Last news in Fakti

14 Януари, 2024 12:00 1 126 0

ММА боец си заслужи бонус от UFC с нокаут в първия рунд

  • бруно ферейра-
  • мма-
  • спорт-
  • нокаут-
  • фил хоус-
  • бонус

Началото на края на двубоя бе дадено, когато Ферейра връхлетя опонента си с летящо коляно

ММА боец си заслужи бонус от UFC с нокаут в първия рунд - 1

Бруно Ферейра добави още един нокаут във визитката си. Бразилецът се саморазправи с Фил Хоус в рамките на един рунд в двубой от главната карта на събитието UFC Вегас 84, което се проведе по-рано тази сутрин в "APEX Center". Началото на края на двубоя бе дадено, когато Ферейра връхлетя опонента си с летящо коляно.

Това попадение разклати Хоус. Ферейра продължи пресата и прати съперника си на земята. В партер той засипа американеца с удари и това доведе до край на битката. Успехът бе втори с нокаут в UFC за боеца с прякор Хълк. В кариерата си той има единадесет победи и една загуба.

"Този план бе подготвен предварително. Знам, че имам нужната сила, за да го пратя в нокдаун. Тайната е, че аз съм Хълк. Имам много повече какво да покажа"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА