Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 12:41 1 672 0

Рома и ЦСКА от Лига Европа може да се играе с публика

  • рома-
  • цска-
  • футбол-
  • публика-
  • коронавирус

Тепърва ще се уточнява дали в Рим публика все пак ще бъде допусната, а всичко зависи от развитието на разпространението на коронавируса

Рома и ЦСКА от Лига Европа може да се играе с публика - 1
Снимка: БГНЕС

Италианските власти позволиха официално публика на футболните мачове, но решението важи със сериозно ограничение - до 15% от капацитета на стадионите или максимум 1000 зрители, които да спазват всички противоепидемични мерки.

Така съществува вариант мачът между Рома и ЦСКА от Лига Европа да се играе с минимална публика. До момента важаха регионалните протоколи, които даваха възможност на някои стадиони да има зрители. Така в последния кръг мачът Аталанта - Каляри се игра пред 1000 зрители.

Тази нощ бе приет нов протокол за борба с коронавируса, който ще важи в следващите 30 дни. Чрез него се регламентира посещаемостта не само на стадионите, а и работата на заведения, барове и други спортни прояви.

Тепърва ще се уточнява дали в Рим публика все пак ще бъде допусната, а всичко зависи от развитието на разпространението на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА