2 Февруари, 2019 17:19 3 615 9

Бербатов се завръща

  • димитър бербатов-
  • завръща-
  • берое-
  •  александър томаш

Бившият таран на Манчестър Юнайтед ще бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш

Бербатов се завръща - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече екипа на Берое, но с по-специален статут. Очаква се бившият таран на Манчестър Юнайтед да бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш. Бербатов обаче ще е и картотекиран за срещите на тима за пролетния полусезон в Първа лига. Поне такъв слух има в Стара Загора.

38-годишният футболист, който за последно игра в индийския Керала Бластърс до края на миналия февруари, проведе цялата подготовка с Берое в турския курорт Белек.

"Бербатов се готви с нас и изцяло ще бъде негово решение дали ше играе за тима", каза Томаш. - Надежда всеки има. Всеки един отбор би го искал. Ние като клуб сме направили всичко възможно. Решението ще бъде изцяло негово".

Въпреки че Бербатов не е играл футбол на високо ниво от точно 11 месеца, той не е забравен от световните медии, пише "Труд". Нападателят беше нареден от италиански специализирани футболни сайтове сред най-добрите свободни агенти на пазара в момента. Причината за обособяване на такава подредба е, че зимният трансферен прозорец в огромна част от водещите европейски първенства затвори и вече тимовете могат да се подсилват само с играчи без договори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    15 23 Отговор
    Той ще им играе ролята на падарин ли? Ако си мисли че ще го траят точно пък в Стара Загора много се лъже. На 38 години е и малките деца вече ще го подминават като малка гара, затова се връща тука да се фръцка с паричките които направи люпейки семе по чуждите скамейки и да се прави че разбира от футбол.
  • 2 Ггг

    6 2 Отговор
    Дано е за добро , а не само да взима заплата 1-1 сезона
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 4 Отговор
    Техничен футболист, но примадона-интересчия...
  • 4 Ники

    8 1 Отговор
    Значи Бербатов не може да вземе решение какво му се прави , явно не иска да играе в скапани отбори .. ма в хубав няма да го вземат , мисля , че приключи ..
  • 5 Ники

    10 1 Отговор
    Значи Бербатов не може да вземе решение какво му се прави , явно не иска да играе в скапани отбори .. ма в хубав няма да го вземат , мисля , че приключи .. направи добри неща в леверкузен , тотнъм и юнайтед .. сиг му се искаше да поцъка некъде за последно и да вземе още некой лев .. ма то като няма интерес към теб .. как да стане
  • 6 Ник Гешев

    2 4 Отговор
    през февруари заминава като аслан и през март се връща като нас....
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Зорлем иска да се пуска в игра да го потрошат тука!
  • 8 факт

    2 0 Отговор
    ИМА КАКВО ДА НАУЧАТ ОТ НЕГО!!!
  • 9 Рум

    0 0 Отговор
    Ей долен и злобен народ бе