16 Януари, 2022 20:42 1 342 0

Тотнъм влиза в борбата за Дибала

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • интер-
  • тотнъм-
  • барселона

Дибала не планира да подпише нов договор с Юве и ще стане свободен агент в края на сезона

Тотнъм влиза в борбата за Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Тотнъм е на полпозишън да подпише с Пауло Дибала без пари през лятото. Въпреки това лондончани е бъдат изправени пред конкуренция от страна на Интер и Барселона, това сочи испанското издание „AS“.

Съобщава се, че Дибала не планира да подпише нов договор с Юве и ще стане свободен агент в края на сезона. Нападателят води преговори за нов контракт с „бианконерите“ през последните две години. Въпреки че първоначално двете страни се бяха разбрали, клубът е намалил своята оферта, което не се е харесало на 28-годишния играч.

Аржентинското издание „TyC“ пък пише, че сега Дибала не желае да преподписва и вместо това ще слуша оферти от чужбина. В настоящия момент на Дибала е разрешено да преговаря за предварително споразумение с клубове извън Италия.

Аржентинският национал натрупа общо девет гола и четири асистенции в 20 мача през този сезон. Манчестър Юнайтед също следи бившата звезда на Палермо, тъй като е изправен пред угрозата да загуби Единсон Кавани и Антони Марсиал през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА