Last news in Fakti

19 Април, 2020 11:25 1 264 1

Клубовете в Англия с фалшиви агитки, ако първенството продължи при закрити врата

  • публика-
  • фенове-
  • симулиране-
  • шум-
  • тонколони-
  • англия-
  • отбори-
  • коронавирус-
  • висша лига

Няколко от водещите отбори вече проучват възможността да пускат шум от тонколони

Клубовете в Англия с фалшиви агитки, ако първенството продължи при закрити врата - 1

Клубовете от Висшата лига обмислят възможността да симулират шум от публика, ако мачовете до края на сезона се играят при закрити врата. Таймс съобщава, че няколко от водещите отбори вече проучват тази възможност, за да могат да "сведат до минимум загубата на домакинското предимство".

Също така се появи информация, че клубовете мислят варианти да прикрият празните седалки. В Германия вече се появиха опции, а Борусия Мьонхенгладбах "настани" картонени запалянковци на стадиона си.

Един от клубовете, който мисли в тази насока е Брайтън. "Започнахме да мислим как може да "облечем" стадиона" заяви изпълнителният директор на Брайтън Пол Барбър. "Големият въпрос е дали може да направим стадиона да изглежда по-добре по някакъв начин и празните места да не си личат толкова. Може ли да пуснем и шум от феновете по време на мача? Имаме много предизвикателства, по които трябва да работим в така стеклите се обстоятелства. Мисля, че бихме се приспособили да играем и при закрити врата", каза Барбър.

Той сподели още, че всичко това би било странно и футболът няма да е такъв, какъвто го познаваме. "Ако това е единствения начин трябва да се съобразим с него", допълва шефът на Брайтън.

Друга страна на обсъжданията са въвеждането на светлинно и пиротехническо шоу преди мачовете, което би било доста добро решение в настоящия момент.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    2 0 Отговор
    Да се учат от,, Като две капки вода,, Нареждат екраните по трибуните и хората от масата докато си хапват и пийват ще ги аплодират. По нета ще им събират билети. Кой не си плаща му дърпат щепсела. ХА ХА ХА!