Last news in Fakti

21 Април, 2020 17:30 995 2

Фурнаджиев: Все още държа, че няма да бъда кандидат за президент на БФС

  • атанас фурнаджиев-
  • бфс-
  • футбол-
  • кронавирус

Краят на юни е оптимистичен вариант за футбол

Фурнаджиев: Все още държа, че няма да бъда кандидат за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев за пореден път заяви, че няма да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

"Все още държа, че няма да бъда кандидат за президент на БФС. Сега няма работа, не гледа мачове. Някой може ли да каже кога ще приключи извънредното положение. Според мен краят на юни е оптимистичен вариант", започна той.

"Не сме говорили за Ивайло Петков. Отношенията с Лечков са колегиални. Отложихме конгреса, решението ще бъде взето, когато бъдат снети мерките за карантината", добави още Фурнаджиев.

"Договорът на Дерменджиев е за нови шест месеца, като има опция за нова година и половина. Засега септември ще са мачовете", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИСТЕМАТА НИ УБИВА

    0 0 Отговор
    Велико Народно събрание.
  • 2 Говедо

    0 0 Отговор
    Кумецът ти ще ти каже ще се кандидатираш,или не.Какво зависи от теб?