Last news in Fakti

29 Април, 2020 09:39 1 804 0

Още един чужденец от ЦСКА си стяга багажа

  • чужденци-
  • давидов-
  • цска-
  • раздяла-
  • криза-
  • коронавирус

"Червените" ще се разделят с Денис Давидов

Още един чужденец от ЦСКА си стяга багажа - 1
Снимка: БГНЕС

Денис Давидов също ще напусне ЦСКА. Руснакът и червените са близо до постигане на споразумение за разтрогване договора. В момента се оформят документите и до няколко дни раздялата ще бъде официализирана. На Давидов вече се търси и удобен полет, с който да се прибере до Москва, пише "Тема Спорт".

Очаква се скоро да се стигне и до раздяла и с ирландеца Греъм Кери. Така той и Давидов ще се присъединят към испанския защитник Раул Албентоса и нидерландския халф Върнан Анита. Отабор пък се е прибрал в Англия и също най-вероятно няма да се връща. 25-годишният офанзивен халф Денис Давидов така и не се утвърди в отбора. Фактът, че не притежава паспорт от Европейския съюз, му наложи допълнителни пречки.

Поради това руснакът често оставаше извън групата за мачовете. В родния елит той се появи на терена само в 3 срещи, като в нито един от тях не беше титуляр. Бившият футболист на Спартак Москва стартира единствено срещу втородивизионния Локомотив Горна Оряховица за Купата, когато отбеляза едно попадение при успеха с 3:0.

ЦСКА започва и разговори за бъдещето на нападателя Томи Юрич. Австралиецът нито един път е бил в стартовите 11, като няма и отбелязан гол.

Очакванията са в ЦСКА да останат едва шестима от чужденците. Това са вратарят Густаво Бусато, левият бек Брадли Мазику и атакуващите футболисти Рафаел Енрике, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА