Last news in Fakti

6 Април, 2020 09:54 1 060 4

Ники Михайлов: Феновете на Левски са най-важни

  • николай михайлов-
  • футбол-
  • левски-
  • фенове-
  • коронавирус

Трябва да изпълняваме стриктно указанията на правителството и щаба, нищо не зависи от нас

Ники Михайлов: Феновете на Левски са най-важни - 1
Снимка: БГНЕС


Николай Михайлов потвърди, че Левски в момента оцелява единствено благодарение на феновете си. Ето какво каза вратарят на "сините".

"Не знам дали Левски ще завърши сезона поради простата причина, че все още не е ясно дали той ще бъде доигран. Ние трябва да изпълняваме стриктно указанията на правителството и щаба, нищо не зависи от нас", започна стражът.

"Колкото до това дали Левски ще се спаси? Това е много деликатен, но и важен въпрос. Аз като левскар и човек, израснал на "Герена", искам само хубави неща да се случват на любимия ми клуб. Той претърпя много турболенции през последните 3-4 месеца. В последните 10-12 години в историята на Левски се случиха доста неща, но не положителни".

"Феновете изтърпяха много, надявам се на по-добри дни. Винаги съм казвал, че в моментната ситуация най-важни са привържениците. Без тях Левски просто си заминава, това е 100 процента сигурно. В момента хората показват колко много обичат клуба".

"Направиха много неща, за да се съберат средства и да се плащат вноски към НАП. Тежко и трудно е, надявам се по-скоро да приключи пандемията, защото това не е само проблем на Левски, а и за повечето тимове и у нас", заяви Михайлов пред sportmedia.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А на мен най ми е важна......

    1 0 Отговор
    Николета Лозанова
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОЛКО СА ЧУЖДЕНЦИТЕ В ОСНОВНИЯ ОТБОР НА ФК /РИТНИТОПКОВЦИ/ "ЛЕВСКИ" !!! КАКЪВ РОДЕН ФУТБОЛ ПРИ СКАПАНАТА ЧАСТНА СИСТЕМА -НО В БГ- БЕЗ ПРИХОДИ ??? КОГАТО НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ИМАХА ШАНС --- ИМАХМЕ СРЕБРО ОТ СВЕТОВНО !!!!!!!! ДНЕС ФУТБОЛА НИ Е "ЛУКОКИ " ...АМА МАЙ И БЕЗ НЕГО !!!
  • 4 55555

    1 0 Отговор
    хрантутници