18 Август, 2024 16:00 4 479 50

Гамизов: За 15 години Борисов и Пеевски успяха да превърнат #bulgaria в свой образ и подобие

  • 15 години-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • българия-
  • подобие

Всичко, буквално всичко наподоби в България това, което представляват тези хора - дълбока близкоизточна семплост, простота и неграмотност на анаболи от русоробска варварщина, и всичко съчетано с алчност и лакомия от мащабите на китайски комунист или руски олигарх

Гамизов: За 15 години Борисов и Пеевски успяха да превърнат #bulgaria в свой образ и подобие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За 15 години Бойко Борисов и Делян Пеевски успяха да превърнат #bulgaria в свой образ и подобие, а Радев в техен естествено породен враг и конкурент, но не в някакво добро, а само да ги измести и върши същото.
Всичко, буквално всичко наподоби в България това, което представляват тези хора - дълбока близкоизточна семплост, простота и неграмотност на анаболи от русоробска варварщина, и всичко съчетано с алчност и лакомия от мащабите на китайски комунист или руски олигарх.

Ще сме в безизходна ситуация, докато тези тримата не се пенсионират сами и заминат в изгнание или не ги пенсионираме в едно с прокситата им като Асен Василев.
Хубавото е, че 75% от българите бойкотират изборите, което ще рече горните са нелегитимни, както го говоря от отдавна и представляват само себе си и зависимите от тях.
Но с това се изчерпва всичко хубаво, а разрухата и разбойничеството тепърва ще достигат невиждани още по-големи черни висоти.

Коментарът на автора е публикуван на неговата Фейсбук страница


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    19 72 Отговор
    Борисов не управлява от 4 години, но автора на статията явно не го е разбрал или се опитва да му припише провала на промяната и Радев.

    Коментиран от #7, #11, #20

  • 2 гном

    18 1 Отговор
    какво е bulgaria ?

    Коментиран от #6

  • 3 Това е самата истина!

    50 5 Отговор
    Потвърждението виждаме ясно навсякъде около нас всеки ден...

    Няма как държавата да попадне в ръцете на напълно пропаднали хора и да се оправи.
  • 4 гадовете

    60 3 Отговор
    Съдраха я тази държава !!!! И вместо да са осъдени до живот ,те пак искат да крадат и убиват !!

    Коментиран от #35

  • 5 ПРЕСТЪПНИК ДОЛЕН

    44 9 Отговор
    Боко управлява все още а Вие сте ...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българка

    72 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Борисов и Пеевски не са спирали да управляват. Всички държавни структури ,армия държавни калинки, Прокуратира, съд, силови институции, регулатори, насзори са хора на ГЕРБ-ДПС. И точно за това няма реални реформи, няма осъдени от върхушките на това ОПГ, което разграби България и системно,стабилно унищожава българите
  • 8 Когато Няма

    16 30 Отговор
    Когато Няма Президент! Става Така!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 .....

    14 45 Отговор
    На този Гамизов все му се превиждат Пеевски,Борисов,Путин.Явно е искал да граби и те не са му дали и затова постоянно говори злобни небивалици.Като е големия енергиен експерт защо нищо не казва за грабежа,който ни направи фатмака мистър Кеш чрез договора с Боташ.Плащаме по 1 милион на ден без нищо да получаваме.Това е все едно да резервираме турски хотел за 13 години и да му плащаме всеки ден по 1 милион без да го ползваме!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 3 дневниа

    13 1 Отговор
    тиа 2 мата ка у на на пик4ара до месец са легнало пологение с букет у ръ цете
  • 13 Сглобарите и статуквото ниубиват

    40 6 Отговор
    СВИНСКА ,ТИКВЕНА КОЛОНИЯ ОТ ЧЕТВЪРТИЯ СВЯТ. ТОВА СЪТВОРИХА.
  • 14 Явно става Въпрос За

    15 1 Отговор
    Явно става Въпрос За Заговор! Защото никоя от участващите страни които имат право да коригират това, не го Правят! Всеобщия инстерес ги Държи!
  • 15 Имало едно време

    10 8 Отговор
    Абе плужак нали те видях
    ме и теб.Май много си охладнял.
  • 16 Симо

    39 1 Отговор
    Защо никой не се сеща че тия 240 улави депутати въобще не са ни нужни Нужни са ни само 100 така ще храниме 100 свине вместо 240
  • 17 Дупничанин

    19 6 Отговор
    Бе, донекъде си прав. Ма простотата не е никак лошо качество, напротив. Виж, ПРОСТОТИЯТА, дет бълват на вълни и двата свински индивида, не само че е лоша, ми и изключително вредна.
  • 18 !!!?

    21 10 Отговор
    България - постсъветска Задунайска губерния, където „Альоша” стърчи величествен и наблюдава с умиление топукането на „въzрожденци”, „величия” и чалга патриоти под пилона с байрака на Мистър Кеш коленичил раболепно в краката на Митрофанова !
    НАРОДЕ ????

    18.08.2024

    Коментиран от #25, #27

  • 19 Анджо

    12 16 Отговор
    Ние знаем много неща за старата власт.
    Но тоя като съвестен гражданин, защо не спря тоя договор,боташ, и защо не спря кокорчо да не тегли нов дълг. Еее, нашето магаре е по мъжко. Доколкото знам Борисов не е теглил заем, или беше когато спасявах банката.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Nехи s

    9 1 Отговор
    Да, странно е, че не казва нищо за Естонеца, който продаваше митничарски постове срещу пликове.
  • 22 Бай той Толстой

    13 7 Отговор
    Този защо сте го пуснали пак от четвърти километър?Кукумицин от класа!Да каже защо съсипаха турбините на Чаира,а не да коментира политика!

    Коментиран от #31

  • 23 За Бойко

    20 3 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.

    Коментиран от #38

  • 24 Карлсон от покрива

    9 0 Отговор
    Спомени за страхотната 2008 година........

    ....На 31.07.2008 в 17,48 ч Драгомир Стойнев го информира, че грешката е в администрацията за това не е внесено на заседанието на МС, но поема нещата и следващият четвъртък (07.08.2008 г.) "минава". Гамизов го предупреждава, че ако стане фал, просто тогава ще стане катастрофата вече".

    Гамизов се интересува дали е говорил с "топ-боса", но Стойнев, който неколкократно му повтаря да не коментира по телефона и го прекъсва отново с думите: "Щото телефонът ми вече се следи-затова, моля те!"

    Ha 3I.07.2008 г. в 21,34 ч и разговора с Вера- Вера Димитрова Джамбазова-Найденова, собственик и управител па "Ориндж Пи Ар" ООД, по повод PR-кампанията му Гамизов споделя, че ,.наште хора днеска почти се обесиха-Станишев и компания!" и ако не са хората във Вашингтон", които са го помолили (Гамизов) да им даде последен срок до следващия петък, в буквалния смисъл на думата, тия пичове просто, просто...".

    Утре - депутатските разпечатки, кой е Гамизов и конфликтите в ДАНС с Алексей Петров....
  • 25 чекисть..

    4 10 Отговор

    До коментар #18 от "!!!?":

    Булгурьисьтань е козяшка республика..плескаджии подкрепяики киро-лъжецо,излъга ги за двойното гражданство,за завода за електромобили в ловеч,завод за батерии на мястото на мариците,фалшивите подписи на ленка-адвокатката..му осигуриха пътя към министерския пост..а седемь млн.мишоци плескать и викать бись бись..пазарь дере.
  • 26 Българин 1

    12 9 Отговор
    Г-н Гамизов много точно написано,ПОЗДРАВЛЕНИЕ!!!!
  • 27 Ха хи хо

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "!!!?":

    Ти си безнадежден случай!
  • 28 Вън!

    18 5 Отговор
    Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!

    Коментиран от #34, #43, #46

  • 29 Блез Паскал

    16 2 Отговор
    Първата задача на Борисов беше да купи и опростачи медиите, след което с помощта на продажните Мисирки-журналисти и СОЦИОЛОЗИ започна да манипулира и опростачва Системата.
    Това да купи социолозите беше за него лесно, като да каже някоя простотия в ЕС.
    И последваха вече големите неща :
    Обезличаване на Образованието, Съдебната система, Полицията, Прокуратурата, далавери в митниците, кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо-Саниране, от Спортни залички и Некачествени Магистралки, Велоалейки и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове.

    Коментиран от #33

  • 30 мозъчен техник

    2 9 Отговор
    Гамизчеееееее, аз не ти ли казах вече да млъкваш за Майка Русия? Ще се видим в Белене скоро с теб и няма да имаш и инструмент да работиш на нивата - всичко ще чоплиш с ръце на 40 градуса на сянка, както се полага на враговете на народа след Народен съд!!!!!!!! И няма да те спаси никой укро-нацист!!!!!
  • 31 мозъчен техник

    1 5 Отговор

    До коментар #22 от "Бай той Толстой":

    Писанчев, колега, включи си VPN-a, че светиш от Гърция, а тази орка Гамизов работи с едни литовци да издирва "заплахи" за себе си. Иначе не той счупи Чаира, Тази орка е хитра. Остави нарочно Борисов да си докара аверите от Германия и сега ще изкара Гамизов, че Борисов е виновен за всичко, което не е вярно, защото орката Гамизов нарочно изостави Борисов с идеята да се провали и да го сочи с пръст. Справка - Румен Петков. Лично го чух да го разказва и как Гамизов го е направи нарочно защото е спрял братята руснаци да спасят Чаира с Росатом.
  • 32 Христофор

    4 5 Отговор
    Гамизов е тъпоъгълен, червено тиквеник и некадърник, който за пари е готов да лъже и плямпа по всички медии, които са изпаднали до там да му осигуряват трибуна.
  • 33 Женя

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Блез Паскал":

    По опростачени от Прокопиевите парцаляди са само чалгарските изцепки.
  • 34 Кая

    2 6 Отговор

    До коментар #28 от "Вън!":

    Това се твърди само от променкаджийските крадци и некадърници. А, поддръжниците на умнокрасивитета, в голяма степен, са известни с липсата на мозъчна дейност, като Киртака.

    Коментиран от #36, #37

  • 35 сменете им чипа

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "гадовете":

    За всичко са виновни гъбарите и рибарите.
  • 36 Ахааа

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Кая":

    Досетихме се и ти кой си, а тези двамцата са некадърни като създателя си!
  • 37 освен това

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Кая":

    Пак си писал с грешки!
  • 38 тиририрам

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "За Бойко":

    Абсолютно вярно!👍👍👍
  • 39 ПРИПОМНЯНЕ

    2 4 Отговор
    Машала Гамиз! И понеже Бойко е "русороб" изпроводи предишният им посланик Макаров, като се облечe с тениска, а "новите" от ПП веднага наградиха Макаров с орден «Мадарски конник» 1-ва степен, но връчен му в Москва...., нали? А помниш ли как нашия пРЕЗИДЕНТ мигаше, когато патриарх-полковник „Кирил московски“ публично му се караше?
  • 40 Чудомир

    4 4 Отговор
    Тиквата и Свинята са най-големите политици на нашето време.
    Да са все така живи и здрави и охрананени !!!

    Коментиран от #41

  • 41 Дядо Йоцо

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Чудомир":

    ОХРАНЕНИ !
  • 42 Биби Кинг

    2 2 Отговор
    За тричетри петилетки направихме Матреалиа на Бойковина а ушатия бостанджи- подфърко сътвори Фатмакиа за една -летка.
  • 43 Альоша до к. "вън"

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Вън!":

    Руско , пропусна "Мистър кеш" , р.радев.
  • 44 Масонска ложа "Ориент НАТО"

    2 1 Отговор
    Това означава дебела и страхлива кча
  • 45 Експерт по организациона теория

    1 1 Отговор
    Колкото повече и по-интензивни са страданията и болките на офсете, толкова по-силна е ОПГ Република България. Страданията, болките и пр. на офсете са истинската сила на организацията! Те я оправдават и правят офсете зависими от нея.
  • 46 Нашийник

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Вън!":

    Те сами няма да се оттеглят. Прекалено нагли и безочливи са. Трябва НАСИЛСТВЕНО да бъдат премахнати. С техните методи - по техните глави.
  • 47 Чалгар

    2 0 Отговор
    А кой им позволи на тези боклуци да го направят?
    Не е ли простия българин,който като видеше джипа на тиквата падаше по очи от кеф?
    Колкото по- малко роби гласуват,толкова по-добре за мутрите.
  • 48 Сега пък гамизов,

    0 0 Отговор
    Лекувай се, бе чояек, за твое добро е
  • 49 Красимир Петров

    1 0 Отговор
    Напълно е прав Гамизов,но пропусна Кирчо Петков,Атанас Атанасов и Христо Иванов
  • 50 ганю

    0 0 Отговор
    Абе генерали я да ги стегнете че такива цървули са
    простотия отвсякъде я ми подайте калашника та да видите как ще ги
    оправя и като словоред и като работа
    без професия кирката и лопатата
    педалите и крадците секирата и в трапа