6 Октомври, 2024 23:11 559 12

Георги Иванов: "Искам да изчистя всички съмнителни съдии"

  • георги иванов-
  • гонзо-
  • бфс-
  • клубове-
  • фенове

Президентът на Българския футболен съюз даде интервю

Георги Иванов: "Искам да изчистя всички съмнителни съдии" - 1
Снимка: Факти.БГ

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов даде интервю, в което засегна някои от най-актуалните теми в родния футбол. Той коментира ситуацията в БФС, националния отбор, стадион “Васил Левски” и съдийството в родното първенство.

"БФС беше във война три години - изобщо българският футбол. Клубове, фенове... Това никога повече не бива да се случва, защото разединява България. Желащите да бъдат президенти на съюза не си даваха сметка какви вреди носеше разделението на българския футбол. Това заяви президентът на БФС Георги Иванов в "На фокус" по Нова.

"Всички ние трябва да работим в името на футбола, отдадени сме да постигнем целите си, но знаем, че пътят е по-важен. Клубовете да разберат, че всички вече са еднакви - част от нашето семейство. От шест месеца обстановката е променена. На мач се ходи като на празник", посочи той.

"7-8 футболисти в топ 5 първенствата в Европа, за да бъдем равностойни. Илиан Илиев беше назначен от Борислав Михайлов, заедно сме избирали треньора. Той познава обстановката и футболистите. С Черно море беше фактор в първенството без да разполага с големи средства. Илиев направи колектив - всеки да се бие за другия. Имаме пълна подкрепа от УЕФА, Чеферин дори ще присъства на 100-годишнината на БФС”, заяви Иванов.

Относно проблемите със стадион "Васил Левски" той увери, че когато се състави редовно правителство, ще бъде инициирана среща с него. "Ще видим дали ще може да съдействат, така че да имаме национален стадион. Обидно е да няма инфраструктура, която да може да приема мачовете. ''Васил Левски" беше затворен за концерти и ремонти. Където има инфраструктура, националният отбор може да обикаля по градовете за домакинските си мачове. За квалификациите за Световно е възможно да се върнем в София.

Искам да изчистя всички съмнителни съдии, които не притежават качествата за тази професия. Ако свириш както трябва, няма да има недоволство. Безпристрастни и незабележими - такива трябва да са реферите. 2 млн. на година даваме за тях, достатъчно много инвестираме, затова имаме претенции към тях", отбеляза президентът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    6 3 Отговор
    Само така инжиенере.Ще сложиш по корумпирани да могат да ти снасят и на теб.
  • 2 Гонзо

    6 3 Отговор
    Искам, ама нямам желание!
  • 3 ХА ХА

    8 2 Отговор
    БФС трябва да се изчисти от левскари и сичко ще е наред.
    Мафията не може да прави фудбол, за него трябват футболисти които се пазаруват с пари, ако ги имаш. С нареждания и корупция футбол не се прави!
  • 4 РЕАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Браво на Георги Иванов. Взе нещата в ръцете си. Показа проблемите и работи по решаването им. Президент на място. Добре описа истинския рефер, незабележим и безпристрастен. Само така ще тръгнат нещата
  • 5 Град Козлодуй

    3 2 Отговор
    Община ВАРНА отделя 500 000 Лева за спасяването на ФК Спартак Варна а кога БФС ЩЕ ОЗАПТИ феновете хулигани

    Коментиран от #7

  • 6 Дедо

    1 2 Отговор
    Освен физическата прилика между Гонзо и Сталин е и кариерната. И двамата съвсем неочаквано дори за самите тях стават лидери. И двамата са необразовани, но нахални и двамата са крайни в това да се саморазправят с всички ,които са им конкуренти. Просто Гонзо ,ако сложи един шинел и си пусне мустак е жив Сталин.
  • 7 СТАМАТ С МАГАРЕТО

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Град Козлодуй":

    Ти луд ли си болник? Как ще дават парите от данъците ни такса смет и данък сгради за да спасяват частен футболен клуб? Лешояд долен

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Град Козлодуй

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "СТАМАТ С МАГАРЕТО":

    Нощния Пазач Копейка
    Всяка Нощ на Смяна Той
    Беден Гладен и Несретен
    Самотен и Зловреден
    Гърчи се от Злоба Ярост
    Че е Смазан Той
    Но не Може Нищо да Направи
    Целия е Обладан 😅🤘
    Козлодуйския е Тука
    Когато си Реши
    Гаври го Постоянно
    Тотално го Унищожи 😅
    СЛАВА и Победа УКРАЙНА 💯👈
  • 9 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    2 1 Отговор
    Дано а надали
  • 10 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    3 0 Отговор
    Копейката Пазач е на Смяна Всяка Нощ
    Очаква полезните Нощни Статии на Госпожа Венелина
    Няма Любов при Него Семейство Деца Жена
    Самотен и Несретен
    Който Копае Гроб Сам пада в Него 😅
  • 11 Отец Дионисий

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "СТАМАТ С МАГАРЕТО":

    Господ да те благослови за добрите думи!
    Амин!

    Коментиран от #12

  • 12 Хохо Бохо

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Отец Дионисий":

    Къв отец си ти гладен копейкаджийски пaцyл? Миризлив и увиснал