Last news in Fakti

1 Май, 2020 12:29 1 656 0

Дончо Донев: Футболът ще бъде по-бавен и може да има повече контузени

  • дончо донев-
  • футбол-
  • коронавирус

Шефът на АБФ добави, че има сериозен казус с някои от футболистите, чиито договори изтичат в края на месец май

Дончо Донев: Футболът ще бъде по-бавен и може да има повече контузени - 1

Асоциацията на българските футболисти е в постоянен контакт с капитаните на футболните отбори в България, това заяви за "Канал 3" президентът на асоциацията Дончо Донев.

Той призна, че още в началото на кризисната ситуация са проведени разговори и играчите са били подготвени за евентуалните проблеми, които ще срещнат, както и финансовите затруднения на клубовете свързани с намаляването на заплатите.

Според него футболът след пандемията няма да бъде същият, ще се играе на по-бавни обороти и дори може да има случаи с повече контузени, заради дългия период на изолация.

Дончо Донев изрази опасението си от състоянието на няколко клуба във Втора лига, но е сигурен, че тези от Първа няма да имат толкова сериозни проблеми и ще преживеят ситуацията.

Шефът на АБФ добави, че има сериозен казус с някои от футболистите, чиито договори изтичат в края на месец май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА