Last news in Fakti

15 Април, 2020 13:45 1 197 0

Босът на Ботев Пловдив също се включи в борбата с коронавируса

  • самуилов-
  • бизнес-
  • бензиностанции-
  • борба-
  • коронавирус-
  • ботев пловдив

Георги Самуилов включи бензиностанциите си в кампания

Босът на Ботев Пловдив също се включи в борбата с коронавируса - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Шефът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов, чрез компанията за горива "Инса ойл", подаде ръка към хората на първа линия в битката с COVID-19 от Доброволно формирование Пловдив - 112.

Пловдивчани, които са една от най-активните организации в страната и бяха дадени многократно за пример от Националния кризисен щаб, вече близо месец са в подкрепа към всички, които имат нужда в дни на изолация.

70-членният екип, както и над 100-те нови доброволци, които са под прякото командване на зам. кмета по сигурността Йордан Ставрев и Емил Вълков, могат да бъдат забелязани в помощ на всички болници, спешните отделения, КАТ, Районните пожарни служби, БЧК и пловдивчани из целия град. Те са хората, които се отзовават на голяма част от повикванията при спешност, денонощно.

Едно от главните неща, които формированието имаше като проблем, е набавянето на гориво за близо 30-те си лични автомобила на доброволците. Голямото перо костваше доста усилия на младежите, които всекидневно минават между 100 и 200 километра, за да се отзовават на повикванията.

От миналата седмица това вече не е проблем за неуморните хора с големи сърца, които получиха подкрепа от петролната фирма и собственика на Ботев Пловдив Георги Самуилов.

Бензиностанциите вече подкрепят Доброволно Формирование Пловдив - 112 в борбата с Covid-19, а всичко това се случва в строг ред, какъвто са свикнали да спазват доброволците.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА