Last news in Fakti

2 Декември, 2023 22:00 8 786 122

Пеевски и мълчанието на агнетата

  • делян пеевски-
  • николай денков-
  • дпс-
  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • ахмед доган

Поведение, което от мнозина беше интерпретирано като безочието на тази персона, която дефилира в публичното пространство хем като себе си, хем като привилегированото протеже на самоуверения стопанин на сараите

Пеевски и мълчанието на агнетата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бизнесмен, медиен магнат, политик, син на майка си и син на ДПС - Делян Пеевски израсна пред очите на обществото. Днес обаче някои не знаят, други не помнят, а трети знаят, но мълчат. От Еми Барух.

Тази седмица поведението на Делян Пеевски в парламентарната зала бе заснето от всички камери, бе тиражирано във всички медии. Поведение, което от мнозина бе интерпретирано като безочието на тази персона, която дефилира в публичното пространство хем като себе си, хем като привилегированото протеже на самоуверения стопанин на сараите.

За пореден път г-н Пеевски изрече високомерни и нагли наставнически думи към акад. Николай Денков - премиерът, който успява не само спокойно и аргументирано да намали децибелите на ежедневния политическия крясък, но и да демонстрира последователно отстояване на позиции въпреки противоречията в коалицията.

Едва в сряда, 29 ноември, "Продължаваме промяната" (ПП) осъди тези атаки - твърде закъсняла реакция и без необходимата острота. Защото надали има друга фигура, в която да се концентрира толкова еднозначно синтезът на корумпираната власт , колкото в следващия председател на ДПС.

Неговата предизвестена и гарантирана бъдеща роля не само не показва, че се е променил "за добро" (по Даниел Лорер), а подсказва самонадеяността на един "подизпълнител", предварително осребрил всички стъпала в своята кариера.

Да си припомним всичко това за Пеевски

Нима това не е ясно на коментаторите и наблюдателите на публичните салони? Нима кариерата на Пеевски не се случи пред цялото общество? Нима не помним как като 21-годишен той бе назначен за парламентарен секретар без да има образователен ценз? И как няколко години по-късно стана най-младият заместник-министър в историята на България?

Десет години изминаха от гласуването на онази извънредна точка в дневния ред на парламента, когато премиерът Пламен Орешарски представи кандидатурата на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция за национална сигурност. Част от народните представители в сегашния парламент тогава са били в тийнейджърска възраст. А някои от тях са ходели прави под масата, когато същият Пеевски - години по-рано - беше уличен за източване на средства от Държавния резерв.

(Няма го Алексей Петров да разкаже как са стояли нещата в онези години. Вероятно той е знаел много. А знанията понякога убиват.)

Преди десет години Бойко Борисов беше "толкова сащисан" от номинацията на Пеевски, та чак призова Орешарски "да си хвърли оставката", ако има "малко чест и доблест". Днес Борисов стои безсрамно и безславно в обкръжението на човека, когото навремето някои нарекоха "политическия Франкенщайн".

"Политическият Франкенщайн" се движи в коридорите на властта с тежкото клеймо на санкциите по закона Магнитски. Не можем да прочетем какво пише в дебелото досие, довело до тази санкция. Но можем да си припомним как растеше пред очите на обществото този предприемач, медиен магнат, политик, син на майка си и син на ДПС. Това досие със сигурност може да послужи за сценарий на забележителен криминален сериал. С много сезони и много герои.

Нека споменем и неговия принос към общественото здраве: има такъв! Именно публичното негодувание срещу арогантния знак за овладяване на държавата, наречено ДАНСwithme, създаде гражданските движения "Протестна мрежа", "Правосъдие за всеки" и поиска отговор на въпроса "Кой?".

Днес едни не знаят, а други помнят, но мълчат

Днес правосъдието продължава да "не е за всеки", а на въпроса "Кой?" все още няма отговор.

Днес утрешният председател на ДПС върви сред рояк от репортери и репортерки. Тема, която има отношение към деформациите в публичното поведение на българските медии. Именно медийните огледала уголемяват и придават допълнителна тежест на речитативите на този претендент за всички постове.

Някои от журналистите не знаят, други не помнят, трети знаят, но мълчат.

Онова, което става в ДПС, си остава в ДПС. Предстоят избори. Зависи ли изборът на нейния председател от членовете на тази партия?

Ето как стигнахме до един безсмислен въпрос. Десетилетия наред от това дали някой се осмелява да започне разговор на тази тема зависи дали семейството му ще има дърва за зимата... Номинацията на Пеевски за председател на ДПС е типичен пример за феодализация на вота. И за мълчанието на агнетата.

Вместо послепис

Преди десет години десетки жители на Кърджали се бяха осмелили да протестират срещу правителството на Орешарски и тогавашното назначение на Делян Пеевски, защото Пеевски - както бяха заявили те - е опасен за националната сигурност и самият той трябва да бъде разследван. Тогава протестът беше мълчалив. Хората се бяха събрали тихо и кротко пред паметника на Васил Левски в града.

Днес краят остава за вас.

***
Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 145 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агнетата

    101 2 Отговор
    Коледа е близо!

    Коментиран от #39

  • 2 очаквам униката

    93 2 Отговор
    скоро да премине в отвъдното
  • 3 Мда

    128 1 Отговор
    Пеевски е нула. Майка му е двигтелят. Като шеф на тотото успя да направи астрономически резултат - пълно повторение на числата 6/42 в следващия тираж.

    Коментиран от #86

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Помакинята

    98 5 Отговор
    Този е ено прсе - мутра- помчр ...какво има да говорим за него и защо е това внимание към...крадец !..скоро цгнина а.доган ще го изрта ако не вземе от рунаците 30-40 млн рушвет ..пу гнсутиа

    Коментиран от #9

  • 6 Киро КокорБойков

    69 55 Отговор
    Пеевски с нищо не е по-лош от цялата политическа пасмина завладяла дъжавата ни. Киро, Бойко, кокорчо или нинова да не би да са по-безвредни. За денков и гаргамел да не говорим.

    Коментиран от #10, #32, #60

  • 7 ХАХАХА

    111 2 Отговор
    ХАХАХА едно и също вече 15 години за този от едни и същи мисири ! Ами явно зад гърбът му не е само медито, а и някой друг,защото като му гледам физиономия не пращи от интелект ,може и да греша ,но не вярвам.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ХАХАХА

    6 23 Отговор

    До коментар #5 от "Помакинята":

    Действително си помиякиня !
  • 10 Мнение

    56 70 Отговор

    До коментар #6 от "Киро КокорБойков":

    Не сравнявай Пеевски и Борисов с Кирил Петков и Асен Василев! Първите двама не мога да стъпят на малкия пръст на вторите двама по образование, интелект и компетентност. Просто първите двама са се омазали със съмтителни фигури от тъмния Преход! Вторите двама са елита на политиката.

    Коментиран от #17, #59, #87

  • 11 Право на мнение!

    110 10 Отговор
    Шиши като му гледам физиономията има вид на изоставащ интелектуално пр.о.ст.ак!

    Коментиран от #88

  • 12 Кърджали

    50 3 Отговор
    И понеже хората се бяха събрали на мирен протест, така бавно и методично готвеха Кой за премиер. И Той ще стане десет години след това.
    Мълчаливо и тихо, както се бяха разбрали.
  • 13 ,,КОЙ предложи Пеевски?"

    80 12 Отговор
    КОЙ изпра Пеевски?...
    - Промянооо, къде сиии?
    - Под Пеевскииии...
  • 14 Макробиолог

    57 1 Отговор
    Днес отговора на въпрос е ясен--Галя.
  • 15 Възмутен

    80 2 Отговор
    Какво ни занимавате с корупционера Шиши, само нашата прокуратура го изкарва невинен и го "изпира".
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Да ти имам

    50 5 Отговор

    До коментар #10 от "Мнение":

    Елитаааааа😁😁😁
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ю. СЛАВКОВ

    73 5 Отговор
    Ахмед Доган, Христо Иванов и Даниел Лорер в рамките само на няколко месеца извисиха Пеевски като най-важната персона в държавата. Някак си заговорнически и стремително го издигнаха нагоре. Подобно на летящо прасе от “Pigs on the Wing” в концертите на Пинк Флойд, а по-късно и на Роджър Уотърс.
  • 22 Мда

    53 3 Отговор
    Пеевски е лъч просветление, има според медиите изключителен интелект - феномена (Делянчо взе фанелката на Боко, дето беше Меси)? Но е истината е, че е дърво и се движи по герб опорките. Жалка картинка е, трудно говори. Първокласник ще се справи по-добре в изказа. дпс медиите са номер едно...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Възмутен

    67 5 Отговор
    Мнозинството от избирателите им харесва да ги крадат! Заради това гласуват за тотално корумпираните ГЕРБ и ДПС!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 0 Отговор
    ПЕЕВСКИ Е кАСИЕР НА бт мафията а МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА Е КНИГА И ФИЛ мПСИХО ТРИЛЪСР с Психиатъра психопат Доктор Лектър
  • 28 Модко

    6 10 Отговор
    Само русия акбар, иначе - гумичката днес.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    42 2 Отговор
    в БГ Управлява Олигархия и мафията

    Коментиран от #34

  • 31 ИМА ЛИ НЕКОЙ ДА НЕ ПОМНИ

    46 3 Отговор
    ДБ, ГЕРБ ,СДС И ДРУГА ПАС МИНА ПРЕЗ 2013г ЗАРАДИ ШИШИ ОРЕВАХА СВЕТА А СЕГА МУ ОЛИ ЗАХА ТЛЪ СТИЯ ЗА НИК..........

    Коментиран от #36, #38

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Агнетата могат да блеят

    44 2 Отговор
    само по форумите.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мда

    52 2 Отговор
    Вече тотално липсва Карадайъ. Беше почти перфектен, но с известни трудности при говора на български по дпс медиите. Делян го задмина с две гласни и с две пълни членувания в коментарите си за няколко месеца. Делянчо трябва да отиде отново в началното училище, за да се научи как да говори правилно. Леле...

    Коментиран от #93

  • 36 Точно

    48 0 Отговор

    До коментар #31 от "ИМА ЛИ НЕКОЙ ДА НЕ ПОМНИ":

    Толкова са жалки,че ако не беше трагично щеше да е много смешно и забавно.....
  • 37 РЕАЛИСТ

    55 1 Отговор
    Абе, излезе информация преди време, че руснаците да му хвърлили еди пердах на Пеевски в Дубай и се беше прибрал, да се лекува. За какво го биха, така и не се разбра, но сега голям русофоб го раздава.

    Коментиран от #46

  • 38 Всичко е ден до пладне

    40 4 Отговор

    До коментар #31 от "ИМА ЛИ НЕКОЙ ДА НЕ ПОМНИ":

    На жълтуркопаветниците им остана само жълтото .хооотзад..Кратка е паметта и затова кратуните правят квото си щат...народа спи зимен сън.....
  • 39 Богобоязливост

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Агнетата":

    Бог си има план. Бог е всемогъщ. Слава на Бога!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Денев

    43 5 Отговор
    Същото беше преди 18 години и с Бойко Борисов. Няма по-про сти от българите.
  • 42 Ти Верно

    6 5 Отговор

    До коментар #34 от "Разкрит":

    Ти Верно си психопат и садист но Има Бог и ВИДОВ ДЕН ЖЕСТОК САДИСТ
  • 43 Сто пъти

    8 50 Отговор
    По добре с пеевски и важните за българия конституционни реформи От колкото безконтролни служебни радеви правителства застой на реформите и пагубно руско влияние
    Няма други в парламента освен дпс За нужното конституционно мнозинство на Герб ПП и ДБ . И тези партии нямат за това вина .Другите три партии изпратени от избирателя в парламента Нямат интерес да участват в такова мнозинство за реформи Защото засяга тяхни и руски интереси.
  • 44 Станчев

    57 4 Отговор
    Пеевски е новият Бойко Борисов. Герберастко-депесарската мафия и Тиквено-Прасешките медии ни го натрапват непръкъснато. До втръсване. По 200 пъти на ден. Така навремето правеха и с Банкянския тлъст похотливец. Докато не го добутаха до кмета, а после и до премиер.
  • 45 Стайко

    49 3 Отговор
    Тиквено-Прасешките медии преди ни облъчваха ежедневно с Борисов, сега с намагнитения му брат-близнак Пеевски
  • 46 РЕАЛИСТ

    44 3 Отговор

    До коментар #37 от "РЕАЛИСТ":

    Ровнах да разбера. Руснаците са били Пеевски, заради пари на някаква руска банка в КТБ. Нищо лично.
  • 47 Мушо

    13 26 Отговор
    Реално погледнато Пеевски е най-подходящият за премиер. Да не забравяме, че и другото намагнитено пра се беше премиер. При това цели 14 години
  • 48 Стоев

    56 6 Отговор
    След Тиквата всеки може да е премиер. 18 години беше еталон за тъ потия, арогантност и наглост. И въпреки това си оставаше премиер. Защо сега и този шишко да не стане такъв. Тука всичко може.
  • 49 Кажете истината на хората

    21 13 Отговор
    Протеста тогава не беше насочен лично към пеевски А най вече към правителството на бсп и дпс Данс и пеевски беше само причина която запали фитила. Хората тогава не искаха дпс във власта и най вече техен човек за шеф на данс.Пеевски бе посочен от дпс и предложен от станишев . Който и друг да беше посочен от дпс щеше да има същата съдба. Пеевски просто се оказа в грешно време на грешното место.
  • 50 Възмутен

    41 2 Отговор
    Сега Пеевски ли ще го правите премиер ! Абсолютно двуличие. Какво стана с нашия български народ ? Онзи ден Пеевски го анатемосваха и американците, а сега стана герой в очите на България!!!!

    Коментиран от #62

  • 51 Мутримраз

    46 2 Отговор
    А бе то и Илия Павлов и Самоковеца се бяха взели мн насериозно иде гласяха за премиери, ама отдавна ги няма ! Трактора също. Само селския тарикат от Банкя, шофьора на Маргините в СИК оцеля.
  • 52 Магнит

    40 0 Отговор
    Цитат: "Политическият Франкенщайн" се движи в коридорите на властта с тежкото клеймо на санкциите по закона Магнитски. Не можем да прочетем какво пише в дебелото досие, довело до тази санкция. "
    Нормално, гьонсурат - издигнат до върха. Ето то това са управляващите в сянка...
  • 53 Данпо

    26 2 Отговор
    Герб и ДПС се опитват да прикрият жалката ситуация, в която се намират със старите си отработени трикове..Но няма как.Пениш се не пениш ке те ядем.Тъй ,че в по кротко депесари и гербаджии.Номерът ви минава само пред глухите
  • 54 Наблюдател

    30 1 Отговор
    По наблюдения, Дебелото от около месец насам е наперкан всеки божи ден..... Поведението и словоизлиянията му го доказват
  • 55 Дойчланд юбер алес, амин!

    14 8 Отговор
    Дойче зеле, четете си КАНЦЛЕР АКТ и си мечтайте! Помнете какво се случи с ТРЕТИЯ РАЙХ!!!
  • 56 Пич

    26 2 Отговор
    Не споменавай Флойд и Сланината в едно изречение, тъпо е!
  • 57 Крадец

    55 1 Отговор
    Осман Октай казва ; Доган е осъден от варненската прокуратура да плаща 37 млн. за ТЕЦ "Варна"! Мустафата е свален, защото е допуснал това да се случи! "Феномена" е издигнат от Сокола, като му е възложено да намери тези пари отнякъде, за да погаси борча на шефа си! Ако Шиши не успее до пролетта, ще има довиждане! Втората причина да се държи така е, че беше намагнитен и сега се прави на "евроатлантик", за да го отмагнитят, ама това не става онлайн, а трябва да имаш други качества, каквито той няма!

    Коментиран от #74

  • 58 хмм

    32 5 Отговор
    Доколкото разбирам Дойче Веле почти директно обвинява Делян Пеевски в убийството на Алелксей Петров. Защо ли е тази атака на евроатлантическа медия срещу един заклет български евроатлантик? Това е въпрос, върху който си заслужава да се замислим.

    Коментиран от #103

  • 59 Поздрави от ПП АТАКА

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мнение":

    Щом пейййвскиии е цвете ВОЛЕН Е АНГЕЛЧЕ!!!! ПОВЕЧЕ ЛОША ДУМА ДА НЯМА ЗА ВОЛЕН И АТАКА!!!
  • 60 Поздрави от атакистите

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "Киро КокорБойков":

    Щом пееейййевскии е много ок Волен е ангелче и да няма лоша дума за АТАКА....
  • 61 Да бе

    36 3 Отговор
    Чак не е за вярване, DW пуска статия срещу намагнитения Пеевски. Къде бяхте досега? Мина година и повече...
  • 62 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 1 Отговор

    До коментар #50 от "Възмутен":

    ОЛИГАРО МАФИЯТА уПРАВЛЯВА 34 Години Държавата начело с Новите мутри с Костюми и Писалки
  • 63 Българин

    26 5 Отговор
    Пеевски е определен да управлява всичко в България преди повече от 20 години. Още 2008 покза на всички, че само той взема решенията в държавата и той определя,кои ще са министри, кои ще са депутати, и кой колко пари ще получава. Дори по бТВ показаха репортаж, как всички депутати се страхуват от него и не искат да го споменават по никакви причини. Тогава това можеше да се пуска по телевизията.

    Коментиран от #65

  • 64 Сатана Z

    21 1 Отговор
    Освен това Шиши е женен за чалгаджийка..
  • 65 Да бе

    20 2 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    Пеевски да управлява България? Майка му купи всички медии преди десетина година, за да лялят за герб/дпс. Сега е по-различно. От днес дпс отиде у ряката, защото са първосигнални герб подлоги. и пр. Виж какво пише в статията.
  • 66 Абсурдистан

    50 1 Отговор
    Задните части на Шиши - лубимото място за целувки на журналистите. Вместо този кърлеж да е в затвора, те тичат след него точейки лиги. Поредната противна история! Що за същества сте?
  • 67 Анонимен

    9 6 Отговор
    Вие сте единственото нещо, по-долно от Пеевски!
  • 68 Инж

    25 5 Отговор
    Избирателят определи ППДБ да имат само 60 депутати. Избирателят вкара ББ и ДП в Парламента. Сега си сърбаме попарата. Какво се оплакваме!?!?!?

    Коментиран от #69

  • 69 Ейййййй

    24 2 Отговор

    До коментар #68 от "Инж":

    Никой не ги е вкарал бе. Изборите и пледи 89 и сега са порно. А разберете го най-сетне. И чичо Мишо си прицна че пипа тук-там, само българине не разбраха.

    Коментиран от #81

  • 70 Редник

    19 0 Отговор
    Един път и Цеков да е прав и Дойче веле да публикува нещо смислено.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ПХА ХА ХА .

    21 5 Отговор
    Цялата пасмина се самозабравила денку идеалния сапун и шиши и оня с кривата уста кокорестия и оня окраинския служител тагаренко местото им е в затвора
  • 73 Браво

    28 1 Отговор
    Браво за честния и смел коментар! Най после някой да каже, че царят е гол! Че един осъден от САЩ по закона Магнитски за корупция и престъпления управлява държавата ни!
  • 74 Забележка

    21 2 Отговор

    До коментар #57 от "Крадец":

    няма как да бъдеш осъден от прокуратура. Ама четете я тази конституция. Прокуратурата само повдига обвинения, а съдът отсъжда.
  • 75 Така е

    27 1 Отговор
    Абсолютно точен коментар. Не са включени само бизнесите, които придоби и затри този герой на ДПС. Булгартабак е едно от тях!
  • 76 Мисля

    17 2 Отговор
    Правилна статия в стил DW само,че ниро ред за ДБ и тяхното мълчание.И за наведеното състояние на подмяната
  • 77 ха ха

    17 2 Отговор
    ти да видиш , как дойче веле плюе по евро атлантик , нещо има преплитане на интереси , искат лукоил на безценица и "свободната " борса за електроенергия за това се джафкат , а и тия и ония безродници са инструктирани от посолството как да ограбват и тероризират населението

    Коментиран от #80

  • 78 даам

    21 2 Отговор
    Всяко стадо си има мърша. Тук е ГЕРБППДБДПС.
  • 79 Манчо

    35 1 Отговор
    Пеевски е недоучил юрист от ЮЗУ Благоевград. НО с мръсното си мозъче измисли как, като овладее съдебната система чрез нея да дърпа конците на цялата държава. Получи му се. Този човек е обществен тумор.Грозното туловище и лице корумпираната българска политика.

    Коментиран от #84, #99

  • 80 койчо от койнаре

    18 1 Отговор

    До коментар #77 от "ха ха":

    Резултата е ясен , вижда се и от Луната ами дай да си поговорим за ЛЕЧЕНИЕТО . Как с "гъбари и рибари " ще променим нещо ? Не са ли много 60% " гъбари и рибари " ?
    Всъщност "Гъбарите и рибарите " са хората които определят сегашната ситуация в страната .
    Интересно защо в Турция има 85% гласуващи ?
  • 81 соломон напасания

    11 4 Отговор

    До коментар #69 от "Ейййййй":

    И какво предлагаш след като изборите са порно ?
    Не вярвам да си толкова смел за революция !!! така че пак стигаме до изборите или до ония 60 % Които, много обичат гъби и риба в конкретно време . Пенсионерите са най големите "лентяи" кагато става дума за избори а най много пискат че пенсиите ниски и трудно се живеело .

    Коментиран от #82

  • 82 ха ха

    15 1 Отговор

    До коментар #81 от "соломон напасания":

    ами и 90% да гласуват , " невалидните" бюлетини ще са точно толкова за да се изберат правилните подобия на хора
  • 83 Гост-ът

    20 2 Отговор
    Ако тази креатура ви стане МП, жална ви съдбица. Ако на се направи генерална стачка за свалянето на този и други търтей, биете под дъното. Има IQ на стайна температура, и нискочела зурла, ново ви обработва със 400. Слаб матрял сте.
  • 84 да де

    11 1 Отговор

    До коментар #79 от "Манчо":

    само че не му се е налагало да я овладява , генералитета в услуга на посолството му я предоставиха заедно със всички досиета
  • 85 Павел пенев

    12 4 Отговор
    Абсолютно същото може да се напише не само за Пеевски, но и за Кирчо, Кокорчо, Пинокио, генерала гном, Борисов, Доган, Корнелия импексова, да не говорим за изроди като Мартин Димитров,Лорер, Карадайъ,професори и академици- всичко това е измет за боклука за да се оправи държавата.
  • 86 Павел пенев

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мда":

    А мошеника математик Мишо веднага потвърди този резултат от математическа гледна точка. Какви изроди, какви идиоти,какви наглеци-нямам думи.
  • 87 А бе

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Мнение":

    Не ме разсмивай.
  • 88 А бе

    0 5 Отговор

    До коментар #11 от "Право на мнение!":

    Твоята физиономия как е
  • 89 Аз от нашето Село

    0 14 Отговор
    Аз много не разбирам, но разбрах какво иска да каже тази госпожа! Но, ако политика, ...,...,..., продължи по този път, по който върви ще отвори очите на РАБОТЕЩИТЕ ОЩЕТЕНИ, и България ще тръгне по правилния ПЪТ. И пожелавам на Пеевски --- на добър път и най- бързи ефекти! И който не може , трябва да напусне!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Име

    17 0 Отговор
    Е, на този човек, няма ли кой да му каже, че не е най-добрият вариант. 12 години се излагахме с Бойко, хората по света си мислеха, че ние сме си онези - простите балканци, дето са като - бедните роднини, необразовани. Какъв морал ще дава Делян Пеевски, като е свързан със скандали.

    Какво прави на трибуната - явно там е най-голямата далавера. Това би било ужас някакъв.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ???

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Мда":

    Не съм чувала по ясно и категорично изразено мнение в дебатите по същество и по процедурата на обсъжданите въпроси. Рече и отсече. За там се иска ум и решителност, а не общи приказки и мънкане
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Миш маш

    16 0 Отговор

    До коментар #79 от "Манчо":

    Овладял е не само съдебната система, а и медиите, затова "мисирките" се тълпят около него и отразяват всяка клевета и глупост, която каже Дебелян Магнитски.
  • 100 Сотир

    4 0 Отговор
    Вече не е "Кой",а "Никой".
  • 101 А същественото...

    9 0 Отговор
    Такъв бил,онакъв бил, а същественото го няма - истърсак от кохорта десарчета,че на всичкото от долу с купено образование от фалшив университет. А другите десарчета слушкат щото са крастави магарета като нето.
  • 102 Българка

    11 0 Отговор
    Предлагам Пеевски да бъде командирован до РФ, да поживее и развихри в Москва. Явно малко бой е отнесъл за грабежите си
  • 103 хмм

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "хмм":

    Не ме имитирай!
  • 104 ПРОСТО КИРО И ШАЙКАТА НИ УНИЩОЖАВАТ

    7 2 Отговор
    ППЕЕВСКИ Е ПОРЕДНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗМАМНИК КАТО ИВАН КОСТОВ, ЦАРЯ, БОЙКО БОРИСОВ, ПРОСТО КИРО! СЛЕД ТЯХ И ПОТОП!
  • 105 Васил

    4 0 Отговор
    А може би Пеевски иска да стане и Папа??
  • 106 Отговорът

    10 0 Отговор
    Откакто го вкараха в списъка Магнитски, Пеевски е най яростния защитник на американската демокрация в България, Бай Ганьо е нищо пред него.
    Като Председател на ДПС, заявява че е твърдо зад Израел, срам за българо мохамеданите, Доган го подкрепя, тотално фиаско на ДПС.
    Ако не говори може да помислим че е интелигентен
    Време е за нова партия.
  • 107 Догановият феномен

    8 2 Отговор
    Неслучайно Доган го обяви за феномен - с купена диплома и килийно образование Дебелото момче е фактическият Министър-председател на България.
  • 108 Дурхан

    11 0 Отговор
    Пеевски ще бъде българския Зеленски ..американците го хванаха натясно
  • 109 Дебелия -Министър прецедател

    3 0 Отговор
    И нека ни върнат визите за Европа,да изгнием сами ит просрорията си
  • 110 емо 73 канар

    12 0 Отговор
    Тази карикатура от снимката кога ще бъде въдворен в ЦСЗ ???
    Американците ни казват , че е замесен в корупция, кражби и престъпления, а ние даже в народното събрание го пускаме .

    НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ ЗА ВСЯКА СВИНЯ ИДВА КОЛЕДА !!!
  • 111 Магнито

    8 0 Отговор
    Много як тоз магнит .
    От котилото на ДС и Москва сега защитник на Фащ .
    Двоен агент а
  • 112 От кошарата

    7 0 Отговор
    Агнетата мълчат щото всичките,барабар с охраненото шиле са от кошарата на ДС.
  • 113 От кошарата

    4 0 Отговор
    Агнетата мълчат щото всичките,барабар с охраненото шиле са от кошарата на ДС.
  • 114 Ученика

    4 0 Отговор
    Коледа идва...
  • 115 ГанЯ

    3 0 Отговор
    Гуси!
  • 116 Йеронимус БОШ

    5 0 Отговор
    Нали ПРАСЕТАТА ги колят на Коледа ? Него няма ли ?
  • 117 воденМАДАГАВУР

    7 0 Отговор
    Както досега можехме да де похвалим , че имаме доктрината - БОЙКОВЩИНА , сега вече можем да се похвалим и с ПЕЕВЩИНА ! И двете се отличават с ПРОСТАЩИНА , наглост , ЛИЦЕМЕРИЕ , властолюбие , МЕГАЛОМАНИЯ , отврат , ГНУС !
  • 118 Матей преображенски

    5 0 Отговор
    На редовите депесари няма да им допадне пеевски да ги командори,не е помак и не знае турски,трудно ще проумеят тънкия замисъл на доган.Но затова пък какви перспективи!Такъв разбойник еша си няма,кой може да му се опълчи,даже легендарния боко се одряма.Виждаме пред очите ни да се осъществява проекта за мафиотизация на нов уровен,на висш държавен уровен,безпардонно и открито,денков изобщо не е в категорията на пеевски с неговите академични маниери.Никой реално не застава срещу него,срещу тоя гангстерски тип,който разгроми КТБ,а бъдещите му подвизи ще са още по-грандиозни,цяла държава има за закриване.
  • 119 Минаващ набързо

    1 2 Отговор
    Има малко надежда-виждам нови хора с висок интелект в сегашното управление.А тези старите корупционери,освен ,че са вредни,са и срамни за България.
  • 120 ицо файтоджията-некъпания

    1 0 Отговор
    с Жебока-доносника се лепят, като конски мухи на таковато....
  • 121 Далавера

    1 0 Отговор
    Осман Октай е най близо до истината. Прокурата във Варна осъди Доган за 37 млн. във връзка с ТЕЦ Варна. Карадайъ беше отсвирен, защото е допуснал Сокола да бъде осъден, като не е оказъл необходикия натиск върху прокуратурата! На сцената се появи Шиши, наречен от Доган "феномен"! Задачата на шиши е да намери отнякъде (от къде ли?) тези пари, за да се покрият задълженията на агента на ДС Сава (вторият псевдоним на Доган! Иначе ще бъде отсвирен! И той започна да плюе насам натам, показа се абсолютен русофоб и евроатлантик, като с последните действия се опитва да го отмагнитят! Та те така!
  • 122 не е агне

    1 0 Отговор
    Тези льохманин шопар с наме Шопаров....Чака колега Касапинов да му измери кръвното.....