Last news in Fakti

14 Август, 2017 10:29 5 335 25

Как социалните медии видяха акциите на Валери Симеонов (КОЛАЖИ)

  • валери симеонов-
  • слънчев бряг-
  • акция-
  • туристи
Как социалните медии видяха акциите на Валери Симеонов (КОЛАЖИ) - 1
Колажи: Фейсбук via Соня Колтуклиева

Социалните медии веднага реагираха на акциите от уикенда на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг.

Веднага след проверките музиката продължаваше на всички места.

Как социалните медии видяха акциите на Валери Симеонов (КОЛАЖИ)

А в профила си във „Фейсбук” Симеонов коментира, че на следващата пленарна сесия на Народното събрание ще прокара промени в законодателството, които „да спрат терора на тарикатите над нормалните хора”.

Как социалните медии видяха акциите на Валери Симеонов (КОЛАЖИ)

Обграден от униформени, Валери Симеонов беше наричан „педал”, „свиньо”, „палячо” и „гнусна личност”. Освиркванията прераснаха в скандирания „Оставка!” и „Довиждане!”.

Как социалните медии видяха акциите на Валери Симеонов (КОЛАЖИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    31 1 Отговор
    Бог да пази България!
  • 2 Ulavia

    19 32 Отговор
    Срамота за България е този.
  • 3 ХАСАН

    12 38 Отговор
    Все пак Слънчев бряг не е курлрт минерални бани за пенсионери!!Хората отиват там да се отпуснат

    Коментиран от #9

  • 4 бббббб

    10 21 Отговор
    Мъчи се да прави пиар като Тиквата и Волен.
  • 5 Баце

    9 17 Отговор
    Тиквата му маже ските а той просто търси по стръмна писта

    Коментиран от #16

  • 6 321

    26 3 Отговор
    Като гледам коментарите тук, май си заслужаваме съдбата. Може да е пи ар, ама трябва да се прави всеки ден. Един път е по-добре от нула. Пет пъти е по-добре от един. Ама нищо да не се прави и някакви да обясняват, че отивали там да се отпуснат. Малко много ни дойде демокрацията, пардон - анархията.
  • 7 Пазарен Либерализатор

    29 0 Отговор
    Българите, нация изпълнена с колорит, се стремим да оказваме съпротива при всеки опит да се спазват съществуващите закони, било то за обществен ред, движение по пътищата и каквото се сетите...
  • 8 rusata

    32 8 Отговор
    Приветствам всички мерки срещу анархията!ПИСНА МИ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА ЧАЛГАРИТЕ!Браво СИМЕОНОВ!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КЕВОЧ

    20 5 Отговор
    Точно това е работещо правителство. Проверки в разгара на сезона, а не след 15-ти септември.
  • 11 Rolex

    11 18 Отговор
    Слънчев бряг не е Санаториум за болни.!!! Защо Валери С. не се разходи до Малага и други европейски курорти,където къщите и хотелите по крайбрежието ще се напукат от децибелите на нощните дискотеки. !!! Бедно му е въображението. Така ли се демонстрира власт. ????

    Коментиран от #22

  • 12 Иван

    18 3 Отговор
    Да наистина четейки коментарите на "отпускащите" се сънародници е ясно защо е в това състояние България. Затъпяването , репченото и неспазването на каквито и да е правила, защоото "е..л съм им м..та кво ще ми направят" е основа на всички проблеми в тази държава.
    Не казвам, че начина по който е направена проверката и мястото му е там на него, нито че ми е симпатичен, но за всичи където се "отпускат" после да не се оплакват, че това или онова не е добре в държавата. Такава анархия като в БГ има само на балканите...
  • 13 аха...а

    4 12 Отговор
    на в.симеонов му трябват пари за още хотели в малко търново му се вижда малък за неговото гърло...
  • 14 Отвраъът....

    15 1 Отговор
    Всичко копираме, от курортите на комшиите,оттатък Босфора.Чалга,метреси,цяла вечер надута до дупка музика по дискотеките.Дюнери,бъркотия и ромулия.Явно българите сме си лика прилика с тях????
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 345

    1 7 Отговор

    До коментар #5 от "Баце":

    На "тиквата" ще целуваш краката и ръцете
  • 17 бай Хой

    7 1 Отговор
    не е нужно да ходи чак до Слънчака; всяка ирландска кръчма в София, особено когато има мачове "генерира" шум като от малцинствена сватба!
  • 18 Познаваме се отдавна.....

    1 0 Отговор
    Колажите за статията:Олигарсите: Коя е Соня Колтуклиева?
  • 19 анти простак

    9 1 Отговор
    Прави ми впечатление, че ужасно малко хора гледат реално на нещата. А реалността е следната:
    1. Слънчев бряг отдавна е клоака и сборище на нискочели "отпускащи се" туристи, които разбират отпускането като "правене на всичко, което поискам, без някой да може да ми каже копче". Такова нещо в Европа просто няма в такъв вид.
    2. Да, Валери Симеонов си прави ПР и ако това мине, замине, забрави се и всичко си продължи по старому - жална ни майка.
    Все се надявам, че покрай ПР има и истинско желание да се внесе ред и да се направят опити за привличане на по-качествени туристи.
    п.п. Адмирации за коментар 12 (Иван), ама де са повече такива люде?

    А сега чалгарите да слагат минуси.
  • 20 Густо Майна

    6 0 Отговор
    И ние сме били млади и щури! Помня, че като за моето поколение бая щуротии правехме компаниите. Сега като улегнал човек, всяка година почивам лятото в чужбина, но отделям по 7-10 дни и за нашето черноморие! Хубаво ни е моренцето! Всеки може да си намери неговата си ниша. Стига сме го плюли! Пък и така е редно - да си оставим лептата! Т. нар. Слънчак, лично аз, от опита на живота и нуждата ми от спокойствие го заобикалям от "50 км"! Ама... ама! Калкулирал всеки 6-ти лев в хазната от летния туризъм. Което е бая на фона на цялата брегова ивица! Та питам се щом на посещаващите го това им е кефа - да поркат до припадък, да се чу.ат където им е кеф в двойки, тройки и т. н., да си спретват оргии, че дори и използване на непозволени... неща/има органи да съблюдават и глобяват - пак пълнене на бюджет/! Та какво ни пречи на останалите? Никой, който иска да почива спокойно няма да отиде там! Та защо след като генерира сериозни приходи, въпросния комплекс не го наситим с повече контролиращи органи, които да държат "порока на каишка", но да го оставят да си развява байрака! Даже не е нужно журналята да раздухват непрекъснато "на Слънчака - това, на Слънчака - онова". Оставете го да се развива! Който иска спокоен подобен курорт /от градски тип/ има Албена, Златните и т. н.
  • 21 pieer

    2 5 Отговор
    Ако беше читав човек да го подкрепи защото на морето прекаляват.Но и най-добрите намерения осъществени от един неморален и нечистоплътен човек предизвикват съмнения и недоверие за подбудите му.
  • 22 123

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Rolex":

    Защо ти слагат минуси като това е самата истина? А за Ибиса даже не ми се коментира там са най-известните клубове в света и никой не кара хората, които обичат тишината да ходят там или в слънчев бряг. Има много други курорти, които са тихи и спокойни.
  • 23 стоян георгиев

    1 7 Отговор
    симеонов ако прецака нощния живот на наи големия курорт в българия ще пострада туризма ни.на тези дето не им се ходи на такова мясо нека не го посещават.аз също не харесвам дебели лелки и чичаци заровени като прасета в пясъка и наричащи печенето в собствения си слуз почивка, но тва не ме кара да рева против албена или диуни.щом за 25 години от един 5-6000 курорт се превърна в 400000 град ,значи хората дето го посещават го харесват.не го прецакваите заради политическия пиар на някои политик,тва утре може да сполети и вашия бизнес!!!нека влязат данъчни и полиция по сериозно ,но не променяите структурата на забавленията именно заради тях идват тези стотици хиляди туристи в българия.подобни градове на греха има в холандия ,испания,италия и т.н.не сме прецедент!
  • 24 гощо

    1 3 Отговор
    ПИНОКИО!!!!
  • 25 гост

    1 0 Отговор
    Къде го пише, че Слънчака е курорт за наркомани и алкохолици???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове