Last news in Fakti

25 Март, 2018 15:26 5 000 7

Изнесоха на носилка Лукас Браун след брутален нокаут от Дилиън Уайт (ВИДЕО)

  • лукас браун-
  • дилиън уайт-
  • боксов мач-
  • носилка-
  • нокаут-
  • световен боксов съвет-
  • австралийски боксьор-
  • шести рунд-
  • лондон

Мачът премина под доминацията на Уайт

Изнесоха на носилка Лукас Браун след брутален нокаут от Дилиън Уайт (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter/ @lucasBrowne

Поставения под №1 в ранглистата на Световния Боксов Съвет Дилиън Уайт (22-1, 16 КО) брутално нокаутира страховитият австралийски боксьор Лукас Браун (25-0, 22 КО) в шестия рунд на двубоя помежду им в зала "02 Арена" в Лондон и спечели “сребърната“ титла на WBC в тежка категория, съобщава Sportal.bg.

Дилиън Уайт, който излезе под музикалния съпровод на парче на AC/DC, изцяло доминираше в мача срещу 38-годишния Лукас Браун, като в нито един момент не изпусна инициативата.

Първият рунд премина под доминацията на Уайт, който успя да отвори аркада на Браун след удар в края с дясно кроше. Австралиецът се опита да отвърне на предизвикателството, като успя да пласира дясно кроше в тялото на Уайт, а след това и ляв прав и кроше в главата на британеца, но като цяло инициативата остана у съперника му.

Третият рунд започна с брутално ляво кроше на Уайт, докато проблемите на Браун от аркадата се задълбочаваха. Австралиецът свали гарда, за да предизвика съперника за повече активност, което беше доста излишно, тъй като Уайт го засипваше с удари. Четвъртият рунд премина под диктовката на британеца, който тормозеше съперника с комбинации от леви и десни крошета.

Браун обърна гарда, за да обърка Уайт, но и това не му помогна особено, тъй като инкасира нови удари, като при това британецът не предприе особени рискове. В петия рунд Уайт съвсем затвърди доминацията си, като успя да окървави още повече австралиеца, който в края на рунда успя да поразклати съперника, но не му причини сериозни поражения. Шестият рунд започна с яростна атака на Уайт, който още в началните секунди брутално нокаутира Лукас Браун.

Австралиецът се просна на ринга в несвяст и се наложи да бъде буквално съживяван с кислородна маска. Австралиецът напусна залата в носилка, като успя да вдигне ръка, за да успокои феновете си, че е наред.

"Дионтей Уайлдър, къде си, бейби. Да го направим през юни", отправи предизвикателство към носителя на пояса във версия WBC Уайт след мача, който се оказа доста разговорлив пред камерата на Скай Спортс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тери и Кобрат Полев

    10 19 Отговор
    Тервел и Кубрат - Кубрат и Тервел, това са големите на световната сцена, другите са въдухари и аматьори
  • 2 iQ-5

    18 4 Отговор
    Този ще ги тумби наведнъж Кубрат и Тервел Опулени!
  • 3 Имена ли са а?

    8 2 Отговор
    Уайт (бял) и Браун (кафяв) ха хаа
    Гащетата и ръкавиците миже да са в еднакъв цвят
  • 4 Таковам ли го

    6 0 Отговор
    Имената звучат подвеждащо, тъкмо си помислих, че белия победил... Добре, че има клипче.
  • 5 отегчген

    9 0 Отговор
    Голяма идиотщина върлува в бокса, днес. Първото "кроше" беше изцяло в тила, което е забранен удар. Играта трябваше да бъде спряна и да бъде направено предупреждение на черния, което му отнема точки
    Същата простотия беше и в мача на оня уйлдър.
    Зрелище за 80-те%.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "отегчген":

    Точно това и аз щях да кажа. С цяла сила черният удари белият в тила, след което той не реагира, ясно защо. Не знам кой ще издържи удар в задната част на главата, след което няма да падне.
  • 7 vasik atanasova

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "отегчген":

    прав си
    ама едно време беше това в аматьорския
    сега се замазва
    времената са други и много боксьори го използват
    много пари играят и играта се развали
    сега не играят бокс а се бият