Last news in Fakti

22 Април, 2020 12:36 2 222 3

Месут Йозил ще се откаже от по-голяма част от заплата си само ако...

  • месут йозил-
  • арсенал-
  • футбол-
  • коронавирус

Йозил изтъкнал като причина за отказа липсата на комуникация между играчите и клуба

Месут Йозил ще се откаже от по-голяма част от заплата си само ако... - 1
Снимка: БГНЕС

Месут Йозил е готов да се откаже от дори по-голяма част от заплатат си в сравнение със своите съотборници в Арсенал, ако му бъдат дадени гаранции за начина, по който парите ще бъдат използвани.

Германецът е един от трима футболисти в състава на "артилеристите", който не се съгласи с условията, предложени от клуба. Споразумението с играчите гласи, че те ще трябва да се откажат от 12.5% от своите възнаграждения, но всичко ще им бъде изплатено, ако съумеят да се класират в групите на Шампионската лига.

Самият Йозил обаче е изтъкнал като причина за отказа липсата на комуникация между играчите и клуба. Според изданието "ESPN" атакуващият халф иска повече яснота относно това как ще бъдат използвани парите.

Германският национал е готов да приеме и по-голямо съкращение на доходите си от тези 12.5%, но само ако бъде обяснено подробно как ще бъдат употребени средствата.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 4 Отговор
    Прав е човека, а ВИЕ ПЪРВИ ГО ОПЛЮХТЕ,че е бил пинтия... ЖАЛКИ ЖУРНАЛИСТИ, СЛУГУВАЩИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ, С ЕДНА ДУМА:ПОДЛОГИ!!! За пореден път Йози ви доказа, че е ЗВЕЗДА от светивна величина, а вие, сте обикновени драскачи със статут на ПОДЛОГИ!
  • 2 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    Щом предприатието ФК си плаща данъците към държавата -може да плаща, каквито иска заплати !!! Но , без доходи ще си фалира
  • 3 Не му вярвайте

    1 5 Отговор
    Може да иска да разширят джамията с купола върху стената на плача, примерно!!!