Last news in Fakti

9 Май, 2017 14:32 1 503 0

Лют скандал в Борусия Дортмунд

  • тухел-
  • борусия дортмунд-
  • неразбирателство-
  • вацке-
  • напускане

Треньорът Тухел може да напусне тима

Лют скандал в Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел може да напусне клуба през лятото заради противоречия с част от членовете на управата, както и с някои играчи. 43-годишният специалист има договор с клуба до 2018 година.

Според „Билд“ Тухел вече не се разбира и е загубил доверието на президента Райнхард Раубал, изпълнителния директор Ханс-Йоахим Вацке, спортния директор Михаел Цорк и главния скаут Свен Мислинтат.

Най-тиражираният германски вестник информира, че треньорът е в пълна изолация в клуба, тъй като има противоречия и с част от лидерите на отбора.

Ръководството на Борусия (Дортмунд) вече е изготвило списък с вариантите за заместник на Тухел. На първите места са Люсиен Фавър (Ница) и Диего Симеоне (Атлетико Мадрид). Сред набелязаните от „жълто-черните“ са още Юлиан Нагелсман (Хофенхайм) и Давид Вагнер (Хъдърсфилд).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА