Last news in Fakti

12 Март, 2020 18:19 900 0

Трима от Лестър със сериозни съмнения за коронавирус

  • лестър-
  • брендън роджърс-
  • коронавирус

Имаме няколко играчи, които проявиха симптоми и признаци

Трима от Лестър със сериозни съмнения за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс разкри, че трима играчи на "лисиците" са имали симптоми на зараза с коронавирус и поради тази причина са били изолирани. Малко по-рано през деня се появи информация, че неназован клуб от Премиър лийг е тествал всичките си играчи за коронавирус, след като няколко футболисти са проявили симптоми на наличие на вируса. След изказването на Роджърс стана ясно кой е клубът.

"Имаме няколко играчи, които проявиха симптоми и признаци на коронавирус. Следвахме процедурите и като предпазна мярка, те бяха изолирани от останалия състав. В клуба имаме фантастичен медицински екип, който дава насоки на играчите и щаба. Ясно е за какво трябва да внимаваме. Ще бъде жалко, ако мачът с Уотфорд бъде отложен, но общественото здраве е по-важно от всичко", заяви Роджърс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА