Радев, Радев,може и да летиш,но показа ,че може и да ПЪЛЗИШ !!!
  • 146 емо 73 канар

    6 1 Отговор
    Герб яката са се изръсели за тия глупости.
    Ако до края на годината тулупите не се докопат до властта, са свършили.
  • 147 УКРАЙНА И 1000 МИЛИОНА ДА СА

    2 1 Отговор
    ПАК НЯМА КАК ДА ПОБЕДЯТ ДОРИ И ИЗРАЕЛ - НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ЗАЩО , МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ !
  • 148 Тиквата е нищожество

    5 2 Отговор
    Хора събудете се каква победа ,какви пет лева .Украйна след тази операция ще е заприличала на една раздробена територия на която по-голямата част ще премине под руско управлвние .Украйна и победа ,тези думи в едно изречение са несъвместими.
  • 149 Васил

    0 5 Отговор
    Радев си показа истинското си лице а то е обърнато към Кремълските отрепки.
  • 150 Димо

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ИСТИНАТА Е":

    Истината е,брат...че не те слуша китарата нещо. Ползваш я само за ветропоказател.
  • 151 "победа" на окрайна

    2 0 Отговор
    Значи Радев ще е вечен...
  • 152 Мдаааа

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "ИСТИНАТА Е":

    Явно ти НЕ СИ УМЕН/умна/...знаеш си, нали!!!
    Една глупост и хиляда пъти да я произнесеш, тя си остава винаги глупост!!!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Президент на Б-я.

    1 2 Отговор
    Това е така да се каже погледнато, от Кремъл. Р. Радев заема пробългарска позиция, като Президент на Б-я. Народа не обича крайностите, на Украйна трябва да се помага истински не кресливо и ние го правим.

    Коментиран от #157

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Истина

    1 0 Отговор
    Това няма как да се случи.
  • 157 Bellingcat

    1 0 Отговор

    До коментар #154 от "Президент на Б-я.":

    вече помагахте цели осем години с снаряди та успяха да ликвидират 15 хиляди украинци в Домбас
    или незнаещ за това а може би така ви изнася
  • 158 Българин

    1 0 Отговор
    Правилно каза Костадинов на партия Възраждане,че в България,който казва истината се смята за престъпник.90% от народа споделя вижданията на президента Радев,защото само той мисли за народа и.националния интерес.САМО РАДЕВ Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ.Не обслужва чужди интереси,а работи за народа.
  • 159 Българин

    3 0 Отговор
    Русия ще победи в тази война,не ви ли стана ясно! Приемайте условията на Русия,отнся се за нацистите в Украйна и да се приключва с тази война.В противен случай ще има още.жертви.А доставя ли се оръжие ще има още жертви.
  • 160 Доброжелателен

    0 0 Отговор
    Како, како, голееми мисли е родил плиткият ти политологичен мозък... Браво!
  • 161 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    Радев е най добрия политик
    В момента
    Той е човек който мисли за народна си
  • 162 Дедо мацо

    0 0 Отговор
    Много журналисти и политици говорят за война. Но и в махленски бой след първия шамар ще избягат. Я се осъзнайте бе галоши съдрани.
  • 163 Не сме глупаци

    1 1 Отговор
    Безмислени политагитаторски напъни на Цветанка. И на най- големия глупак е ясно, че не ядрена държава, не може да бъде победена от не ядрена. Намеси ли се друга ядрена, няма да има победители и край на цивилизацията. Излишно е да пишете глупости и да ни правите на глупаци.
  • 164 Бай онзи

    1 1 Отговор
    Импийчмънт рашиски слугинаж
  • 165 Коко

    0 0 Отговор
    """""""""Радев е застрашен при победа на Украйна""""""""
    Значи няма страшно!
  • 166 ЦарВул

    1 0 Отговор
    А СТИГА С ТЕА ПОБЕДИ НА ПОКРАЙНИНАТА В СПЕЦОПЕРАЦИЯТА!!Т,ВА И ПОСМЪРТНО НЯМА ДА СТАНЕ!!К,ВО САМО СИ ТРАКАТЕ ЧЕНЕТАТА "ЗА ТОА ЩО КЛАТИ ГОРАТА"!ТА ТЯ СПЕЦОПЕРАЦИЯТА СИ ВЪРВИ КАТО"КЕРВАНА",А"КУЧЕТАТА/КАТО ВАС/СИ ЛАЯТ"!!!ВАШЕТО Е КАТО ПЕСНИЧКАТА"СПАЛА МАЦА ПОД САЛКЪМ СЪНУВАЛА ЧУДЕН СЪН"....И ТАК ДАЛЬШЕ!!АМАН ОТ ТЪПУН.Е.И!!!РУСИЯ ЖАЛИ ПОКРАЙНЕНЦИ КАТО ИМ ДАВА ТОК,ВОДА,ПАЗИ АЕЦ-ОВЕТЕ И Т.Н.А ОНЕА ФАШАГИТЕ БОМБАРДИРАТ НАРЕД!!А ПОСЛЕ ВРЕЩЯТ АМА "НЕ СМЕ НИЕ!!ТЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ"!!РУСНАЦИТЕ АМА ДРУГ ПЪТ!!ТАКА,ЧЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ПЛЮ.АЛ.И.ИТЕ И ПО МАЛКО ЛЪЖЕТЕ!!НЕ СЕ ПРИНИЗЯВАЙТЕ ДО НИВОТО НА ОНЯ ИЗ.У.А.Л..Я?ЗЕЛЕНОСКИОРСКИ!!ОН САМО Т,ВА Е НАУЧИЛ"ДАВАЙТЕ ПАРЕ И ОРЪЖИЕ"И.....ЩЕ ПОБЕДЯ РУСИЯ"!!!АМА КОГИ?ЕДИН ГОСПОД ЗНАЙ,АМА МАЙ И ТОЙ ПОЧНА ДА СЕ ОБЪРКВА ОТ ТОЛКОВА ЛЪЖИ!!!ДА ВИКАШ НА ЧЕРНОТО БЯЛО Е НАХАЛСТВО ОТ РОДА"ДА БУТНЕШ БАБА СИ ПО СТЪЛБИТЕ И ДА Я ПИТАШ ОТИ ТАКА БЪРЗА"?????Т,ВА Е ЗА УМНИТЕ!!ДРУГИТЕ СА БЕЗ КОМЕНТАР!!!
  • 167 крис

    1 0 Отговор
    Кой да победял.......Вие полудяхте ли....дори хипотетично няма шанс за Украйна.САЩ си оправят икономиката за сметка на безброй жертви както винаги