Last news in Fakti

8 Август, 2022 12:55 6 630 39

Кирил Добрев: Човек първо да се запита какво е дал на партията и тогава да дава оценки

  • кирил добрев-
  • весела лечева-
  • крум зарков-
  • явор гечев

Тази сутрин един бивш кандидат за общински съветник от Гергьовден, а към днешна дата голям ръководител в БСП се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и заяви, че с “действията си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти”

Кирил Добрев: Човек първо да се запита какво е дал на партията и тогава да дава оценки - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тази сутрин един бивш кандидат за общински съветник от Гергьовден, а към днешна дата голям ръководител в БСП се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и заяви, че с “действията си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти”.

Подобно изказване може да предизвиква в мен само и единствено съжаление, по простата причина, че тримата мои другари са едни от най - популярните лица както в БСП, така и в обществото.

Весела Лечева е печелила олимпийски титли, златни медали от световни и европейски първенства и е карала милиони българи да се гордеем с нейните постижения. Личните преференции и лична подкрепа, които получаваше Весела е далеч по - голяма от цялата листа на въпросния партиен водач.

Зарков е най- подготвеният юрист, с който БСП разполага. Автор на почти всички закони, които БСП е предлагала последните 4-5 години. Да припомня, че Зарков получи най-много гласове от Конгреса за член на НС, което го прави най- подкрепяната и консолидираща фигура в БСП.

За Гечев ще кажа, че беше младежки председател тогава, когато за БСП гласуваха десетки хиляди млади хора, а качествата му на специалист в земеделието го направиха председател на Национален съюз на земеделските кооперации в България въпреки БСП.

Може би е хубаво човек първо да си даде сметка, да се запита какво е дал на партията и обществото и тогава да дава оценки.

Кирил Добрев, Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха-ха😂😂😂

    22 6 Отговор
    Кирчо се прави на велик политик и дори заимства от Кенеди, ко, то е казал :"Не питай какво държавата ще направи за теб, а какво ти можеш да направиш за нея". Само, че Кирчо е верен син на Партията и привежда всичко през нея.

    Коментиран от #19

  • 2 дедо Герчо

    22 6 Отговор
    А БЕЕ,ГОВНЮЮЮ...ХЪХЪХЪ...
  • 3 кирливан

    30 4 Отговор
    Във всеки случай киро лекето нищо полезно не е дал,та и на нинова слугуваше предано в началото
  • 4 да де

    31 2 Отговор
    Аз бих се запитал такива като вас какво сте дали на България, какво сте откраднали всеки знае.
  • 5 Само

    20 2 Отговор
    и единствено сте вземали и вземати !
  • 6 На тоя

    21 5 Отговор
    баща му си замина от нерви и пиене,тоя ще е само от второто..
  • 7 Посетител

    25 7 Отговор
    Точно Кире Социало да се обажда - не е най-добрия пример да критикува ръководството на партията. Да използваш Партията като дойна крава - по-добре да си мълчиш! Ама пуста наглост...
  • 8 Тома

    30 3 Отговор
    Този е ортака на агент гоце с който с честен труд и само със заплати си купиха спа хотел защото ни мислят за прости
  • 9 Ами да

    24 7 Отговор
    Тъй като най важна ви е партията, унищожихте България! Боклуци!
  • 10 БСП за България и Радев

    16 21 Отговор
    Другарю Добрев. За сега за нас социалистите и комунистите оставате сина на предателя, дето даде властта на Софиянски. Другарката Нинова даде на изстрадала майка България най-великият президент, който България е имала и някога ще има. Иначе Цецка Цачева щеше да е. Вие, другарю Добрев, какво сте дали, освен да действате срещу другарката Нинова?

    Коментиран от #12

  • 11 Кириле

    14 3 Отговор
    верно ли това Крумче ви е топ юриста!? Ами председателката К. забрави ли я бре, тя нали парче следовател е била!?
  • 12 Прибирай

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "БСП за България и Радев":

    се на сянка, че много пече навън и магнитни бури има!

    Коментиран от #15

  • 13 Серсемин

    8 1 Отговор
    Всички са длъжни на ПАРТИЯТА.
  • 14 Край

    14 4 Отговор
    Искате повече никога такива персони да не пишат законите по които живеем и да ни поучават от телевизора - наложете на партиитте МАЖОРИТАРНИ избори в 2 тура. Няма точка в България в която тази крадллива сврака да може да събере 50 % от гласовете.

    Коментиран от #18, #28

  • 15 Христо Божилов

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Прибирай":

    Сигурно е на опашката за наколенките на доктор Ливайн
  • 16 Орел

    11 8 Отговор
    Партията нищо не казва за евтините дърва на другарката Курнела. Все още ги чакаме! До 02.10. ще издържим.
  • 17 Бкп

    16 6 Отговор
    Да имаш властта и да я подариш на СДС даване ли е или взимане? Да се подиграеш с гласа на милиони социалисти и да ги подариш на СДС предателство ли е или жалко слагачество? Какъвто бащата, такъв и сина - използвачи, нагаждачи и предатели.

    Коментиран от #22

  • 18 Огледай се

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Край":

    Мажоритарни избори = платено място в парламента.
  • 19 Фф-т

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ха-ха-ха😂😂😂":

    Много преди Кенеди го е казал Ленин.
  • 20 Да бе да

    15 1 Отговор
    Да, така е, НО - ами ако не беше Вашият баща светла му памет, ти къде и кой щеше да си? Лично ти, какво си дал? Отстрани всичко е лесно ама аман от "знаещи" родолюбци и пишман социалисти. То алчност алчност, ама и тя да е с мярка. Защо никой не отговори как така най-изявените социалисти се оказаха най-изявените капиталисти? Как точно вие и само вие - деца, внуци, че и правнуци на членовете на ЦК на БКП имате право да управлявате?
  • 21 ха ха ха

    0 2 Отговор
    Даваме ви гласовете си! Малко ли ви е?
  • 22 Точно

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бкп":

    В десятката!
  • 23 Голем смех

    8 0 Отговор
    Ох, тая пуста партия, бе. Отдавна е за боклука бе, другарю Добрев. И тя, и такива като твоя милост.
  • 24 Анонимен

    10 0 Отговор
    Кирчо, Кирчо аз не знам с каква мерна единица се определя кой колко и какво е дал на една партия за да се оцени личният му принос но аз съм от хилядите българи дали на България своята младост, любов и преданост за благата на нашата Родина, не съм от политическа партия но ненавиждам всички ония станали партийни лидери и криещи се зад една идея обединяваща трезвите членове зад, която се прикриват лични значими интереси. Ленин е казал млади господине а не другарю идеята става велика сила когато завладее масите , които господине забравяте .Опомнете се идеята е една, а когато всеки я тълкува по своему започва разединението
  • 25 Адолф

    4 0 Отговор
    Николай, лека му пръст, се върти в гроба заради отрочето с "бизнес" мислене, което е създал!
  • 26 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 0 Отговор
    КРУМ КАЦАМУНСКИ Е ЮРИСТ (БЕЗ 1ДЕН ТРУДОВ СТАЖ) ........ КАТО БАЙ ЕЛЕНКО БОЖКОВ Е ......... ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ И ЗАМ. МИНИСТЪР....... ФАКТ !
  • 27 Никой

    7 0 Отговор
    Кириле като член на БСП,когато те заловиха 2 000 г. да пренасяш контрабандно валута 215 000 марки и 43 000 хиляди долара от сърбина Бранислав Зечевич през границата се беше укрил в дън земя известно време.Когато облаците се разсеяха и партийните ти другари те спасиха от затвора изпълзя и взе да ръсиш пак акъл. Симпатизантите ти много бързо забравят нещо ?
  • 28 Мажоритарни избори - НЕ!

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Край":

    Хайде моля, на Славчо дългия хватките да НЕ прилагате!!! Единствената прогресивна форма на демокрация, е ПРЯКАТА демокрация!!! Уродливата дъщеря на демокрацията - ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА демокрация е най-великия грабеж на човешки съдби в цял свят, за всички времена!!! На лаишки казано това означава, че: не искаме народни представители да ни ПРЕДСТАВЛЯВАТ в парламента и те да си гласуват ЛОБИСТКИТЕ закони, за които НЯКОЙ предварително им е платил! Искаме всички ние, пълнолетните граждани да ковем законите и правилата чрез РЕФЕРЕНДУМИ!!! Демек-ПРЯКА демокрация!!! Тогава ще видим дали тези и онези ще са на хранилка, дали ще ги отбягва правосъдието, дали ще вземат аванси преди изобщо да са строили пътища, дали ще шофират пияни и дрогирани, но с ОГРОМНО желание да учат, дали, дали, дали... Време е!

    Коментиран от #32

  • 29 Никой

    4 2 Отговор
    С прост народ референдум не се прави. Не спекулирай с темата.

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Простият народ се учи!

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Никой":

    Както малките деца прохождат, изучавайки света, така и народът ако има свободата сам да избира съдбата си, се учи. Тезата за "простия народ" е най-удобната теза за повечето политици. Защото така би им се отнела възможността "да представят" народа! Както кучето не пуска кокала, така и представляващите не искат да спрат да представляават... простосмъртните!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 И. Енчев

    6 1 Отговор
    Ти ли бе мошеннико.Всички знаят какъв измамник си.Забрави ли като те хванаха с един багажник пари
  • 34 И ТОЯ КИРО ИСКА ПАМЕТНИК ДА МУ ДИГНЕМ !

    2 1 Отговор
    ....................................................................... НЕЩАСТНИК ! ВЕДНЪЖ ИЗКЛЮЧЕН - ЗАВИНАГИ ИЗКЛЮЧЕН !
  • 35 Феликс Дж

    3 1 Отговор
    За вашата РЕНЕГАТСКА фамилия знаем, че много сте взели. Ще се пръснеш и ти. Недоучен "сив" кардинал.
  • 36 ????

    0 0 Отговор
    На "партията" или на БАНДАТА, "Другарю" Добрев?!
  • 37 Оракула

    1 0 Отговор
    Партията не взима , тя дава криле ,скъпи ми Добрев!
    Вие Добрев, без "о-краската" на партията кой сте...?
  • 38 Локо Сф1956

    2 0 Отговор
    Добрев, когато изнасяше торби с пари през границата и те хванаха, запита ли се какво даваш на партията, както и как сега, благодарение на партията стана много заможен и известен.
  • 39 вба

    1 0 Отговор
    Само ти бе Киро нищо не си дал,а само си лапал заради баща ти