Last news in Fakti

18 Ноември, 2019 13:17 7 609 6

Ето какъв стадион имат албанците

  • албания-
  • стадион-
  • франция-
  • евро 2020

Стадионът е капацитет 22 500 места и е категория 4 звезди

Ето какъв стадион имат албанците - 1
Снимка: Twitter

Отборът на Албания загуби с 0:2 от Франция в последната си европейска квалификация. Мачът в Тирана обаче ще се запомни не толкова с резултата от срещата, а с факта, че това бе първият двубой, който се игра на стадион „Еър Албания”.

Съоръжението бе изградено в последните няколко години на мястото на бившия национален стадион „Кемал Стафа”. Стадионът е капацитет 22 500 места и е категория 4 звезди. „Еър Албания” е изключително модерно съоръжение, а първите впечатления от него са страхотни, пишат дори във Франция, чийто тим имаше честта да бъде първият гостуващ тим.

Вижте снимки от кокетния стадион, който е най-големият в Албания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    38 3 Отговор
    3 милярда ако Герб го строй минимум
  • 2 Рошко

    22 1 Отговор
    Имат ние по стадионите имаме тикви, и ако го построи герб за още толкова ще го ремонтират
  • 3 Иван

    5 1 Отговор
    Във ВАРНА ще е по хубав!Украса...
  • 4 антрашпиц

    7 0 Отговор
    Хмм,щом и французите са впечатлени...значи съоръжението е доста добро.Но да отбележа,че кат нашия национален стадион немое да бъде.
  • 5 Петко

    16 2 Отговор
    Можеби България е единствената европейска страна без съвременен стадион.Мнозина плюят миналото,но всички стадиони в България са построени в това "лошото" минало.И за разлика от сега,тогава стадионите пращеха от публика.На националния стадион дербитата се играеха пред повече от 60000 зрители,а в провинцията при гостуванията на Левски и ЦСКА имаше от 30 до 40 хиляди зрители,в зависимост от възможностите на стадионите.Дойде демокрацията,и всички управляващи забравиха за спорта.Дори и една Македония с много по-скромна икономика,построй стадион,на който се игра финал от шампионската лига.По приказки и обещания сме ненадминати,но по дела сме кръгла нула.
  • 6 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    3 3 Отговор
    Много приказвате,АМА НЕ ЗНАЕТЕ КЪВ СТАДИОН СЕ СТРОЙ ВЪВ ВАРНА УМАЛЕН ВАРИАНТ НА ОЛТРАФОРД,Е ВЯРНА ВЕЧЕ 12-13ГОДИНИ ГО СТРОЯТ АМА ТИМ ГО ЗАПОЧНА ПЪК БОКО ЩЕ ГО ЗАВЪРШИ------НЯКОГА.