17 Август, 2024 11:54 5 111 111

Валерия Велева: ПП дойдоха тук за Плячка, а не за Промяна. И дори посолствоТО вдигна ръце от Петков. Но късно

  • валерия велева-
  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • плячка-
  • посолство

Кирил Петков трябваше да бъде отстранен от всякакво участие в политическия ни живот. Навреме! Защото всички виждаха, че поведението му е съотносимо към други институции в държавата и политиката не трябва да бъде неговият терен.

Валерия Велева: ПП дойдоха тук за Плячка, а не за Промяна. И дори посолствоТО вдигна ръце от Петков. Но късно - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кирил Петков не спал тази нощ и забъркал Епицентър.бг в политически скандал, научавам тази сутрин от медиите.

Използвал публикацията на Епицентър.бг , в която е посочена позицията на МРРБ срещу лъжите му и опита му "да използва институцията и нейните агенции за манипулация с цел политически дивиденти", за да си разчиства сметки с политически опоненти.

Да, Кирил Петков е лъжец и манипулира. Казвала съм, писала съм го многократно - от първия миг през 2020 година, когато президентът Румен Радев го натресе на политическата сцена като новия месия, която ще оправи България, досега. Критикувала към Радев за това политическо късогледство, за този политически грях, който има към съдбата на България, налагайки едни шарлатани за морални стожери на нацията.

Всичко, което Кирил Петков и компания правят, откакто Радев ги богопомаза, може да се обрисува накратко така: газене на правила и закони, въргаляне в дебрите между истина и неистина с една-едничка цел - власт и облаги от властта.

Пред очите на всички!

И с благословията на държавни институции, на партньори и на врагове дори..

Спомнете си безцеремонната фалшификация на подписи, които е правила (пак) по нощите адвокат Лена Бориславова, за да осигури на приближения ѝ Кирил Петков пътя към министерския пост. И за което в момента разпределя времето си между следствието и тикане на количката с бебето.
И винаги ще повтарям - началото беше лъжата за двойното гражданство, прикрито от Радев, после с посегателството върху Конституцията (тази, която после направиха на дреп), несанкционирано от когото трябва, и оттам всичко беше лесно...

От първия до настоящия ден пребиваването на "клетвопрестъпника" Кирил Петков в управлението и в политиката бе съпроводено от лъжи: за "празния" язовир „Пазар дере“; за „спасителната операция“ на кораба „Царевна“ с участието на шефа на военното разузнаване'; за европрокуратурата, която участвала в ареста на Борисов; за електромобилите в Ловеч; за изграждането на завод за батерии на мястото на "Мариците"; за вкарването на лобистите от „Gemcorp“, които му били доведени от американското посолство; за двата танкера по-евтин газ от САЩ; за следващите седем танкера, които били осигурени, пък никой не знае къде са; за уж готовия интерконектор с Гърция... И още, и още. До тази нощ!

Както тази нощ, така и във всичките дни и нощи досега Петков ни заливаше с нелепици, сочеше врагове, присвоявайки си правото да казва кой е добър и кой е лош?!

Да припомня как се изцепи в "Панорама": "Искам главният прокурор да бъде сменен и да сложим наш човек"; как поиска да има своя КПКОПНИ: "Първо трябва да дефинираме какво трябва да направи и след това ще посочим подходящото име“, защото така разбираше реформата в съдебната система?!

300 000 избиратели го наказаха на последните избори, заради заблудата, че ще пребивава в политиката честно и почтено.

А, той милият, като селски шмекер злоупотребяваше съвсем съзнателно с властта, ползвайки я като инструмент за задоволяване на личното си Его? Служби, охрана, правилници бяха впрегнати за прикриване на тежки комплекси и зависимости, опаковани безогледно като "въпроси от националната ни сигурност"?

Тогава писахме и подчертавахме, че тази словесната неразбория, която изсипваше Кирил Петков от екрана, беше израз на шокиращата инфантилност, политическа неграмотност и глуповато фантазьорство. За което всички ще плащаме.

Предупреждавахме, че никога до върха на държавата не е припарвал такъв дилетант. И че някой трябва да го спре.

Когато те - ПП - влязоха във властта, написах: Те дойдоха тук за Плячка, а не за Промяна. Влетяха като лешояди с убийствена некомпетентност и самочувствие в чудовищни размери.
Красивата Лена Бориславова с устрема на Цола Драгойчева и хъса на Нора Ананиева диктуваше на депутатите какви "неконституционни" закони да приемат, извиваше им ръцете, за да престъпват морални норми, да газят правилници, за да бъдат назначавани "правилните хора".

Изживяваше се като Жана д'Арк, повела Тридесетгодишната война със Статуквото, за да проправи пътя на Киро към Короната на Историята.

Така управляваха - с фантасмагории, които ни продаваха като истина от последна инстанция.

После всички видяха как те - ПП - се свлякоха пред очите ни под тежестта на собствения си провал, на видимата глупост, алчност и некадърност.

Но завлякоха и страната. Един приятелски кръжок се опита да овладее държавата и я катастрофира, оставяйки след себе си такъв правен, конституционен и институционален хаос, какъвто страната не помни.

И въпреки всичко това, няколко месеца по-късно пак им дадоха властта в ръцете. Цялата власт! Борисов им я преотстъпи. Всички ръкопляскаха.

А същото продължи.

В условията на сглобка, без правила.

На 20 ноември 2023-а написах: Вържете Кирил Петков! Вече е вреден и опасен!
Защото беше станало публично ясно, че Кирил Петков:

- кадрувал в МВР. Притискал (септември-октомври 2023) вътрешния министър Калин Стоянов да работи с определени хора от системата на МВР и те да заемат дадени позиции. Министърът призна това публично в тв ефир. Сега наблюдаваме същото!

- заплашил лично (октомври 2023) министъра на електронното управление Александър Йоловски да наруши Закона за обществени поръчки и да разпредели едни 600 милиона лева на фирми, приближени на ПП-ДБ. Министърът призна това пред Председателсия съвет на Народното събрание и заради заплахите. И продължава и сега да ходи с охрана!

- рекетирал в навечерието на втория тур на местните избори (ноември 2023) лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ако не бъде избран Васил Терзиев за кмет на София, правителството на Денков пада. Борисов разкри публично това пред медиите.

- правел списъци на българи в чужбина, които искаше да вкарва в специалните служби. "Може да внесем от чужбина главен прокурор, шеф на КПКОНПИ и хора за службите за борба с корупцията" (2022).

- излъгал в австрийския парламент (октомври 2023), че причината за неприемането ни в Шенген е липсата на реформа в българските служби. Лъжата му бе разобличена публично от шефа на Националния съвет на Австрия Волфганг Соботка, което постави страната ни в унизително положение.

- саморазкри се като изборен фалшификатор - призна (май 2023), че ала-бала с Радев му е утроило резултата на изборите.

- излъгал (април 2023 ), че баба му е лежала в концлагера "Белене", където не е имало затвор за жени. Нито пък е била репресирана по политически причини.

Списъкът с лъжите, които Кирил Петков бълваше, нямаше край!

Кой се стресна?

Кой реагира адекватно?

Който и друг да беше сътворил 1/10 от това, което Кирил Петков надроби за три години, отдавна щеше да бъде изхвърлен от обществената сцена и забравен.

Трябваше някой да удари по масата. Ако бяхме държава! И ако не се ослушвахме какво ще каже посолствоТО.

Написах го на 30 април 2024-а.

Защото всички виждаха, че Кирил Петков е вреден за държавата човек.
И опасен. Че е патологичен лъжец, който произвежда лъжи, интриги и безумия със скоростта на дишането си.
Че е рецидивист в гафовете си и в прегазването на законите.

Че е невменяем за действията си като политик. Не съзнава кое може и кое не, кое е законно и кое не е, кое е допустимо за правовата държава и кое е абсолютно забранено - че е отчайващо безотговорен за последствията от постъпките си на политическата сцена.

И дори посолствоТО вдигна ръце от него. Но късно!

В този устрем да се газят правилата, поведението на Кирил Петков беше абсолютно недопустимо - непредвидимо, невротично, нелогично, несистемно. Беше обладан от манията, че той оправя цялата държава.

Той арестуваше, той вкарваше в затвора, той пращаше политици в пенсия, той редеше пасиансите на държавните дела с енергията на вторачена в кристалното кълбо врачка.

Петков тиражираше купища неистини, без да ги осмисля; битуваше с илюзии, които изкривяват реалността. Като тази нощ!

Живееше със схеми до степен на налудност за мащабни сделки и за овладяване на службите. Действията му бяха провал след провал в измислен свят, който съществува по негови си правила на обяздване. Това е диагноза, която бившата пиарка на ПП-ДБ Диана Дамянова обясни така: "Две години ПП носеха пистолет в джоба си, зареден и без предпазител"

Кирил Петков трябваше да бъде отстранен от всякакво участие в политическия ни живот. Навреме! Защото всички виждаха, че поведението му е съотносимо към други институции в държавата и политиката не трябва да бъде неговият терен.

Тогава трябваше да се задвижи правораздавателната система в държавата и да влезе в основните си функции - за нарушаването на законите на страната Кирил Петков трябваше да носи отговорност като всеки обикновен българин.

Днес всичко това ни се стоварва като опасност, която обществото само е отгледало. Може да допуснеш веднъж да те излъжат, може и втори път да се излъжеш, но не може осъзнато да продължиш да живееш в лъжа, която шарлатанията е превърнала в норма на поведение.

Не може да дадеш настоящето и бъдещето си на изпечени мошеници, които едновременно с това са обсебени и от лудост.

И сега, когато отново сме пред избори, пак ще бъдем изправени пред тази лудост - ще я приемем ли, можем ли да управляваме с нея, това НЕЩО става ли за управленец, става ли за партньор, става ли изобщо за политик?

И понеже участниците в политическия процес, знам че имат отговор на този въпрос, време е да го оповестят, преди да ни накарат да ходим отново пред урните.

И да се изправим пред поредната ОГРОМНА ЛЪЖА!

(Б.А Среднощният пост на Кирил Петков показва, че той чете Епицентър.бг непрекъснато. Това може само да ме радва. Може пък нещо да вдене от това, което пиша)


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 110 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боже мили ,

    136 56 Отговор
    Прелюбодейката , разбила семейството на Найден Андреев , вечна му памет , както и винаги около тези , които са на власт , взела да ми бръщолеви небивалици , както винаги без съвест и срам !

    Коментиран от #31, #42, #68, #91, #93

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сила

    115 46 Отговор
    В тия екстремни жеги не трябва да се включва фурната и да се пекат баници .... Е го , Баничарката мадам В. яко я е напекло !!!

    Коментиран от #94

  • 5 Ахмед

    133 37 Отговор
    Я Валерия е минала на дебелата страна. Забрави, стария, ерудиран и скъп сокол.
  • 6 Вълк единак

    127 29 Отговор
    Валерия Велева e говорителката на Герб-ДПС.

    Коментиран от #21, #54

  • 7 Анонимен

    116 30 Отговор
    Това, че Киро не е наред с главата го знаем всички,но това прави ли Пеевски приемлив. Киро поне го няма в Магнитски.

    Коментиран от #14, #64, #97, #110

  • 8 С вечната

    100 21 Отговор
    фризура като за манифестация от соц строя !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Маймунската Шарка

    29 48 Отговор
    Леля Асена да внимава, че я дебна, а Парапета да мирясва.
  • 11 Пффф

    111 21 Отговор
    Тази долна пеевска разпярасница не може за едно да квичи срещу Кирил Петков - че е откраднал. За разлика от този, чийто подметки целува, на когото, като прокажен, е забранено да се докосва до американски юридически лица заради корупция. Това казва всичко за нейната тотална липса на морал.

    Коментиран от #95

  • 12 Пишман журналистка

    110 18 Отговор
    Малария Велева не беше ли много близка със Сокола?

    Коментиран от #18

  • 13 Говедо

    65 36 Отговор
    Браво на Факти, че дава трибуна на всички плюещи по ПП и Киро. Дерзайте молодци.

    Коментиран от #80

  • 14 Магнитче

    31 13 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Чекай де, оно и за Шиши требваше бая време.
  • 15 Кой какво

    97 13 Отговор
    Тая да каже от кое ДПС е,все с тях се търкаля...

    Коментиран от #56

  • 16 Марко

    48 83 Отговор
    Всички коментари дотук са 100% плюнки по ВВ.
    И нито един контрааргумент по същество.
    Класика в обществото на плъховете!

    Коментиран от #22, #35, #39, #49, #74, #75

  • 17 Анонимен

    82 18 Отговор
    Какво да кажа. Домашна птица от семейство фазанови- мисирка.
  • 18 Сила

    45 6 Отговор

    До коментар #12 от "Пишман журналистка":

    Мнооооооого близко беше , вътрешно даже , така да се каже ....
  • 19 Зоолог

    81 19 Отговор
    На дъртата хиена само плячка й е във фризираната глава. Плячка, ченгесария и соц извращения.
  • 20 Това

    62 8 Отговор
    Спокойно важи за всички политици,а и велева е същата
  • 21 Не само

    87 15 Отговор

    До коментар #6 от "Вълк единак":

    тази е клюкарка, интригантка и особена простакеса. Цял куп лъжи е изръсила, защото вижда, че спонсорите й си отиват, все крупни олигарси и мръсници, Доган, Пеевски, Борисов и цялата граблива орда. Има надежда за България, като отстраним тези кочини.
  • 22 Сила

    56 11 Отговор

    До коментар #16 от "Марко":

    Има и много семенна течност .....по В.В.

    Коментиран от #81

  • 23 Анджо

    48 69 Отговор
    Е, кажете с кое не е права, всички факти изложени са цялата истината. Нея може да я плювате за стари прегрешения, но поне казва истината.
  • 24 Баце ЕООД

    31 40 Отговор
    Нимой бъде, нима Кирото е тъпо, лъжливо момче?
  • 25 НЕ ЗНАМ

    48 60 Отговор
    на кой е говорител тая, но знам че бандата на Киро лъжата и кокорчо ни нанесоха такива щети че и внуците ни ще плащат!!! а да ги изберем пак ние сме си мазохисти бием дуспата и после търсим вратар да я хваща! от трън та на глог че е по висок с тия измикяри...
  • 26 Просто човек

    52 9 Отговор
    Мадам В... повече не е нужно...
  • 27 ЕДГАР КЕЙСИ

    30 51 Отговор
    МНОГО ХУБАВО ОПРЕДЕЛЕНИЕ "ПЛЯЧКАДЖИИ" КОЕТО Е ДАЛА ................ ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА НА "ПРОМЯНАТА" ....................... А ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА МИСТЪР К(ЕЛ)ЕШ Е "ХИЕНА" ................... ФАКТ !
  • 28 стига клишета

    32 20 Отговор
    Радев няма никаква вина, нито залсуга за оставането на ПП на политическата сцена.
    Ако и вънпна подкрепа някмат, то 16-те им процента на пореден вот са си една мака мистерия.

    А материалчето което сте споделили е крайно слабо.
    Едно реване и позициониране в личен план, маскирано като "анализ".
    Сам оче анализ няма.
    Има едно наметване и напарфюмиране на собствнеото авторово трибуквие.
  • 29 Анджо

    25 45 Отговор
    Тия кадето коментират против нея са най големите анализатори, за това тази държава е на това положение.
  • 30 Не са небивалици

    40 36 Отговор
    А самата истина.Разграничавайте личния живот от професионалния- в дадения случай от написаното!!!Няма нещо от фактите,с което да не съм съгласен!Големия въпрос е кои са тези 15тина% ,които продължават да гласуват за тях????!!!!
  • 31 Град Козлодуй

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Боже мили ,":

    Вярно
  • 32 Е па нормално

    21 2 Отговор
    Като изключим децата под 14 годишна възраст,към 90% от възрастните газят(не спазват" "ЗАКОНА",като например:70% като НЕ гласуват въобще независимо,че по закон гласуването е задължително,90% от шофьорите НЕ нарушават ЗЗДП нарочно или поради непознаването му,за крадци,изманици и убийци незнам колко %-а са, т.н. и т.н...Кво остава за политиците избрани от същото това народонаселение,от които 100% нарушават законите???????!!!!!!!!

    Коментиран от #37

  • 33 Българка

    57 17 Отговор
    Сарайската мадам В да коментира войната между Доган и Пеевски, а не ПП. Тя е говорител на ДПС и е нахранилка там. Интересно защо не говори за разцеплението в ДПС. Там е битката за плячката. Тези изблици на омраза, гняв, оплюване срещу ПП определено са предизвикани от заявките на ПП за битка срещу корупцията ,а знаем къде са дерибеите, обръчите фирми начело с намагнитения корупционер.
  • 34 Озадачен

    50 30 Отговор
    На Малария Велева вече не й ли щат баниците в ДПС-тата, та се е заела да словоблудства?! Кирил Петков е на светлинни години от от вас - и по образование, и по култура. И което е най-важното - по ПОЧТЕННОСТ!
  • 35 Точно

    33 43 Отговор

    До коментар #16 от "Марко":

    Кирчовата трол армия е впрегната да бута каруцата му по баира. С той отгоре и вее знамето, и камшика и крещи нелепици. Щото само това може.
    И забелязвате ли как народът ни измени прилагателното с което го описваше, от прст вече го нарича тп.
  • 36 ЛЕЛЕ

    22 31 Отговор
    тези двамата хубавци и на снимка не искам да ги виждам....
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Читател

    22 31 Отговор
    Мадам В в случая е права,дори и когато е легнала 😁

    Коментиран от #100

  • 39 00014

    40 28 Отговор

    До коментар #16 от "Марко":

    Отличен коментар, затова ти сложих първия плюс. Ненавиждам Пеевски, но не мога да не се съглася с написаното в статията. А тези, които ти сложиха минуси са обречени да живеят в тинята, защото не виждат, че са в нея.

    Коментиран от #77

  • 40 факти и само истински

    19 22 Отговор
    много сте свързани с тия от ПП защо ли? и търкане яко!
  • 41 Дилема

    43 10 Отговор
    МАДАМ кого обслужва в момента? Доган или осиновеният от него Делянчо?
  • 42 Така и

    17 21 Отговор

    До коментар #1 от "Боже мили ,":

    не разбрах, какво е общото между прелюбодейството на списвачката и политическите качества на една провалила се личност. Елементарни внушения.
  • 43 Мадам В.

    40 10 Отговор
    Мадам В. вече мина в бърдака на пеевски :)

    Коментиран от #46

  • 44 Демократ

    29 4 Отговор
    Валерия Велева казва през 2010 г. за Доган: "Просто е бил много засегнат от статията, която написах - "Парите повличат Доган и ДПС". В нея за пръв път поставих въпроса дали Доган след всички скандали, които създава около себе си непрекъснато, може да продължи да бъде начело на ДПС. За първи път някой му го казва в лицето. Той е получавал много критики от всички страни, но никой не е оспорвал неговото лидерство. Написах, че той повече не бива да стои на върха на партията и да я прави мишена на общественото недоволство и агресия чрез своите действия, които са в противоречие с моралните принципи на един политик. Лидерът на ДПС намеква, че атаката срещу него е поръчана от управляващите. " Тогава това е ГЕРБ на Бойко Борисов. Валерия Велева продължава : "Моите отношения с лидера на ДПС винаги са били публични. Всеки мой контакт с него след това е бил материализиран в интервю, коментар, статия. Аз не съм общувала с него за собствен кеф. Контактувала съм като журналист с политик и тази граница никога не е прекрачвана.
    След смъртта на Ахмед Емин, той загуби равновесие. Доган не може реално да преценява ситуациите. И нещо ново, което забелязвам - той се озлоби срещу българите като етнос. За пръв път след смъртта на Емин той започна да казва " вие,българите" и " ние,турците".
    ЧЕТИВО БЕЗ КОМЕНТАР! Това е всезнаещата вечна специалистка, тръгнала от Доган преди 30 години, въртиопашка, която изпълнява задачите,спуснати от мафията. Сега величие Доган като най-великия п
  • 45 Демократ

    16 4 Отговор
    Валерия Велева казва през 2010 г. за Доган: "Просто е бил много засегнат от статията, която написах - "Парите повличат Доган и ДПС". В нея за пръв път поставих въпроса дали Доган след всички скандали, които създава около себе си непрекъснато, може да продължи да бъде начело на ДПС. За първи път някой му го казва в лицето. Той е получавал много критики от всички страни, но никой не е оспорвал неговото лидерство. Написах, че той повече не бива да стои на върха на партията и да я прави мишена на общественото недоволство и агресия чрез своите действия, които са в противоречие с моралните принципи на един политик. Лидерът на ДПС намеква, че атаката срещу него е поръчана от управляващите. " Тогава това е ГЕРБ на Бойко Борисов. Валерия Велева продължава : "Моите отношения с лидера на ДПС винаги са били публични. Всеки мой контакт с него след това е бил материализиран в интервю, коментар, статия. Аз не съм общувала с него за собствен кеф. Контактувала съм като журналист с политик и тази граница никога не е прекрачвана.
    След смъртта на Ахмед Емин, той загуби равновесие. Доган не може реално да преценява ситуациите. И нещо ново, което забелязвам - той се озлоби срещу българите като етнос. За пръв път след смъртта на Емин той започна да казва " вие,българите" и " ние,турците".ЧЕТИВО БЕЗ КОМЕНТАР! Това е всезнаещата вечна специалистка, тръгнала от Доган преди 30 години, въртиопашка, която изпълнява задачите,спуснати от мафията. Сега величие Доган като най-великия пол
  • 46 Морски

    15 3 Отговор

    До коментар #43 от "Мадам В.":

    Съгласен!
  • 47 КИРО ЖЪРТЪ

    36 7 Отговор
    КОЙ. ГО. КАЗВА. МЕТРЕСАТА. НА. ДОГАН
    ВАЛЕРИЯ. ВЕЛЕВА, КОЛКО. ГОДИНИ. ТИ
    ПАПКАШ. ПАРИ. ОТ. ДОГАН. ЗА. ДА. МУ ПОДДЪРЖАШ. И ИМИДЖА. НА. ГОСПОД. В ДПС,
    ЗАБЛУЖДАВАЙКИ. БЪЛГАРСКИТЕ. ТУРЦИ. ЧЕ. АКО
    НЕ. Е. ТОЙ. ЧЕ. ПАК. ЩЕ. ИМ. ВЪРНАТ
    БЪЛГАРСКИТЕ. ИМЕНА, ПЪЛНА. ЛЪЖА, ДПС. Е. НАЙ. ГОЛЕМИЯТ. ДУШМАНИН. НА. ТИЯ. ОТРУДЕНИ
    ХОРА. ТО ГИ. ДЪРЖИ. КАТО. РОБИ. НА СИНДЖИР.
    ТИ. СИ. БЕШЕ. МЕТРЕСА. И. ПО. БАЙ. ТОШОВО. ВРЕМЕ
    ТАКА. ЧЕ. ИМАШ. ГОЛЯМ. ОПИТ.
    ТИ. НЕ. СИ. ЖУРНАЛИСТКА ТИ. СИ МНОГО. ДОБРЕ. ПЛАТЕНА МАНИПУЛАТОРКА. НА. ОБЩЕСТВЕНОТО
    МНЕНИЕ.
  • 48 Така е

    27 27 Отговор
    Много точно е описала просто Киро
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дрън дрън

    36 10 Отговор
    Жалка ТЪПАНАРКА. Хайде джанъм знаем те много добре. ДПС ЛИЗАЧКА. Ей това нашите медии и те срам нямат, давайки трибуна на подобни мръшлячи и мръшлячки. И колко припечели днес МАДАМ? Гнусна си, нищо ме зализваш косите. И на тази оясета мръсниза ППДБ виновни за ставащото в последните 15 изцяло МУТРЕНСКИ години. Справка - имотно състояние на Агентите Буда и Сава, феноменалния намагнитен Дебелян и техните авери. Тогална БЕЗРАМНИЦА И МРЪСНИЦА!
  • 51 оня с коня

    27 27 Отговор
    Аз за СТИЛА ,ГРАМОТНОСТТА И БЕЗПОЩАДНАТА САТИРА пиша на Велева ОТЛИЧЕН 6.
  • 52 Отвратителна

    27 12 Отговор
    свинска пача!
  • 53 българка

    32 4 Отговор
    Еха, няКОЙ насъска кучетата, за да отклони вниманието от бандитите, които ограбиха България. Същите сега се преструват на жертви, защото няКОЙ им е дал 150 милиона насила. Наистина ни смятат за малоумни.
  • 54 каскетя

    26 4 Отговор

    До коментар #6 от "Вълк единак":

    По-точно е ДПС-Герб . Все пак трябва да се знае кой е шефът.
  • 55 мадам

    35 8 Отговор
    хаха Велева, Вурвата на Сокола, получила катарзиc и минала на страната на Шишкавия.... 🤣🤣🤣
  • 56 Бийк

    28 6 Отговор

    До коментар #15 от "Кой какво":

    Е как кое депесе
    тоя пасквил идва защото
    Киро директно нападна Прасеевски
    Мадам В по пантофи и жартиери нещо много нервна ми се види ,което е добра новина

    Коментиран от #65

  • 57 Даа

    17 17 Отговор
    Дойдоха да ПаПат яко !
  • 58 ПИТАМ

    23 16 Отговор
    СРАМ!
    ВЕЛЕВА, ХУБАВО ОПИСВАТЕ КИРЧО, ПРАВА СТЕ, ТАКА И Е, НО ЗАЩО ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА КАТО ТОЙ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТЯХ В МОМЕНТА КОГАТО ГИ ВИДЯ, ЧЕ СА ШАРЛАТАНИ, ДАЖЕ ТОЙ ПЪРВИ ГИ НАРЕЧЕ ТАКА? ПИТАМ ВИ, РЕДНО ЛИ Е ВЪВ ВСЯКА ВАША СТАТИЯ, КОЯТО ИЗЛИЗА ДА ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА, НИМА НЕ ПОКАЗА, ЧЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ КИРЧО И ШАЙКАТА МУ, ТА ВИЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕПРЕКЪСНАТО ЗА ЕДНА ГРЕШКА, ВСЕКИДНЕВНО ДА МУ ВАДИТЕ ОЧИТЕ, ПРАВА ЛИ СТЕ?
    НА ВАС ВАДИ ЛИ ВИ ЕЖЕДНЕВНО НЯКОЙ ОЧИТЕ, ЧЕ БЯХТЕ МЕТРЕСА НА ДОГАН ЗА ПАРИ И ВЛАСТ? ПОВТАРЯ ЛИ ВИ ГО КАКТО ВИЕ ГО ПРАВИТЕ - КАТО ПИЯВИЦА СТЕ СЕ ХВАНАЛИ И ПЛЮЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, ХИЛЯДИ ПЪТИ?
    ЗАЩО ТОВА НЕ ГО НАПРАВИТЕ И ЗА БОРИСОВ, ЧЕ ОГРАБИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ПО 9 МИЛИАРДА НА ГОДИНА - 12 ГОДИНИ /ПО ДАННИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ТОВА НЕ Е ЛЪЖА/, ЗАЩО НЕ МУ ВАДИТЕ НА БОРИСОВ ОЧИТЕ, ЧЕ ТОЙ ПОДКРЕПИ ПРОМЯНАТА В КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАТОВА СТАНА БОЗАДЖИЙСКИ ТЕФТЕР, ЗА ДА Е ТОЙ ВИНАГИ НА ВЛАС, А ПО ДОГАН ЗАЩО НЕ ПЛЮЕТЕ, ЧЕ ДПС СЪЩО ПОДКРЕПИ ПРОМЯНАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА - ЗАЩОТО МУ БЯХТЕ МЕТРЕСА? ВИНОВЕН ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА ЗА ПРОМЕНИТЕ, КОИТО СТАНАХА ТОЧНО В НЕГОВАТА ЧАСТ ДА МУ ОТНЕМАТ ПРАВАТА, ТА НЕГО ПЛЮЕТЕ? ОЧИТЕ ЛИ ТИ ИЗВАДИ ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ С ТАКАВА ЖЛЪЧ ГОВОРИШ СРЕЩУ НЕГО? СРАМ И ПОЗОР ЕЖЕДНЕВНО ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ПРАВИТЕ ТОВА, СЯКАШ НАРОДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ МНОГО ПАРИ ОТ ГЪРБА ИМ ЗА ДА РЪСИТЕ ПОМИЯ И ТО СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА?
    БОКЛУКА ВИНАГИ ОСТАВА БОКЛУК, "МАДАМ В."!

    Коментиран от #71, #106

  • 59 бай хасан

    13 11 Отговор
    къде е прокуратурата защо не се самосизира и лена киро идруги в панделата при бай ставри ке тотогава ще се управим или съдебната сисисгема христя я управи за 25 години депутатстване и сега излезе в заслужена почивка аферим ице
  • 60 Ана простата

    21 5 Отговор
    Интересно, много интересно неуважаема Г-жо МАЛАРИЯ.
    Я пак ни посочете на нас простите овце.
    Та кой ПЛЯЧКОСВА в последните 15 години простите българи? НАИСТИНА СТЕ БЕЗРАМНА. И явно много алчна. Внимавайте, може и се задавите тетко.
  • 61 Анализатор

    17 4 Отговор
    Велева, ти сега чия метреса си, турска или свинска или едновременно и двете..?
    Да не постави ново начало в карирата си на ибрикчийство в ДПС?
  • 62 Хаха

    17 10 Отговор
    Намерил се кой да го каже - мутресата на Доганя. Значи ПП са на правия път.
  • 63 Без Киро ПП може да дръпне

    9 16 Отговор
    Без Киро ПП може да дръпне малко повече гласове
  • 64 Киро никъде го няма

    13 11 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    В смисъл хич го няма.
  • 65 Той Киро е невинен

    10 13 Отговор

    До коментар #56 от "Бийк":

    Той Киро е невинен, ама сега, видиш ли, му извадили греховете наяве.
  • 66 уйко калеко

    12 13 Отговор
    ,,ЗАЩО ТОВА НЕ ГО НАПРАВИТЕ И ЗА БОРИСОВ. ЧЕ ОГРАБИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С 9 МИЛИАРДА НА ГОДИНА(12 ГОДИНИ),,-ЦИТИРАМ ВАС. Само не можах да разбера тези 9 милиарда на година какво са шикалки ли са? БОРИСОВ НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ 12 ГОДИНИ,А НЯМА ЧИСТО И 10 ГОД. За тези 12 години които пишеш има едно правителство на ОРЕШАРСКИ (29 МАЙ 2013 Г-6 АВГУСТ 2014 Г.)ТАКА ЧЕ ВИ МОЛЯ ДА УТОЧНИТЕ БОРИСОВ КАКВО Е КРАДЯЛ ПО 9 МИЛИАРДА НА ГОДИНА. За статията ако се провери по дати и периоди ,които посочва авторката, мисля,че ще се окаже на поне 90% вярна.
  • 67 германеца

    17 9 Отговор
    Г-жа Велева все още страда от разцеплението в ДПС . Разбирам, че не и е лесно , но нека не прехвърля вината за отминалата си младост на Кирил Петков , Лена Бориславова и други неудобни за нея личности . Все някога на човек му се налага да се примири , че времето му е минало .
  • 68 инфо

    9 14 Отговор

    До коментар #1 от "Боже мили ,":

    Благочестиви и нравствено извисени г-не/г-жо, кое от написаното не е вярно. Бихте ли коментирали по съществото на публикацията.
    П.П. ...и не споменавайте напразно името Божие.
  • 69 МДАМ

    8 10 Отговор
    Самата истина.
  • 70 дон

    16 7 Отговор
    Валерия е личната вещица на ДПС.
  • 71 уйко калеко

    9 11 Отговор

    До коментар #58 от "ПИТАМ":

    Коментар нм 66 е отговор на вашия ном 58. ЛЮБИМИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ НАЛОЖИ КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА, А ПОСЛЕ ГИ НАРЕЧЕ ШАРЛАТАНИ..ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ НАЙ ПОДХОДЯЩА Е ПРИКАЗКАТА ЗА ГРАДИНАРЯ И МЕЧКАТА.МИСЛЯ ,ЧЕ БЕШЕ ПЕРСИЙСКА ,НО ОСТАВЯМ НА ВАС ДА Я ПОТЪРСИТЕ И ДА СЕ ОСВЕДОМИТЕ.КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО.

    Коментиран от #96

  • 72 Безкрайните манипулации

    16 7 Отговор
    На тази политическа проcTuTyTka!
  • 73 Реалист

    15 9 Отговор
    Това същество Велева пак изпълзя. Не и публикувайте герберските коментари
  • 74 Морков

    14 7 Отговор

    До коментар #16 от "Марко":

    Да другарю, защото по-важно от това какво е казано, е КОЙ го казва. Когато ПЕЕВ или ТИКВУН ти говорят за спаведливост и борба с корупцията има ли значение какво казват? Ето, същото е и с тази баба. Тя казва неща които може и да не мисли, защото така й е казано. За това нея обсъжаме а не казаното, то е без значение и вече знаеш защо.

    Коментиран от #83

  • 75 инфо

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "Марко":

    Поздравление Марко. Майсторска къса реч точно в десятката.
    Ясно ти е, че посредствените няма да ти простят...
  • 76 хххх

    14 7 Отговор
    Платената от Буци ще пише срещу ПП/ДБ .
  • 77 инфо

    9 5 Отговор

    До коментар #39 от "00014":

    И аз ти слагам плюс за коментара(както и на Марко)! Доволен съм, че все още има разумни хора, които ясно показват позиция.
    (една добронамерена препоръка - Пеевски и такива като него не си струват силните емоции, дори и да бъдат "ненавиждани" )
  • 78 Минчо

    11 13 Отговор
    Успех за ПП.!!!
  • 79 Тази е

    9 5 Отговор
    от подлогите на доганчо! Сега може и да е поразширила кръгозора си!

    Коментиран от #82

  • 80 ПРИПОМНЯНЕ

    9 9 Отговор

    До коментар #13 от "Говедо":

    Голуеми фортиции разиграват значи...от ПП! Веднага след като взеха властта 2021 г., наградиха предишния руски посланик Макаров с орден «Мадарски конник» 1-ва степен, но му го връчиха лично в Москва...., защо? А Бойко изпроводи Макаров на приема в посолството, като се облечe с тениска.
  • 81 Марко

    12 6 Отговор

    До коментар #22 от "Сила":

    Очевидно така си се заплеснал по семенната течност, че не си видял нищо друго, освен нея. А в текста на ВВ има доста конкретни факти и аргументи.
    Но онези, които са завършили семинарията, все по семенни течности се заглеждат, това е част от обучението там....
    Изказвам съболезнования, семинаристе😉🤣
  • 82 уйко калеко

    17 9 Отговор

    До коментар #79 от "Тази е":

    Не знам на кой е подлога ВЕЛЕВА ,но статията й е на поне 90% вярна за съжаление. ПП-ДБ наистина излязоха ,,ШАРЛАТАНИ, ,Единствения от тяхната група (ХР .ИВАНОВ) постъпи както трябва и си подаде оставката.
  • 83 Марко

    7 13 Отговор

    До коментар #74 от "Морков":

    Уважаеми недругарю, не е зле да се осведомите, че максимата "не е важно какво се казва, а кой го казва!" е болшевишки лозунг. От което следва, че твои другари са болшевиките.
    Честито, недругарю!

    Коментиран от #98

  • 84 Сократ

    17 1 Отговор
    Че то Симеончо алкохолика и игроман проточи крак. Всеки вече знае, че се идва в България с големи приказки, за да краде като за последно. Примери бол. Децата на предишните комунистически деятели, умно окрали България, сега са тук. Я кмет, я премиер, я министър.
  • 85 ААА, ГРЕШКАТА Е ВЯРНА!

    16 7 Отговор
    НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ Е 100% ВЯРНО И Е КАЗВАНО МНОГО ПЪТИ ОТ РАЗЛИЧНИ НАБЛЮДАТЕЛИ, ПОЛИТОЛОЗИ И АНАЛИЗАТОРИ. ОЩЕ ЩОМ ВДИГНА ЮМРУКА И ПОВЕДЕ ТЪЛПАТА С НОСАЧИТЕ НА КОВЧЕЗИ, БЕСИЛКИ И ХВЪРЛЯЧИТЕ НА РИБА, ЯЙЦА, УШИ, ОБУВКИ И ПОДПАЛВАЧИ НА СЛАМА СТАНА ЯСНО, ЧЕ ПОМИЯРИ ЩЕ НАПЪЛНЯТ ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА. Е, ЧЕТИРИ ГОДИНИ САМО ЧАЛГАРИ, ШАРЛАТАНИ, ДАМАДЖАНИ И ЛГБТ ИЗВРАТЕНЯЦИ СА НАЧЕЛО!
  • 86 То да видиш

    3 1 Отговор
    “…като новия месия, коЯто …”, коЙто Велева, коЙто.
  • 87 Очакваш

    8 5 Отговор
    В очакване сме вече 30 год да напишеш за героичното управление на пожарникара охранител доктор на приказките футболист над футболистите строител на калпави магистралки велик политик който ги такова с 200 умеещ както да печели избори така и да пълни нощни щкафчета с Евра и златни кюлчета човека от Банкя .След това напиши за почетния ага Сава за другият герой ДП от ДПС . И защо непрекъснато критикувате хората които се опитва да направят нещо в полза на всички нас с законни промени в всички органи на управление а другите герои ги пропускаш
  • 88 Георгиева

    6 5 Отговор
    Госпожо Велева, сравнявайте крадците с крадци, мошениците с мошеници, не използвайте Цола Драгойчева и Нора Ананиева в своите анализи, защото откривате простия факт колко далече стоите в политическия анализ за сметка на парвенюшката клюка!
  • 89 Ти да видиш ...

    4 2 Отговор
    А тези, дето лаят по медиите, не лаят за плячка, за кокал. 🍗 ;)
  • 90 Стършел

    7 6 Отговор
    Мадам В, много жлъч, омраза, думи неприсъщи на обективен човек. Абсолютно видно, че написаното е поръчка, но тя не се свени да пише поръчково десетки години. Такива писачи са без никакъв морал, което е очаквано. Колкото и истини да напишат, такива особи не могат да прикрият мърсотията в душите си и остават дамгосани за цял живот! Да си метреса, душевно и физически на най-големите крадци, довели България в задния двор на Европа е долно и срамно!
  • 91 Прелюбодейката

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Боже мили ,":

    ще отговаря за това пред Бог в деня, в който се изправи пред Него. Но ако е осъзнала греха си и се е показва за това - Бог и е простил. Но това, което е написала е ИСТИНА ! Та, както Христос е казал : "Божието - Бог, кесаревото - на Кесаря"

    Коментиран от #103

  • 92 Гост

    5 5 Отговор
    То е ясно ,че никой не е стока там в парламента ,просто свестен човек не може да бъде допуснат ,и да просъществува.Но заслугата на КИРУ И КОКОРУ е неоспоримо голяма България да се набълбука допълнително с милиарди външен дълг лично от тези ХАРВАРДСКИ МУШМУРОЦИ .Хората се подлъгаха ,и им повярваха отначало,после самите те си повярваха че могат да управляват ,след това властта им се услади много ,и отрязаха Мария Габриел ,както беше уговорката.Лазеха по нервите на Боко .....и пак на поредни избори .....в очакване на Месия,Спасител на Бг ,който скоро няма да се появи ,а само същите политически маймуни ,включително и Харвардските ,всички там ще се джавкат за глупости ,кой бил по по ,най комунист ,кой бил виновен за туй ,или онуй ,циркът ще е пълен ,важните проблеми на Бг за решаване ще си стоят в ъгъла .За всеки там България не му е във фокуса ,а ФОКУСЪТ МУ Е ДА УПРАВЛЯВА ,ДА Е В НЕГО ВЛАСТТА ,и така ще си върви кервана ,и Бг ще затъва още.Само едни други се ОБВИНЯВАТ ,и хич не им е на акъла ....бедната държава да СПАСЯВАТ!!!
  • 93 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Боже мили ,":

    То е ясно ,че никой не е стока там в парламента ,просто свестен човек не може да бъде допуснат ,и да просъществува.Но заслугата на КИРУ И КОКОРУ е неоспоримо голяма България да се набълбука допълнително с милиарди външен дълг лично от тези ХАРВАРДСКИ МУШМУРОЦИ .Хората се подлъгаха ,и им повярваха отначало,после самите те си повярваха че могат да управляват ,след това властта им се услади много ,и отрязаха Мария Габриел ,както беше уговорката.Лазеха по нервите на Боко .....и пак на поредни избори .....в очакване на Месия,Спасител на Бг ,който скоро няма да се появи ,а само същите политически маймуни ,включително и Харвардските ,всички там ще се джавкат за глупости ,кой бил по по ,най комунист ,кой бил виновен за туй ,или онуй ,циркът ще е пълен ,важните проблеми на Бг за решаване ще си стоят в ъгъла .За всеки там България не му е във фокуса ,а ФОКУСЪТ МУ Е ДА УПРАВЛЯВА ,ДА Е В НЕГО ВЛАСТТА ,и така ще си върви кервана ,и Бг ще затъва още.Само едни други се ОБВИНЯВАТ ,и хич не им е на акъла ....бедната държава да СПАСЯВАТ!!!
  • 94 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    То е ясно ,че никой не е стока там в парламента ,просто свестен човек не може да бъде допуснат ,и да просъществува.Но заслугата на КИРУ И КОКОРУ е неоспоримо голяма България да се набълбука допълнително с милиарди външен дълг лично от тези ХАРВАРДСКИ МУШМУРОЦИ .Хората се подлъгаха ,и им повярваха отначало,после самите те си повярваха че могат да управляват ,след това властта им се услади много ,и отрязаха Мария Габриел ,както беше уговорката.Лазеха по нервите на Боко .....и пак на поредни избори .....в очакване на Месия,Спасител на Бг ,който скоро няма да се появи ,а само същите политически маймуни ,включително и Харвардските ,всички там ще се джавкат за глупости ,кой бил по по ,най комунист ,кой бил виновен за туй ,или онуй ,циркът ще е пълен ,важните проблеми на Бг за решаване ще си стоят в ъгъла .За всеки там България не му е във фокуса ,а ФОКУСЪТ МУ Е ДА УПРАВЛЯВА ,ДА Е В НЕГО ВЛАСТТА ,и така ще си върви кервана ,и Бг ще затъва още.Само едни други се ОБВИНЯВАТ ,и хич не им е на акъла ....бедната държава да СПАСЯВАТ!!!
  • 95 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Пффф":

    То е ясно ,че никой не е стока там в парламента ,просто свестен човек не може да бъде допуснат ,и да просъществува.Но заслугата на КИРУ И КОКОРУ е неоспоримо голяма България да се набълбука допълнително с милиарди външен дълг лично от тези ХАРВАРДСКИ МУШМУРОЦИ .Хората се подлъгаха ,и им повярваха отначало,после самите те си повярваха че могат да управляват ,след това властта им се услади много ,и отрязаха Мария Габриел ,както беше уговорката.Лазеха по нервите на Боко .....и пак на поредни избори .....в очакване на Месия,Спасител на Бг ,който скоро няма да се появи ,а само същите политически маймуни ,включително и Харвардските ,всички там ще се джавкат за глупости ,кой бил по по ,най комунист ,кой бил виновен за туй ,или онуй ,циркът ще е пълен ,важните проблеми на Бг за решаване ще си стоят в ъгъла .За всеки там България не му е във фокуса ,а ФОКУСЪТ МУ Е ДА УПРАВЛЯВА ,ДА Е В НЕГО ВЛАСТТА ,и така ще си върви кервана ,и Бг ще затъва още.Само едни други се ОБВИНЯВАТ ,и хич не им е на акъла ....бедната държава да СПАСЯВАТ!!!

    Коментиран от #105

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Баба

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Киро е лековерен и наивно добронамерен за да прави правителство с ГЕРБ и другите Това беше огромна и непоправимо грешка и затова хората нямат доверие и те няма да гласуват Безсилни сме мафията си има държава За милиони няма закони а за кокошка няма прошка Кьовеши ще съди някакъв за кокошки Господин Магнитски раздава правосъдие и колко банки ще фалира
  • 98 Морков

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Марко":

    Лесно ви е на вас да слагате етикети, но ти дадох пример, който не можеш да обориш. Огромно значение има КОЙ е човекът и защо го казва. Знаеш го отлично, но се чудиш как да защитиш незащитимата си позиция.
  • 99 Казуар

    2 1 Отговор
    Валерия Правешка как разбра, че са дошли за плячка, да си затваря устата, че Господ вижда. В началото на демокрацията беше голям душманин на СДС. Една съпруга на таксиметров шофьор уби детето си, обвиниха правителството на СДС и подлъгаха таксиметровите шофори да протестират. Тогава тя възкликна - България уби дете.
  • 100 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Читател":

    Г-жа Келева защо не си затвори г олямата уста? Писнаха ни нейните злобни коментарии по адрес на ПП. Да напише нещо и за доскорошните си плащачи от ДПС.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дон Отворко

    0 0 Отговор
    ТОВА ГО ПИШЕ СЛУГ.ИНКАТА ВЕЛЕВА НА ГЕРБ, КОЯТО ИСКА САМО БОЙКО И ДОГАН ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА И ТЕХНИТЕ КУКЛОВОДИ!БОЙКО ПРИБРА НАД 10млрд.€ народни и европари за 12г. И КОГАТО МУ ПРЕСЪХНА ИЗВОРЧЕТО АКТИВИРА КУЦО И САКАТО ДА ПЛАЧАТ ЗА РЕЖИМА МУ, КОЙТО ХРАНЕШЕ САМО ГЕРБерите и с.л.угите им!!! Бойко ненавижда обикновените българи, които не са ГЕРБери, особено пенсионерите!!! Гр.абеше милиарди, а не увеличаваше заплати и пенсии, пречеше на малкия и среден бизнес, който не му се отчиташе го уни.щожаваше. ТОВА Е НАЙ-СРАМНИЯ ПЕРИОД НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1878-2019г. ПО-П.РОСТ ПРЕМИЕР от Му.т.р.а.т.а НЕ СМЕ ИМАЛИ!!!
  • 103 до оная с километража

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Прелюбодейката":

    Покаяние означава повече да не грешиш.
  • 104 Дунчо55

    0 0 Отговор
    Трябва да ти забранят " вестника," От теб по голяма лъжкиня няма! Язък че си журналист Скъсана диплома! Епицентърът е една локва! И то с много кал!!!!
  • 105 Експерт

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "Гост":

    Тъ.пчо, знаеш ли колко е Външния дълг на България....23,7% от БВП, а средният за ЕС е. 85% при допустим -60% по Маахстритските критерии??? РАБОТИ ПОВЕЧЕ, А НЕ Д.РАСКАЙ ПО ФОРУМИТЕ ГЛ.УП.ОТЕВИНИ!!!0
  • 106 Дон Отворко

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "ПИТАМ":

    РЕЗИДЕНТЪТ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ПП, ЗАЩОТО Е СЛ.УГА НА РУСКОТО Д.ЖУ.ДЖЕ-ИМПЕРАТОР И Е ЕВРОАТЛАНТИК САМО НА ДУМИ!!!ЦЯЛАТА ПАП.ЛАЧ -РУ.С.О.Р.ОБИ, КАТО ТЕБ ВЪРВЯТ СЛЕД ХАСКОВСКИЯ КАУН.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 SDEЧЕВ

    2 0 Отговор
    От коментарите тук,разбрах,че журналистката е лош човек,но не разбрах за кое точно лъже. Точка по точка истината,,,- шарлатанин класик. И като всеки добър шарлатанин има много последователи,които управляват автомобили на ток,произведени в Ловеч.Цензурирайте обидните ми думи
  • 109 ганю

    1 0 Отговор
    честото цар Киро, принцеса Парапетка, щерка им дея(богиня)
    и цяла българия на хея на злодея

    кеф отзад ще ви огрее
    славей весело ви пее
    нещо чини ми сте прости
    и дошли сте ми на гости

    тука здраво да крадете
    всичко тук да о.с.е.р.е.т.е
    преди вази краде Бою
    и Доган като разпран
  • 110 Йовчо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    Засега го няма в Магнитски.
  • 111 ИНЖ1

    1 0 Отговор
    Стана като "национален спорт" да се плюе ППДБ!!!!