Last news in Fakti

14 Януари, 2022 00:45 4 547 0

Милан подписа оставката на Шевченко след двучасова битка на „Сан Сиро“

  • милан-
  • дженоа-
  • андрий шевченко-
  • купа на италия

„Росонерите“ трябваше да обръщат резултата срещу Дженоа

Милан подписа оставката на Шевченко след двучасова битка на „Сан Сиро“ - 1
Снимка: БГНЕС

Андрий Шевченко може би изведе Дженоа за един последен път в кариерата си на треньор, а по ирония на съдбата това стана на стадиона, където изгради кариерата си на легендарен нападател - „Сан Сиро“.

Милан постигна обрат над „грифоните“ в 1/8-финалния им сблъсък, след като Йостигард даде аванс на гостите в 17'.

Оливие Жиру изравни резултата петнайсетина минути преди края на редовното време и макар никой да не искаше да играе продължения до такива се стигна.

В тях Рафаел Леао вкара един от най-красивите си голове с фланелката на Милан, прехвърляйки вратаря Адриан Шемпер извън наказателното поле от около 15 градуса ъгъл.

След това Алексис Салемакер сложи точка на спора в 112', за да оформи крайното 3:1 и да прати Милан напред в турнира за сметка на Дженоа.

Предстои да видим дали наистина Шевченко ще бъде уволнен, защото за изминалите два месеца той записа една-единствена победа и тя бе в предходния кръг от Купата на Италия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА