26 Февруари, 2019 10:58 2 185 0

Добра и лоша новина за ЦСКА

  • контузии-
  • бодуров-
  • евандро-
  • цска-
  • септември-
  • пенев

Бодуров се размина с тежка контузия, но Евандро ще пропусне мача със Септември

Добра и лоша новина за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев получи поредна неприятна новина, след като стана ясно, че нападателят Евандро ще пропусне мача със Септември от следващия 24-и кръг на Първа лига.

Бразилецът получи травма по време на дербито с Левски (0:1) и още през първата част бе заменен принудително, а днес е преминал медицински преглед, установил мускулна бедрена травма. Контузията е лека, но на Евандро е препоръчано да си почива за кратък период, за да може да се възстанови напълно.

Малко по-късно "червените" бяха зарадвани от информацията, че капитанът им Николай Бодуров се е разминал с тежка травма, пише "Тема Спорт". При него става дума за разтежение и ще почива седмица или десетина дни. Първоначалните версии за състоянието на българския национал бяха доста неприятни - скъсани връзки и пресечен мускул.

Днес Бодуров ще премине магнитен резонанс, след който ще има официална информация за състоянието му.

Твърде вероятно е той да бъде на разположение за столичното дерби със Септември. Любослав Пенев обаче едва ли ще рискува с неговото включване. Така за този двубой в центъра на отбраната се очаква да си партнират Вальо Антов и Стивън Перейра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА