Last news in Fakti

31 Юли, 2023 11:51 3 625 84

Соня Колтуклиева: Българинът по принцип е простак и ракиен бабаит

  • юмрук-
  • побой-
  • макетно ножче-
  • момиче-
  • стара загора

Позната от Стара Загора ми писа, че бащата на гадняра дал на съдийката 15 000 лева, за да го пусне от ареста

Соня Колтуклиева: Българинът по принцип е простак и ракиен бабаит - 1
Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Българинът по принцип е простак. Изживява се като герой, когато псува, храчи, раздава шамари и размята юмруци. Лесно па̀ли и бързо го обладава агресията. Страх го е от по-силните и затова издевателства над по-слабите. Бъзлив е. Ракиен бабаит. Герой, натъпкан с кристали. Напада жените - с гнусни закани и жестоки удари. Смята за чест и гордост да бъде безпощаден към другия пол.

Това написа във "Фейсбук" Соня Колтуклиева.

Приема възпитанието и добрите маниери, благородството и кавалерството като лигавщини, подиграва се на учтивите и любезни мъже, нарича ги “женчовци” и “меки китки”.

Безумното е, че бруталността на българина се приема като мъжественост от българката.

Изключенията само потвърждават правилото.

Тоя, побойникът, е як пич, а битата си го проси.

Ако злобен-епилиран-анаболен-миризлив нарцис нападне жена, то той е правият, тя - каквото си търси, това и намира. Такава е преобладаващата обществена реакция. И на мъжете, и на жените.

Да бъдеш лош е добре. Да бъдеш добър е лошо.

Социопатът от Стара Загора беше публично заклеймен из социалните мрежи. Бъдете сигурни, обаче, че за мнозина той е герой. Даже видях коментар: “малко ѝ е било”. Малко?! Четиристотин, 400, шева, 21 прорезни рани … това е садизъм, хора!

Съдията - жена, навярно и майка, определила бруталното мъчение като дребно хулиганство. И пуснала арогантния мъчител да си отиде у дома - доволен и убеден, че така трябва да действа и занапред с тези, които не го кефят. Добре, че се намеси главният прокурор Сарафов, та този социопат беше арестуван.

Позната от Стара Загора ми писа, че бащата на гадняра дал на съдийката 15 000 лева, за да го пусне от ареста. Не знам дали е истина. Цялата история със съдийското решение, обаче, адски смърди.

За пореден път ще попитам: защо

българското общество е фокусирано само върху прокуратурата, сякаш съдийството е нещо добро, невинно, над закона и морала …

та нали онези с тогите, срещу ответниците и обвиняемите, взимат крайните решения?! Те си правораздават, както намерят за добре, дори решенията им да нямат нищо общо с правото и справедливостта. Те са на сянка, те си живеят в комфорт.

А лекари са описали ужасяващите рани като “лека телесна повреда”. Как е възможно това?

Понеже съм в Испания в момента, да направя едно сравнение. Млада българка, която живее в испански град, се закачала с някакви момчета на видео-конферентна връзка. Влязъл мъжът ѝ и я пернал по главата. Тя не реагирала, но испанците изпратили видеото в полицията. Започнало дело по бързата процедура, потърпевшата най-напред казал, че той я побийва, но в съдебната зала отрекла. Въпреки това, съдът постановил 1 година затвор и да не я доближава на по-малко от 300 метра.

Виждате ли разликата!

… Не познавам домашното насилие. Но добре познавам публичното насилие на мъже, недоволни от моята журналистическа работа.

Един такъв сериен партиен ренегат и налудничав нарцис заплаши “да ме лекува дълго и болезнено”

от склонността ми да казвам истината и заради разкритията какво ги е вършил като министър. Навярно той поръчва да ме обстрелват с противни предложения, да ми изпращат порно-снимки и видеа по телефона - вече 11 месеца. ГДБОП и МВР ги е страх да предприемат нещо, защото този насилник е депутат.

Езикът на омразата, словесното насилие нараства до шамари и води до убийства. В България видяхме много случаи на такава ескалация.

Гневът на хората минава-и-заминава, Темида е сляпа, властимащите са заети с междузвездни войни.

Печално и отчайващо.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балабанов

    26 35 Отговор
    Това е ФАКТ

    Коментиран от #72

  • 2 Я не ме обиждай че ще

    22 15 Отговор
    ударя една ракия и ще.има .......в носа :)

    Коментиран от #8

  • 3 честен ционист

    25 24 Отговор
    Българинът е наивник инфантил.

    Коментиран от #5, #52

  • 4 КОТарАК

    33 11 Отговор
    Българинът въобще не е простак!просто на повечето им липсва щипка аристократизъм в добрия смисъл на думата! това е примерно да умреш от глад , но да не се молиш за храна
  • 5 Българина е

    19 11 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Пич:)
  • 6 Псевдоним

    59 10 Отговор
    Пълни глупости. Българинът в масовия случай просто не обича да го вземат за канарче. А случаи като с този татуиран муджахидин, са прекалено удобни за политическа употреба.
  • 7 Анонимен

    51 9 Отговор
    Тя пък Соня е една принцеса...
  • 8 Само българина може да пише негативни

    35 9 Отговор

    До коментар #2 от "Я не ме обиждай че ще":

    Работи за себе си ! От всички народи по света! Я се стегнете :) Другите да не са цвете за мирисане?
  • 9 Няма име

    35 8 Отговор
    Заради такива хора ме е срам и не искам да съм българин
    Чалгата да се забрани

    Коментиран от #16

  • 10 Развеселен

    26 12 Отговор
    Не знам какъв е българинът, но знам, че има много смели българки!
    Когато шушумигата Гешев мънкаше как му се обадил "съученик" и го беше шубе да му каже името, онзи парца.л на Петьо Еврото доброволно стана свидетел без никакъв страх!
    Плеймейтката на Вълка - също!
    Оказа се, че най-изпадналите в морала българки, са най-смели и достойни!
  • 11 Пич

    37 12 Отговор
    Прозира елементарно подстрекаване , за налагане на джендърията , с конвенция , и може би , със завоалирано законодателство !!! Съпоставете тези порязвания на жена , за които не спират да врякат , с убийството на младият мъж от Цалапица мисля , за което почти нищо не се чува , камили да се врещи в истерия !!! Тоест , когато убитият е мъж , насилието не е оперативно интересно , колкото телесната повтеда на жена ! Защото не служи за налагане на джендърията !!! Това е дискриминация , по полов , сексуален , цивилизационен , и какъвто се сетите признак , равно на чисто беззаконие !!!
  • 12 Съдията Дред

    38 6 Отговор
    Колтук означава вреден израстък по стеблото на растение, трябва периодично да се отстраняват чрез така нареченото "колтучене", за да даде повече плод.
    Ако някой ми каже каква невероятна истина е разкрила тая , ще го почерпя. А иначе е ясно , всяка идиотия, каквито за съжаление у нас не липсват, се използват ,за да се оплюе всичко българско, тая поне не рекламира Истанбулската конвенция.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТВ клоуните са същите

    13 7 Отговор
    А тая по ху рве тина за каква се има...???
  • 15 без имена

    24 6 Отговор
    журналистите по принцип са мисирки , дръжки за микрофони. като ги покажат по телевизора стават горделиви и нахални . издават присъди и обобщават наред . склонни са да морализаторстват и поучават. но и те си имат тъмни петна в живота. често хора , които най-силно критикуват , са много грешни. стараят се да нападат първи с цел да отклонят вниманието от себе си . жалка работа.
  • 16 Хвърлай

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Няма име":

    личната карта и заминавай където ти душа сака. Ако те пуснат без карта
  • 17 да де

    24 11 Отговор
    Един застаряващ пар цал дава оценка на българските мъже.
  • 18 дааааа

    32 1 Отговор
    Да ама не.Госпожата написала това не може да слага всички мъже под общ знаменател, както и не всички жени са еднакви.Аз лично нито пия нито пуша, още повече да храча по улица.Да ме прощава госпожата,......

    Коментиран от #63

  • 19 херодот

    31 3 Отговор
    Българинът е такъв , какъвто го възпита майка му !
    Българката е такава , каквато я възпита майка и !
    Е .... ко праим ся ?
  • 20 Така така

    18 12 Отговор
    А българките по принцип са некадърни, меркантилни и леки жени.

    Коментиран от #64

  • 21 тука е така...

    23 1 Отговор
    Е как няма да е простак българина, когато простащината и бабаитлъка са на почит и се толерират от всички институции. Нали не сме забравили как започна в началото прехода с мутрите, които достатъчно стабилно вече се окопаха във всички властови позиции и се ползват с негласната им защита. Самите институции отдавна се изпълниха с точно такива служители, които си затварят очите за конкретни деяния и субекти. Ежедневно сме свидетели на простащини на най високо ниво, а после се чудим защо избирателите не могат да си изберат за кого да гласуват. В такава среда няма как да се промъкне, а още по малко да изгради авторитет и предприеме различни действия някой с различни виждания и разбирания. Той или ще бъде принудително отстранен, или принуден сам да се оттегли. Защото ще "развали хубавата работа". Затова изобщо никой различен не прави опити да се кандидатира.
  • 22 Българин

    10 2 Отговор
    не разбрах какво като е депутат безсмъртен ли е най вероятно някакъв никаквец каквито са 99 на 100 но да просташката българия е това
  • 23 ЧОЧО

    23 0 Отговор
    А за това вина нямат ли нашите журналисти и медии.С какво ни облъчват новините по телевизията.Най важните новини са катастрафите и престъпноста след това другото.Три дена бля бля за това и после забравено.
  • 24 проф. Христов го каза:

    19 4 Отговор
    Територията е населена с 80% дебили.

    Коментиран от #50

  • 25 цял народ стана ,а тая пише срещу народа

    23 3 Отговор
    тая е сексист - четох й коментарите във фейска под поста си с тая тема, българския мъж или повечето мъже били такива...
    те ако бяха ти нямаше да можеш да пишеш, нямаше и да имаш право на глас. Повечето мъже и жени се уважаваме въпреки различията, те ни допълват.
    Само момиченца и малки момченца говорят като тебе, незадоволена пепейка ...на крива ракета космоса й крив
    Целия народ скочи да защитава момичето , жени и мъже.... тая си заработва заплата с нещастието на хората.....срам и позор сте.
    надявам се повече хора да напишат оплаквания срещу вас и вашия сексистки кръгозор.
  • 26 Механик

    25 5 Отговор
    Щом българина е бабаит и пияница, тази за мен неизвестна с нищо личност, какво дири в БГ? Защо не си намери мъж като Камелия ТодороФФФ, дето я подмята на лягане и на ставане? Що не се омъжи за швед ли беше, холандец ли беше, като Жанка Бергендорф? Заедно да друскат и после да я прави на мармалад от бой.
    Коя е тази та така обобщаващо говори? От къде познава абсолютно всички български мъже?
    Аз мога да и посоча минимум 10 българи, които нито са бабаити, нито са пияници.
    Значи, тази обижда тия мъже с нейните констатации и обобщениям, кто по тоя начин тя клевети и уронва престижа. Ми тя тая си е съд направо.
  • 27 зелю

    12 7 Отговор
    А БЪЛГАРКА МИ..Н..ДИЛ ГОТОВА ДА ПРЕСПИ С ВСЕКИ ЗА ПАРИ
  • 28 Съдийката пак се извъртя

    19 1 Отговор
    Това, че садиста е рецидивист, защо не е взела под внимание?
  • 29 гост

    29 1 Отговор
    Култуклиева, моля без обобщения. Всеки народ и има гениите и простаците, както и бабаитите и смирените хора, както родолюбците и предателите. Проблемът е че "ДИМокрацията" издигна батките и кифлите в култ и модел за подражание, а наркоманията насърчавана от истинската мафия - престъпници- политици, полиция и правораздавателни органи ражда своите плодове. Еманация на този модел са бръснатитеглави с талибански бради, с татуировки без грам мозък и "работещи" в охранителни фирми, а също и т.н. "Плейметки" с абсолютно кухи лейки, но със силиконови устни, гърди и дупета за които най-голямото постижение е колко килограма силикон са си сложили. Голяма вина за създаването на тези модели имате и вие - журналистите за които Бойко каза единственот вярно нещо през живота си: Мисирки!
  • 30 Чочо

    18 1 Отговор
    Като журналист,първо трябва да го докажеш,тогава пиши за парите.
    Защото "един прЕятел ми каза" не значи нищо!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ФЕЙК

    25 2 Отговор
    Аз съм от старомодните мъже : Не пия , не бия жена си и по МЪЖЕ НЕ ХОДЯ!
  • 33 мунчо

    10 1 Отговор
    Много си точна, но Ти пасваш изцяло на простотията и т.н.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 бягай бе

    11 1 Отговор
    култук-кадъна...
  • 36 Петко Бочаров

    10 0 Отговор
    Да ама не.Не е коректно всички под един знаменател!!!!!Идиоти има много.
  • 37 Дали?

    15 3 Отговор
    Много мразя подобни повърхностни обобщения. Несъгласие. Госпожата да не би да включва в тези " българи" и Левски, Ботев, Вапцаров, Гео Милев и много други смели мъже?! Защото всички те са Българи, и не е добре заедно с мръсната вода да изхвърлим и бебето, нали?
    Апропо, за времето си всички тези смели и силни Българи са били преследвани като престъпници. От тогавашната власт.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Дърта тъпа чанта

    12 5 Отговор
    Не прочетох нито дума от лицемерната ти изпърдяна статия
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 кална вена

    9 2 Отговор
    намери си индокитаец, мамамти изпращяла
  • 43 кална вена

    5 1 Отговор
    нарочно ли всичките ви мисирски статии трябва да са с обществено дразнение и политически отенък в стил"руски шпиони"
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Стига вече!

    12 3 Отговор
    И с какво право тази пародия на журналист обижда анблок цял един народ?
    Ако имахме читави правозащитни органи то тя и медоята, кяото е тиражира, щеха да бъдат осъдени за език на омразата!

    Най-малкото което е - фактологията сочи много по-различни изяводи от направения от тази фрь цла.
    1. В България насилията от всякакъв характер имат статистика която ни праща кйато държава доста под средата по агресия в глобален план.
    2. Престъпленията, извършени на наша територия, тупично са приоритетно на сметката на друг един етнос - не точно българският.

    Хайде да видим сега как тази "смела" мисрика ще си поизволи да обиди 2/3 от нациите по света или поне този един етнос, който е носител на криминогенният фактор у нас!

    ПС. Запомнете едно - подобни би що жества ви обиждат само защото н се притесняват от каквито ида е негативни за себе си последици!
    Вземайтъе се в ръце и съдете всяко подобно самодоволно човеченце с пола или без пола.
  • 46 точно така

    6 4 Отговор

    До коментар #44 от "Хахаха":

    Да!
    Гнус на гербаджийска подметка е.
    Цялата им Шайхка е антибългарски сбир щайн.
  • 47 Българин

    14 4 Отговор
    Да бе, всички български мъже сме виновни, че на тая майка и я е пускала да се дрогира по нощни клубове от 15 годишна, пак ние насила и сложихме силикона и татуировките за да мяза на кифлите, които медиите издигнаха на пиедестал. И да не забравя - пак българските мъже насила я накарахме да се хване с охранител с БМВ, вместо с неин съученик с колело.

    Коментиран от #48, #51

  • 48 най-вероятно

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Насилникът е ром, мутра и фен на нейния бос ББ!
  • 49 Катя

    5 1 Отговор
    Никой ли не забелязва езикът на омразата и обидата на етническа основа ?
    Всички българи ли са такива ?
    Какво ще стане с авт орът на подобен текст за роми , евреи или турци, например ?
  • 50 и този е

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "проф. Христов го каза:":

    профпи-чист простак с фалш-тапия....
  • 51 ТрампЛин

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Какви други доказателства за правотата на мнението изразено в тази статия?
  • 52 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    що ,ти какъв си по националност ,турчин ли си арменец ли си ?
  • 53 Никой

    3 2 Отговор
    Министър председател.Виждал съм един,но лелките много го фалат,бицепса му барат при Мата Хари го карат.
  • 54 Ддд

    5 2 Отговор
    Ако е верно за тези 15 бона, тая съдийка му е дала позволително за следваща жртва
    Позор и отвърт са такива магистрати
  • 55 Соня

    5 1 Отговор
    Е експерт по въпроса. Слушайте я. Тя непрестанно събира емпиричен материал гостувайки на Бат Бойко.
  • 56 Мъдурко

    4 5 Отговор
    Не мога да я дишам Култука, защото е платена политическа подлога и лизач, но този път всичко написано горе е 100% вярно!
  • 57 резервист

    5 0 Отговор
    Соня прекаляваш бе батко! Заради такива като тебе с хвърчащите слюнки, благородната кауза за борба с насилието губи от блясъка си. Далеч не всичко е толкова черно. Въпросът е всеки да си получи заслуженото, бързо и безпощадно.
  • 58 зелка перхидролка

    8 0 Отговор
    Добре, само че как е станало така? Българинът е бил известен с търпение и толерантност още от османско иго. Защо днес е така? Дали има нещо общо със забитите в телефона носове? Има. Как те държат фейсбук, инстаграм и прочие: със зрелища. Алгоритмите ти пробутват още повече и по-силно от това, което е документирано, че харесваш, отделно има всякакви брутални новини, немалка част фалшиви. Фалшиви, но въздействащи. Това пристрастява, но и въздейства емоционално. Те възрастните едва се отлепят от социалките, какво ли се случва в главите на младите, които почти нямат адекватен жизнен опит и не могат да филтрират информацията. Момичетата решават, че истината е в силикона и яките мъжаги, момчетата искат мега мускули и татуировки. Такава каша от мечти, амбиции, желание да си много фешън, да не изостанеш. И никакъв филтър кое е нормално, кое не е; кое е истинско и кое е просто захаросана картинка. Сигурно винаги сме били простовати и сме обичали ракия, но нещо ни е държало да не пропадаме прекалено. Това нещо е реалността, уважението към другите, обществото като някакъв дори и лицемерен коректор. Това в матрицата не съществува. Но матрицата не е реалността...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Поп Дъньо

    7 2 Отговор
    Ама сега ако си отворим устите да обясняваме каква е българката...Мали , мали , Сонче намали оборотите, че ще стане страшно!

    Коментиран от #65

  • 61 Ироничен

    8 1 Отговор
    Заяжда се Соня с българските мъже. Грубияни сме били. А нейният е нежен, поне според един бургаски вестник. Прочетете " Съпругът на Соня Колтуклиева си падал по мъже!" във Фламан.
  • 62 Урюрвкос

    4 1 Отговор
    я пред камера накарай детето ти да си напише домашното и край оставаш без него
  • 63 Ироничен

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "дааааа":

    " Да ама не.Госпожата написала това не може да слага всички мъже под общ знаменател, както и не всички жени са еднакви.Аз лично нито пия нито пуша, още повече да храча по улица.Да ме прощава госпожата,...."
    ==========
    Пък аз и пия, и пуша. Но не храча по улицата и.... не съм се сбивал поне от 35 години.
  • 64 Ироничен

    8 0 Отговор

    До коментар #20 от "Така така":

    "А българките по принцип са некадърни, меркантилни и леки жени."
    ============
    Леки? Моята е 80 кила, колкото приемат нормален човек в асансьора. Не че не съм виждал по 120.
  • 65 крадец на чужди мисли

    7 0 Отговор

    До коментар #60 от "Поп Дъньо":

    По принцип темите "Българинът е..." и "Българката е..." могат да са безкрайни предлагат основно изкривено изповядване на лични разочарования. Нещо като кошчета за душевни отпадъци.
  • 66 Стършел

    5 0 Отговор
    “ Българинът по принцип е простак” браво на Колко..тукалие..ва!
    А българките който слагат под общ знаменател българите - мъжете Са простакини! Грешка само някои българки са такива!
  • 67 Хихата

    9 1 Отговор
    Ма, Сонче, ти по такива ли си падаш? Явно да, след като други български мъже не си срещала... то каквото търсиш, това намираш. Старозагорското моме, и то така... Ама, каке, ай да те светна, че огромната част от българските мъже са си много читави. Не случайно чужденките им налитат. А теб, янсно къде те стяга чепикът - платили са ти да пробутваш Истамбулската конвенция со все джендарията в нея!
  • 68 Стършел

    3 0 Отговор
    А какви са: Петков, Вежди, Слави, .. Иван Вазов, Васил Левски?
  • 69 ха ха

    2 1 Отговор
    Чекайте само да се върна да видите какви ще ги надращя за испанците, че нещо не ме отразяват!
  • 70 Само колтуците

    5 1 Отговор
    Гледам си в градината собствени екологични домати без изкуствена тор и отровни пръскала. Обачееее... редовно ги колтуча, тоест махам паразитните израстъци. Така трябва да функционира и обществото - системно да се чистят Колтуците. А името на Сончето показва ,че и тя си е за колтучене, като тоя сиганамин, а не и мен да вкарва в жендърския си кюп.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Балабанов":

    А "българката" каква е според тази? Едно време жените се палеха като ги маргинализираха. А тази съвременичка какво прави... звучи ми доста проста. А за този изверг.... трябва да понесе най-, най- строгите наказания на квадрат.

    Въобще публипни изяви като тази изказалата се трябва да се забранят докато не разберат че няма мъже жени и трети пол... всички са еднакви според закона. Почне ли да се градят закони в полза или фокус върху една група хора се създава предпоставка за фискриминация и то от самата държава. Всички са хора и са еднакви това. Нарушаваш правилата, носиш си последствията. Но институциите и органите просто трябва да запопнат да работят и постоянно да увеличават дпособностите и уменията си. Трябва да осъзнаят, че да работиш за държавата , това не е път за бързо забогатяване
  • 73 Тъпачка проста

    5 1 Отговор
    Българската журналистика е продажна ,неграмотна и най-важното ТЪПА (демек мисирки) . Това е много обобщаващо ,но за съжаление вярно. Не мога да кажа същото за мисирката дето е надраскала статията. Напълно съзнателно противопоставя една група хора срещу друга - факт. Случаят е елементарно прост ,престъпление се толерира от продажен държавен служител.
  • 74 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Не се косете – това е "принципа на Колтуклиеува".!?
    В такива времена живеем – всеки си измисля "принципи" и промени .....Дори на Конституцията, моля Ви се !?
    Какво доживяхме? Вероятно следва приемането на ЗЗД от 1941 година ? ДЕРЗАЙТЕ, КОЛТУЦИ !!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Матей преображенски

    3 0 Отговор
    Защо го изтри бе,цер-бер,нещо неприлично ли писах?Ей ,тоя се е лепнал за мене и трие безогледно,това си е необибералнацензура,чудя се дали е леберел или фашага.
  • 77 От Култуклиева:

    0 1 Отговор
    И аз съжалявам за неволното обобщаване и че много все пак свестни мъже са се почуствали под общия знаменател. Но докато вие господа толерирате всичко това, няма как - това е положението !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ФИНЦИ

    1 0 Отговор
    ИМЕТО САНЯ Е СВЪРЗАНО САМО С ПРОСТОТИЯ ДАЛИ УРМУТЛИЕВА ИЛИ КУЛТУК ЛИЕВА СЕ ТАЯ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Кой

    0 0 Отговор
    Соня-шашмата навремето лъжеше че е работила за Бил Гейтс.